Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
dandusa spune:
quote:
Originally posted by chris80quote:
Originally posted by Ktrinel
asiza, nici eu nu am plecat inca la Abitibitemiscamangue.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
voi vorbiti serios sau faceti misto de astia care nu stiu geografie?!?
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mindrete de Crinuta
Ktrinel spune:
chris80 ![]()
...vai....cum sa facem asa..."aceste cuvinte ne doare"...
e o zona mai nordica a quebecului, numa padure si lac...bine si vreo cateva sate...pe bune.
asiza spune:
quote:
Originally posted by chris80quote:
Originally posted by Ktrinel
asiza, nici eu nu am plecat inca la Abitibitemiscamangue.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
voi vorbiti serios sau faceti misto de astia care nu stiu geografie?!?
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

...meyyy...e de-adevaratelea...pe cuvant de pionier...Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ktrinel spune:
Dia, acum imi dau seama ca fetele noastre sunt iuti de picior , dar dinti ...ioc...Adinazot, si Alessia cataratoarea e la fel?
chinico, ce ti-o zis reumatologul?
Ktrinel spune:
Donia, aici au inceput summer day camp/camp du jour..e si Roxana la asa ceva? azi dimineata cand ne plimbam (stam peste drum de o baza sportiva) am vazut carduri de piciuletzi 6-10-12ani, inrolati in tabere din astea, unii pe biciclete (casca obligatoriu, sac in spate si cutia cu merinde , echipati stas
) altii pe jos, unii adormiti, altii voiosi, cu instructori/animatori (adolescenti de 15-18ani) la un capat si la celalalt al "carnatului" (asa mergeau aliniati) si cantau ca soldatii nostrii ![]()
...cica sa ii invioreze...saracii animatori faceau ca toate animalele/pasarile, cantau pe toate limbile si aveau fetze vopsite si steaguri in maini
..
jojo_miha spune:
Buna seara fetelor!Multumim mult pt locul de onoare.Aveti toate niste copii superbi-sa va aduca numai bucurii.Am primit un mesaj de la Aelita prin care ma felicita si asa am intrat la voi.Nu v-am mai citit de cand am postat si v-am zis ca a murit ingerasul meu,dar m-am uitat la ceva timp sa vad daca m-ati sters de pe lista de gravide si eu nu figuram in nici un fel si recunosc ca mi-ar fi placut sa ma stergeti de acolo.Am putut sa ma uit la pozele bebelusilor vostri ca acum nu ma mai afecteaza cand vad copii mici.Inca o data va multumesc si cine stie poate cand voi avea si eu comoara la pieptul meu si voi avea nevoie de sfaturi voi intra pe la voi
.
Mihaela
25+
alexandra_25 spune:
Cred ca eu dau stingerea in seara asta...![]()
Jojo_miha...ma bucur tare mult ca ne-ai scris...o sa-ti strangi comoara in brate....vei vedea...sanatate multa...sa ai o sarcina lipsita de probleme...
si sa mai vi pe la noi!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi
kateryna spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Sus, in exterior se vede un coltisor alb(sau cel putin asta vad eu) si intrebarea era daca e ok sa iasa pe acolo sau prin interior sau pe mijloc.pentru raspuns. Sper sa iasa cat mai repede ca ma innebuneste de cateva nopti. E ok sa iasa prima data incisivii superiori?
Incisivii de sus ies prin exteriorul gingiei (intre gingie si buza). Uite-aici o poza cu www.dropshots.com/photos/239028/20070628/b_221932.jpg" target="_blank"> incisivii de sus. Sper sa se inteleaga. Cred ca www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070607&ctime=130420" target="_blank">aici se vede mai bine ce zic.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Teutz spune:
Iesirea in Herastrau a fost super! Ne-am intalnit pentru prima data cu flacaul Octavian de Desiree! Super de super pustiul, nu sta locului o clipa! Si are niste ochi, de te zapaceste!
Roxanica, felicitari pentru ridicatul in picioare! 
Acs, la multi ani Mariei!
Anateo, tare frumosi si dulci sunt puiutii tai!
Mirona, e dulce foc Kara!
Laura, eu o tin in brate pe Alexia atunci cand ii dau biberon, dar cu capul mai sus decat restul corpului.
Kikineata, nu eu am zis de giardia. Probabil Madaluta. 
Jojo_miha, sa ai o sarcina lipsita de probleme si o nastere usoara! O sa-ti strangi si tu comoara in brate! Fii optimista!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
Ktrinel spune:
Desiree, Dandusa, Teutz abia astept sa va vad pozele...zic si eu ca Fatima ...crap de ciuda...
Jojo_miha. multa sanatate, sa dea Domnul sa se termine cu bine! Si inca ceva, felicitari
pt puterea de a o lua de la capat.