Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:mai incearca o data cu intrebarea aia, ca prima oara n am prea inteles.... hai, ca tre s o lamurim
Originally posted by bebinuta
Deci nici un fulguet nu are incisivii de sus iesiti? Si pe mine cine ma lamureste?
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
LOGIC doar Toate fetele cu D...super fete..nu stiu daca ati observat da combat si bune sirele si desfac firu-n patru pana se lamureste omu'
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Dorsilia spune:
Dia, eu de la Ximena comand de cateva luni, ti-am mai scris dpmasa si pe PM adresa ei de mail si link-ul cu produse de unde comand eu. Lista de preturi ti-o trimite ea, nu e afisata pe site-ul ala, daca te uiti. Ma intrebam de ce nu-mi dai nici un semn. Ti-o recomand cu caldura, produsele ajung intacte, sunt ok, promptitudinea e promptitudine, deci DA, fara grija.
asiza spune:
Sara buna!
Donia, poti aduce linistita graco-ul tau acilea....incape lejer in Logan si mai incap si plasele de cumparaturi pe langa sau vreo 2 valize ...Cat despre toxinele din supa...da, si eu as vrea sa stiu exact despre ce vorbim aici?!?....Baby Drink e un ceai rece pentru sugari si copii care contine un amestec de musetel, lemn dulce, cimbru si menta intr-un sirop de glucoza si sucroza...no, cam asta-i treaba si logic ca bb-ii sunt incantati ca-i dulce...e logic sa le dam apa, dar daca nu accepta ce te faci? oricum noi am luat-o cu baby drink usor usor si acum ajungem la apa pura cat de curand...sper cel putin......Pupici pentru toti!
Ktrinel, inca n-am plecat la HAJDUSZOBOSZLO ...
Marcela, la Vasilescu ai fost la ortoped ca numa' ea da 1000 de sfaturi ce zau ca nu prea tin de meseria ei!...Deci eu stiu ca spanac se da putin mai incolo ca e plin de nitriti si doctorita ne-a spus sa-l preparam/blenduim cu cartof, putin ulei de masline eventual si/sau lapte (praf I suppose)...sper ca bine am retinut...Cat despre diversificare in concediu...chiar si eu ma gandeam la asta...borcanelele sunt ok cred chiar daca contin unele legume/fructe pe care nu i le-ai mai dat avand in vedere ca pe eticheta scrie sa sunt preparate in asa fel incat sa fie consumate si de copiii alergici...Pupam...stam asa de aproape una de alta si uite ca nu reusim sa ne vedem...
Laura, papa din bibe ii dau din brate, capul neaparat mai sus decat restul corpului...Cana bb am de la Nuby, a fost vreo 200.000, Denis bea foarte bine din ea...supapa de scurgere are flux fast si slow...pe fast denis se ineaca...Dar unele prietene de-ale mele folosesc canitya de la Nuk...mi se pare si aia super buna!
Despre noi va mai zic ca am papat avocado...ala musai amestecat cu mar (sau altceva)...nu s-a omorat dupa el, l-a papat totusi fara comentarii si as vrea macar la 2 sapt. sa-i dau cate un avocado (e foarte energetic si pentru copiii mai grasuti se recomanda consumarea cu moderatie) ca contine multe proteine si grasimi bune, precum si o gramada de vitamine si acid folic...
Dianocica, am vazut ca esti "satula"......no, acuma ma intelegi?
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
si sbogdana?
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:mai incearca o data cu intrebarea aia, ca prima oara n am prea inteles.... hai, ca tre s o lamurim
Deci nici un fulguet nu are incisivii de sus iesiti? Si pe mine cine ma lamureste?
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
diana si david 03.12.06
Sus, in exterior se vede un coltisor alb(sau cel putin asta vad eu) si intrebarea era daca e ok sa iasa pe acolo sau prin interior sau pe mijloc.
pentru raspuns. Sper sa iasa cat mai repede ca ma innebuneste de cateva nopti. E ok sa iasa prima data incisivii superiori?
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
asiza spune:
quote:
Originally posted by dianocica
lamuriti ma si pe mine: ce s a intamplat cu asizu? a plecat ea fara sa zica nimic...ntz ntz ntz....
diana si david 03.12.06
No, no, sezi cuminte ...n-am plecat nicaieri fara sa zic nimic...da' am avut de purtat un razboi...cu astia cu netu'...ca era sa le mute Cristi taraba...cert e ca vreau sa ma mut de la astia ca daca e furtuna nu mere netu' ca, deh, a fost furtuna...daca e soare...nu mere netu'...ca, deh...e prea cald......Ce stiti de RDS??? Sunt ok?
Pupici ca ai intrebat de mine... (auzi, tu de ce te-ai zgarcit asa cu pupicii, ca parca la Odisee erai mai darnica???? sau nu mai retin io bine??? hmmm???)
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
doradora spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
asiza, nici eu nu am plecat inca la Abitibitemiscamangue.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
voi vorbiti serios sau faceti misto de astia care nu stiu geografie?!?
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dianocica spune:
quote:mda. cam asa ar fi. si la noi se vede la fel. daca te ajuta cu ceva pot sa iasa oriunde...la noi primii au fost mijloc jos-2, acum 1 sus dar nu in mijloc si urmatorul este sus mijloc. scuzati limbajul de lemn. ma duc sa ma culc ca vorbesc de nici eu nu ma inteleg. maine seara plecam la slatina, ne intoarcem cu super hainute home made . daca vrea cineva (din buc, de preferinta ) husa din bbc pt carucior, dati la fata pm sau mail cu dimensiunile plus pozitionarea gaurilor de centuri si face fata. tax free
Sus, in exterior se vede un coltisor alb(sau cel putin asta vad eu) si intrebarea era daca e ok sa iasa pe acolo sau prin interior sau pe mijloc.
pentru raspuns. Sper sa iasa cat mai repede ca ma innebuneste de cateva nopti. E ok sa iasa prima data incisivii superiori?
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
diana si david 03.12.06
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by asiza
Ce stiti de RDS??? Sunt ok?
asiza, eu am rds si nu am nici o reclamatie de facut, sunt f. multumita de ei, merge bine... dar cica depinde de zona in care stai, ca si in tm mai au probleme in unele zone
Laura, Dorsilia, ma bucur ca mi-ati zis ca e ok... o sa comand si eu de la ea atunci... pana-mi raspunde la mail, imi trimiteti voi pe mail o lista de preturi, nu de alta, dar sa nu mor de curiozitate
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a