Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
madaluta spune:
Neata!!
Am si eu o intrebare "off topic" si destul de urgenta...La ce banca e cel mai rentabil , in momentul asta sa fac un credit de nevoi personale?? Aveti idee? Am dat pe net sa compar si sa caut, dar nu ma lamuresc astia prea mult cu taxe, comisioane si DAE si nic nu prea pot sa alerg prin toate bancile cu darius in brate, iar Cip vine de la serviciu cam la ora inchderii bancior....Asa k mie imi revina sarcina cautarii
Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
lizzy spune:
acum vreo 3 luni am luat de la volksbank, in CHF (franci elvetieni) la momentul respectiv am comparat ofertele de pe piata, asta a fost cea mai ok si mai comoda. noi am luat nevoi personale cu ipoteca, pt ca am luat echivalent aprox.25mii euro. aveau la momentul respectiv cea mai mica DAE si comision de rambursare anticipata 0 (ceea ce pe mine ma intereseaza pt ca nu-l tin 15 ani cum e in contratul de credit)
quote:
Originally posted by madaluta
Neata!!
Am si eu o intrebare "off topic" si destul de urgenta...La ce banca e cel mai rentabil , in momentul asta sa fac un credit de nevoi personale?? Aveti idee? Am dat pe net sa compar si sa caut, dar nu ma lamuresc astia prea mult cu taxe, comisioane si DAE si nic nu prea pot sa alerg prin toate bancile cu darius in brate, iar Cip vine de la serviciu cam la ora inchderii bancior....Asa k mie imi revina sarcina cautariiMultumesc anticipat celor care imi vor raspunde.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
lizzy spune:
noi mergem sambata asta la sovata, daca imi fac curaj... eu, sotul, marc si doi prieteni din galati, care vin pt 4-5 zile de concediu. stam la o cabana a unor prieteni. imi iau lap-top-ul cu mine in caz ca marc e cuminte si am timp de net...
quote:
Originally posted by chris80
foarte bine, plimbati-va voi prin Hajduszoboszlo si Abitibitemiscamangue, noi ne petrecem vara prin locatii mai usor de pronuntat si de care a auzit tot poporul, gen praktiker, bricostore si ikeasi sa nu aud reclamatii ca nu stiti pe unde sunt, se gasesc, cu exceptia ultimului, prin diverse zone din bucuresti!
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
lizzy spune:
2 probleme - dar va rog mult sa-mi raspundeti:
1. pofta de mancare s-a dus pe apa sambetei, daca in perioada critica a otitei manca totusi piure de legume, acum refuza si fructele, si legumele, si cerealele! ce sa fac??? de 2 zile nimic nu-i mai place... doar laptele si un picutz de ceai... il trec numai pe lapte cateva zile si o iau de la capat cu diversificarea??? aaaaa, si inca ceva, de la 5 mese/zi a trecut la 4 mese dar foame nu pare sa-i fie deloc, eu tot incerc si el nu vrea...
2. de cand cu otita adoarme numai in carucior, ziua plimbat afara, seara plimbat in sufragerie. dureaza intre 30min si 1h, in functie de cat de obosit sau marait este. sa ma bucur ca nu trebuie sa-l adorm in brate si sa continui, sau sa incerc sa-l trec inapoi la adormitul in patut?
dorsilia, dia, de ce sunt mai bune borcanelele alea, pt ca sunt de afara? intreb si eu, sunt mai ok decat cele de la noi? sau ies mai ieftine? intreb sa nu mor proasta...
si iar
pt cele care aveti probleme cu pofta de mancare... cate mese/zi si cat lapte/zi? daca tot nu prea accepta altceva...
offff dilemele mele... ce bine era cand marc manca fara sa-l fortez... asta a fost problema ce m-a marcat 2 ani cu ianis, mancatul cu forta (de fapt cu pacaleala) chiar eram uimita si fericita ca marc era mancacios. scurta mi-a fost bucuria...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
Povestea lui Andrei
sbogdana spune:
mamici si fulguleti
a trecut ceva timp de cand nu am mai scris, dar vin cu scutire de la mama ;-). a fost mama in vizita la noi si a fost frumos. Zara a socializat de minune cu mama si eu mi-am incarcat bateriile.
Luni vroiam sa intru sa scriu, cu forte proaspete, dar o veste trista, o matusa draga mie a plecat dintre noi, Dumnezeu sa o odihneasca in pace, m-a facut sa ma retrag putin sa-mi revin.
noi suntem bine, spunem clar da, ba, baba; al patrulea dintisor bate la usa. parca cineva intreba de incisivul superior, la Zara a aparut parca in partea exterioara a gingiei.
cu diversificarea mergem in pasi marunti, fructele parca le accepta mai bine si mancam mai bine cu scaunul la fereastra si folosim toate linguritele din dotare, adica vreo 10.
Oare e bine sa-i dau apa in timpul mesei? ca am observat ca daca ii dau apa dupa ce nu mai vrea, accepta din nou dupa aceea.
pe aici am citit ca banana nu ar fi buna, de ce se interzice in romania? aici face parte din primele alimente care se dau. pana acum am tot amanat-o.
Drum bun si petrecere frumoasa tuturor care pleaca in vacanta

la mamici si
la pitici
dianocica spune:
neata. slaba miscare....m ati simtit bosumflata, huh?
pai daca m a suparat luly asta...
glumeam. nu m am suparat, asta ar fi culmea...doar ca mai cedez si io din cand in cand...da, ai ghicit, erai la 'cu pretentii'
.
kateryna ma termina anelyn al tau cu dintisorii. si tu nebuna cu pozele in gura copilului
(zice alta nebuna, evident...)
radu. anca nu e prea devreme cu periajul dintilor. noi am inceput de la primul. sa i explici inainte cat e de amuzant
, sa nu cumva sa ti o ia in nume de rau...
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Dia, acum imi dau seama ca fetele noastre sunt iuti de picior , dar dinti ...ioc...Adinazot, si Alessia cataratoarea e la fel?
chinico, ce ti-o zis reumatologul?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Daaaa,tot asa!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8
Laura13 spune:
dianarus noi avem pofta de mancare... deci nu stiu ce sa iti spun. dar cred, la a doua intrebare, ca ar trebui sa il reobisnuiesti sa doarma in patut. parerea mea. 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
roana spune:
Buna fetelor,
Asiza si eu merg maine la Vasilescu si am mai fost odata cand avea Alex 3 luni. Eu am fost multumita de ea si stiu ca e cea mai buna din zona. stii tu altcvea?
Alexandra , eu am carut baby care sport super usor si dragut si a fost doar 900.000 de lei vechi. sunt super multumita. si Alex sta super in el. nu are decat doua pozitii la spatar dar pare comod. si incape si in micul meu Fiesta, de-asta l-am luat.
Noi mancam bine de tot, ii place masa de fructe tare si cea de cereale. am observat ca pireul de legume il manaca mai bine pe cel cu vita si ou decat cel de pui.
Dandusa am vazut ca ii dai ficat de pui Crinutei. oare sa incerc si eu? in pireu incorporat? de la cate luni e voie ficat? si de care cumperi? adica daca iau de Oncos proaspat si nu congelat e OK?
cam atat deocamdata.
va pup