Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Offf, de cezariana asta nenorocita din experienta vorbesc. Am tot auzit eu ca cicatricele sunt mici, invizibile, nedureroase, etc. Doctorului meu nu cred ca am ceva a-i reprosa. La mine fura complicate problemele. Cert e ca eu am ramas cu o cicatrice urata de vreo 15 cm. Urata mi se parea mie, dar asta mi-a spus si doctorul la care ma duc acum. CA nu arata foarte bine cicatricea si s-ar putea sa nu mai am voie la bb3 (daca ash vrea si mi-ash dori). Si pe cine sa dau vina? Oi fi eu defecta, o fi materialul meu mai prost, asta este. Cert este ca am avut niste dureri groaznice cel putin 2 saptamani (si io mi-s rezistenta la durere). Asa ca nu se stie niciodata din ce categorie faci parte: categoria care zburda dupa taietura, sau cea care zace si suspina.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bee, imi pare tare rau!
Tu trebuie sa fii optimista ca de data asta va fi bine. Ai o fetitza atat de dulcica, numai cand te uiti la ea, uiti de tot!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

A postat Kay un mesaj nou:

sunt eu, Kay. am intrat "la negru" pe forum din spital . broscuta mea e stabila, zambeste si se stramba, plange si avem si noi colicei, dar sunt cea mai mica problema a noastra ! azi noapte am stat fara monitor, adica a dormit cu mine in pat si nu va puteti inchipui ce fericita am fost ! dupa o sapt jumate in care n-am putut s-o iau in brate pt ca avea caterer in jugulara, in brat, 2 branule si multe, multe fire conecatate ca sa-i monitorizeze inimioara ei micuta, acum e aproape libera, fara tratament si maine scoatem si branula din cap, iar vineri , in sfarsit, dupa 2 luni de stat in spitale, ajungem acasa.
daca ati vedea-o ce moaca are... e asa dulce, imi vine s-o mananc ! toata lumea e topita dupa ea, iar la fundeni era sufletul reanimarii..

Am scris measjul cu bucurie, dar recitindu-l mi-am dat seama ca defapt e tare trist... ceea ce nu gasiti in inima mea ! e plina de speranta si veselie, nu pot sa nu ma bucur cand in sfarsit cineva mi-a spus ca

FETITA MEA O SA TRAIASCA !!!

Va pup pe toate si abia astept sa ajung acasa sa va povestesc istorioare nostime si sa va bine-dispun !!!

Kay si Sosonica-albastrica va pupa si abia asteapta sa ne vedem la plimbare in parc ! mentionez ca nu am achizitoinat caruciorul Inglesina-mult-dorit, dar deja nu o mai pot tine in landou pt ca a plecat la plimbare prin pat si e foarte puternica si deja isi ridica singura capul si il sustine pt cateva secunde bune !
azi i-am dat san !!!

p.s. : scuze pt greseli si incoerenta, scriu in graba, sa nu ma prinda cineva !

p.s.2. iosup a recunoscut ca nu i-a vazut bine inima, dar a zis ca e ok, ca ce putea sa fie in neregula la mine, asa tanara si sanatoasa ? ce, domnule iosup ??? INIMA !!!

gata, sunt prea vesela ca sa ma gandesc la acest om care mi-a negat sansa de a putea alege daca aduc pe lume un copil care in 3 sapt si 5 zile n-a stiut decat spitale, ace, branule, durere si plans...

gata. v-am lasat ! pupici multi !!!

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cu riscul de a ma repeta: foarte trist! Foarte multa durere am simtit in acest mesaj, desi el se vrea a fi unul optimist.
Multa sanatate micutzei si putere parintilor sa mearga mai departe!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Tomasa nu stiam ca in Ro nu poti naste natural dupa o cezariana...dar trebuia sa ma astept,ca asa sintem noi mai cu motz ...poate se vor schimba lucrurile pe parcurs si in domeniul asta,cine stie...

Cit despre Sosonica nici nu stiu ce sa zic in asemnea situatii ....numai Dumnezeu stie ce-i in sufletul parintilor ei..

Picca 29+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Trist,trist, f trist ce se intampla cu Kay si Sosonica ei.Sa speram in miracole si in puterea divina iar DD sa ii dea putere lui Kay sa lupte pt sufletelul mic ce se lupta sa traiasca.
Fetelor sunt f suparata,nu am fost sa imi iau compleul,pt ca m-am cam ciondanit cu mama,e un caracter f tare.Spune ca ne grabim cu cununia.OARE?MA GRABESC?Vreau sa nu apara pe certificatul copilului numele meu de fata.Apoi acest lucru oricum urma sa il facem la anu,cand faceam si nunta.Oricum ar fi fost obositor sa fie in aceiasi zi,si apoi este vorba de un act,un document de care ai nevoie.Ce sa fac sa fiu inteleasa?Eu cred ca mai importanta este nunta,cununia religioasa pe care o faci in fata lui DUMNEZEU.
Nu cred ca e un lucru atat de grav faptul ca vreau sa legalizez relatia cu tatal copilui pe care il port in mine.
Scusati-ma daca m-am racorit la voi dar nu am cu cine vb.Mi-am luat si concediul medical pt 2saptamani.
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Trist,trist, f trist ce se intampla cu Kay si Sosonica ei.Sa speram in miracole si in puterea divina iar DD sa ii dea putere lui Kay sa lupte pt sufletelul mic ce se lupta sa traiasca.
Fetelor sunt f suparata,nu am fost sa imi iau compleul,pt ca m-am cam ciondanit cu mama,e un caracter f tare.Spune ca ne grabim cu cununia.OARE?MA GRABESC?Vreau sa nu apara pe certificatul copilului numele meu de fata.Apoi acest lucru oricum urma sa il facem la anu,cand faceam si nunta.Oricum ar fi fost obositor sa fie in aceiasi zi,si apoi este vorba de un act,un document de care ai nevoie.Ce sa fac sa fiu inteleasa?Eu cred ca mai importanta este nunta,cununia religioasa pe care o faci in fata lui DUMNEZEU.
Nu cred ca e un lucru atat de grav faptul ca vreau sa legalizez relatia cu tatal copilui pe care il port in mine.
Scusati-ma daca m-am racorit la voi dar nu am cu cine vb.Mi-am luat si concediul medical pt 2saptamani.
27+

parerea mea e ca o reactie normala ar fi sa grabeasca cununia ca sa nu fi o mireasa cu burta la gura, cum se zice. Ma gandesc ca nu vrea sa te grabesti cu cununia pt ca nu il place pe iubitul tau? Asa sa fie? Tu crezi ca iubi tau e THE ONE? daca da, da-i inainte...chiar nu ii inteleg reactia.

urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Ba chiar il place,se inteleg chiar f bine.Dar nu pot sa inteleg de ce reactioneaza asa?Desi cand i-am spus de intentiile mele de a face cununia inainte de a naste chiar m-a incurajat,si acum uite cum se manifesta!!!
Oricum eu stiu ca asta vreau,si asta voi face si sper sa ii treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alinus, ma simt vinovata fata de colega noua pe care eu am convins-o sa vina si am lasat-o pe cap cu aia care o mananca de vie. Eu stiu din experienta, ca asa au fost si cu mine in primele 2 luni, de imi venea mereu sa plang si ma intrebam dc am decis bine sa ma mut la ei. Cat despre mare, da un semn, eu mai stau 2 sapt pe aici. Multam de PM.

Hai va pup ca ma grabeste familionul la masa.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim si Tomasa, vreau si eu la intalneala, dar voi celelalte fete ce faceti? nu vreti sa mai organizam o intalneala?

Mami, poate e ceva ce nu i-a placut mamei tale in ultimul timp, incerca sa mai discuti cu dansa sa vezi ce o framanta. Au venit sotul si viitorii socrii la petit? Daca nu, poate asta astepta.

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput