Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, tu scriai parca ca ai cumparat carut de la un magazin pe langa Auchan, poti sa imi zici si mie cum se cheama si pe unde e. Suntem in cautari de carut, si am fost azi cu sotul pe la Baby Comfort, Barza, Miniblu, Happy Baby si Lori's Baby Land. Am gasit doua modele care ne-au placut, dar nu ne-am hotarat inca.

Alinus, eu nu imi fac probleme din cauza camerei de baie,la noi nu e curent, e foarte bine izolata, am calorifer si e spatioasa, de aceea optam pentru infasat si baita direct in baie.

Andries, multumim de sfatul cu colacul!!!

Am auzit ca la Ikea au mobila draguta pt bebe. Sper sa ajung si eu in curand, caci caut o masa/comoda de infasat.

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Ba chiar il place,se inteleg chiar f bine.Dar nu pot sa inteleg de ce reactioneaza asa?Desi cand i-am spus de intentiile mele de a face cununia inainte de a naste chiar m-a incurajat,si acum uite cum se manifesta!!!
Oricum eu stiu ca asta vreau,si asta voi face si sper sa ii treaca.

eu nu pot decat sa iti urez : Casa de Piatra! si cat mai putine probleme...sa auzim de bine!

urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

vreau sa va zic ca eu am luat azi nishte finet...dar am dubii in privinta lui. Eu zic ca asta nu e bun pt scutece, cele pe care le stiam eu erau altfel, materialul pe care l-am luat parca e mai atzos. Am cumparat doar 1,8 m, am dat cam 6 ron pe el si cred ca o sa fac din el un fel de cearsaf pe care sa il schimb pe bebe si carpe diverse (pt a nu voma pe mine, pt stergerea sanului). Desi vroiam sa aleg varianta cea mai ieftina, voi cumpara totusi scutece gata facute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Daca e de intalneala vin si eu, daca-s in orash.
Mami, eu zic sa nu-ti faci griji de ce spune mama ta si sa nu pui la suflet. EU am fost in aceeasi situatie cu tine la prima mea sarcina. Si desi ne decisesem sa ne casatorim civil inainte de a nashte, tot am avut asha niste urme de necaz, cumva induse de mama mea. CA ma ia pentru bebe, ca ......etc, etc. Stiu ca am plans, m-am consumat, au venit alte probleme mai grave, ne-am casatorit civil, am trecut peste toate. LA noi partea frumoasa e ca am facut nunta, cununia religioasa in aceeasi zi cu Botezul fetitei. SI totul a fost minunat. Capul sus si fii optimista!
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mama mia, cat ati scris...Am citit ceva, dar nu tot! Aici la Cluj a plouat ca la nebuni! Ditai vijelia!
Am citit de Kay, Doamne ce suferinta...Nu stiam ca luase Postinor! Sa-i ajute Dumnezeu!
Va las, o seara frumoasa!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

URMY,BEE,MANDARINUTA multumesc de incurajari.Sunt sigura ca vom trece si peste asta,chiar daca voi avea cateva discutii cu mama sau ca voi fi o ,dar pana la urma nu renunt.Ramane totul asa cum am stabilit sa va voi trimite fotografii.
Un mare pup la fete.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mami25_7

URMY,BEE,MANDARINUTA multumesc de incurajari.Sunt sigura ca vom trece si peste asta,chiar daca voi avea cateva discutii cu mama sau ca voi fi o ,dar pana la urma nu renunt.Ramane totul asa cum am stabilit sa va voi trimite fotografii.
Un mare pup la fete.

hai sa iti spun si cum a fost la mine... noi programasem nunta pt in sept. anul asta, dadusem si avans 1000 euro la restaurant, imi faceam planuri peste planuri, liste peste liste si tot felul de calcule si ganduri cand in ianuarie, cu 3 zile inainte de ziua mea, am aflat ca sunt insarcinata. Am crezut ca o sa cada cerul pe noi, mi-era frica, mi-era ciuda ca se intamplase tocmai acum, mi-era ciuda ca nu apucasem sa slabesc. Am plans mult, mi-era si rusine./ frica sa le zic alor mei, pana la urma toata lumea a primit vestea cu bine, in aprilie am facut cununia civila (puteam si mai devreme, dar nu eram eu hotarata daca voi face nunta cu totul - si cea religioasa - .....pana sa spun :da, am plans ca o tampita, numai cand auzeam de nunta incepeam sa plang. A fost un stres enorm. Cam cu o luna inainte m-am potolit si am decis sa nu mai ascult parerea nimanui. Adica, ideea e ca orice casatorie tb sa fie precedata de nelinisti, certuri, exista o tensiune. Pana la urma se linistesc apele...sa nu te stresezi ca totul o sa fie bine. Spune-i mamei tale ca asta e rostul firesc al lucrurilor si ca oricum te mariti cu tatal copilului si ca acum e mai frumos ca copilul vostru sa se nasca intr-o familie si sa poarte acelasi nume. Sa ne mai tii la curent.

Mergi la inceput

na belea ca am mai venit cu una calda...azi ma aplec sa spal WCul, imi trosneste ceva in piept...ma mai aplec mai tarziu sa bag ceva in priza- la fel, asa ca un zgarci? ce poate fi? prima data am zis: vai, capul copilului...apoi am zis,...nu , ca e in putza:), apoi am zis: vai, picioarele, nu, ca el e protejat de lichidul amniotic...ce credeti ca poate fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by urmychance

de ce ii spui Tom Degetel....? eu m-am gandit la nishte prostii, dar ma abtin.,,.,
ce lucruri naspa ai auzit despre epidurala?
cu cutzulica, eu zic sa ai grija....ori il mai tii putin si il dai, ori il dai acum. Nu ai vreo bunica care nu are ce face? Sa ai grija si cu kakalica a lui..toxoplasmoza se afla in fecalele pisicilor, dar daca e si la catei?

Auzi la ea...de ce ii spun Tom Degetel??? E cineva care nu stie de ce ii spun asa??? Ia iote acilisea:
http://family.webshots.com/photo/2776303690101620375FZyECK
Te-ai prins? Daca nu iti mai dau un indiciu:
http://family.webshots.com/photo/2489780640101620375VdJmqh
Eeeee??? Deci la ce prostii te gandeai mataluta? Ce bine era sa fie niscaiva prostioare... Aveam si eu un ajutor... Asa am numai nervi, vaicareli si frustrari...

Legat de epidurala, am auzit ceva treburi de paralizii, dureri care nu mai trec de coloana si de cap...chestii d'astea...

In fine cu animalutele, eu oricum am doi caini in casa. Pe langa ei mai posed si trei broaste testoase, patru papagali... Asa ca ce mai conteaza o cacuta in plus???

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara fetelor si buna mami. Prin ce treci tu acum am trecut si eu in urma cu 3 ani si ceva. Eram insarcinata in 5 luni cand m-am casatorit legitim cu sotul meu. Initial nu am vrut , mergeam tot asa pe ideea de a face odata cu botezul si nunta. Dar m-am gandit apoi la prejudecatile celor din jur- nu ca m-ar durea ce ar spune lumea- dar copii sunt mult mai sensibili la rautatile celorlalti. Si nu am vrut ca vina mai apoi la mine sa ma intrebe de ce pe certificatul de nastere apar 2 nume diferite in dreptul parintilor. La asta m-am gandit eu la momentul respectiv. Desi nu ne dadeau banii afara din casa, am facut actele si am dat o mica petrecere in familie. Si chiar, zilele trecute vecinii mei,au facut pasul cel mare, ea fiind insarcinata in 8 luni.
Deci parerea mea este ca daca voi vreti acest lucru, mergeti pana la capat si noi am avut piedici din partea parintilor nostri dar am trecut peste ele. Pana la urma nu veti ramane cu parintii si nu este viata lor, voi construiti viitorul. Dar cum spuneam asta este doar parerea mea, decizia va apartine. Mult succes, iar daca te decizi sa ingrosi randul ia o pauzarilor, iti doresc de pe acum casa de piatra si numai realizari.
Pupici la toate viitoarele mamici!

Valentina

Mergi la inceput