Mamici de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 23

jeni71 spune:
Buna dimineata!
Evident ca iar nu am dormit, datorita pozitiei in care copilul meu prefera sa stea noaptea intre anumite ore. Sunt chioara de somn, am senzatia de nisip in ochi si mi-e rau in continuare. Problema e ca nu e o durere ca o contractie, ci efectiv ma apasa pe ceva cand in dreapta jos de mi se duce durerea pe tot piciorul (gen apendicita), ori in stanga. Minunat, nu?
Cristina26, bine ai venit acasica, refacere usoara si multa sanatate, laptic pt bebelina.
Jeni34+

liadorian spune:
Buna dimineata si de la noi!
Karligo, vad ca ai chef de joaca! Nu-i rau, poate e molipsitor, ca eu tare serioasa m-am trezit azi!
Cristina, Anto, tare bine-i sa va mai auzim asa, printre picaturi! Clar ca bebeii sunt prioritatea, dar si la noi curiozitatea e mare.
Andra, multa sanatate tie si lui Dragos! Daca citricele nu merg asa, singurele, atunci macar multa apa plata cu un strop de lamaie! (Scapa si tu un strop mai mare, sa aiba efect!)
Simo, ce se mai aude pe frontul de est? LIA si
domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

liadorian spune:
quote:
Originally posted by voinea
Lauda de sine nu miroase a bine, dar eu vreau sa impart cu voi niste pozici cu cea de-a doua burtica a mea. Mie mi se par faine. E link la semnatura.
Ce parere aveti?
Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 33+
-> Album foto <-
Parerea mea e

Voinea, tu esti pe listutza noastra? Am vizionat-o repede si parca nu te-am gasit la catastif...

Mai avem 4 saptamani!

Ioana75 spune:
Buna dimineata! Felicitari Cristina! Bine ai venit pe lume Ingrid
!
Eu am parte numai de analize proaste, mai nou tensiunea e mare si dr de familie a zis sa nu mai merg la serviciu. S-a dus planul meu cu nascutul direct de la servici.
Andra, zi-mi te rog ce simti cind e tensiunea prea mare; te rog zi-mi si niste sfaturi, ce sa fac sau sa iau (exceptind pastile). Dr de familie zicea ceva de magneziu ...
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

andreea c spune:
Neata!
Andra am exact aceleasi simtome ca si Karligutza, deci nici un semn momentan.
Voinea foarte frumoase pozele , dar mai ales mamica.
Andreea saptamana 40
Radu Stefan
AMR 5 ZILE...DPN 9 IULIE
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

andutzy spune:
Am avut o noapte de calvar!
Dragos a luat si el minunea asta de raceala si toata noaptea a plans,s-a smiorcait, ne-a aratat ba ca il doare ochiul, ba nasul (intr-adevar, zona aia prinde raceala asta). A plans mult, a vrut cu noi in pat de unde la un moment dat a cazut si iar plans, ce mai, nu am dormit toata noaptea, ma simt rau, si el e marait, nu mai stiu ce sa mai iau, ce sa-i mai dau. Suntem intr-o stare deplorabila! NU stiu cum rezist pana diseara! Imi vine sa plang intr-una....
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

ilenutza spune:
Neata!
Anto nu mil-a scos, abia sapt viitoare!
Multumesc tuturor fetelor care m-au incurajat
Jeni stii tu mai bine ca lichide multe, ceai de chimen si anason., etc. Dar niste Galactogil ai luat?
Andutzy strange din dinti ca o sa treaca!
Ile 37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

mychydutza spune:
neata fetele! felicitari celor care deja isi tin bebelushii in brate si multa bafta celor care sunt pe cale sa ii tina. nasteri usoare si bebelushi sanatosi. noi mai avem inka pana sa iesim la aer, dar cum timpu trece asa repede parka maine nasc si eu.............
am o problema: de azi dimineata simt neste intepaturi in partea de jos a burtii, de fapt sunt mai mult spre exterior. daca ma gandesc la simptome seamana cu cele de la infectile urinare pe care le faceam vara. e ca o usturime acolo jos. s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? o fi vreo infectie urinara? am luat 2 no-spa si jumatae de ginipral si parca au mai cedat intepaturile. problema e ca ginecologul meu e plecat pana pe 12. voi ce ati luat pt infectii urinare, pt ca sper eu ca asta e...............
pupici si.........sa rezistam cu stoicism caldurii
jadi sa-ti traiasca bebelul.cum e in saloane la giulesti? a fost fff cald? e curat? cate paturi in salon? +34 cu bebe baiat
mihaela

oaana spune:
CRISTINA FELICITARI PENTRU BEBITZA!!!!!!
oanamami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 37+
poze Iosua
MAI E UN PIC,UN PIC
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"