Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Andra ai luat carut de la Chicco? Abia astept sa il pun in functiune. E rosu cu bej al nostru si abia astept sa plimb copilul cu automobilul ei personal.

saptamana 37 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

karli, mi-e o rusine totala sa-ti zic ca nici de citrice nu ma pot apropia! Si nu ma pot apropia de cand am ramas gravida, nu suport nici acum miros de protocala sau lamaie....bleah! Deci, am ramas si fara vit C(nu am parte decat de ce contine Elevitul, deoarece daca sug vit C ma iau niste arsuri, din alea grozanice. Si asa parca revine prima perioada a sarcinii cu arsurile astea, sper sa nu cresc iar teancul de perne . Ce mi-e tare teama este sa nu cumva sa declansez nasterea cu atatea stranuturi(am reprize de cate 8 stranuturi, din alea puternice). Paracetamol sinus este intr-adevar contraindicat in timpul sarcinii dar cate un paracetamol pe zi merge si daca se amplifica treaba cu gatul ajung sigur la amoxicilina ca sa nu coboare la plamani(sunt o specie din aia rara cu gatul mult prea larg de la 2 operatii de amigdale in copilarie din cauza unei erori medicale...) si orice raceala se duce in bronhii, mai ales ca nici nu pot lua pastile de gat ca sa dezamorsez acolo nebunia.
Asta e, am un organism de kko...
Noapte buna tuturor, va imbratisez.
PS: Jadi, fie-ti mila de noi si zi-ne ceva de ANya, stiu ca voi tineti legatura...te rog mult!

AndraSapt36 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by karligutza

uite o surpriza! majoretele au lucrat cu efect pentru surprize!

S-a nascut INGRID ECATERINA la 37 saptamani pe 2 IULIE , ora 11.36 PM (adica 23.36). Are 3kg si 45 cm! Ghici cine semneaza?

MAMICA Cristina26!!!!!!!!!

Bravo Cristina!
Felicitari!
Sanatate multa tie si bebitzei!
Lapte mult si refacere rapida!!!!

karligutza, sapt.40 cu la purtator
vine vine primaaaabarzaa!!!

O ce frumos! Multumim Karly de vesti!

Felicitari Cristina, mamica de Ingrid Ecaterina! Sanatate tie si bebelinei, lapte'n tate si refacere rapida!!!!

Simona, mamica de Miruna

A M R 6 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Ne retragem! Poate reusim sa adormim repede!
Somn dulce!

Simona, mamica de Miruna

A M R 5 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Va multumesc tuturor, pentru urarile de bine. Sunt atat de obosita, am sa merg sa ma culc (daca reusesc).
Va pup pe toate
Cristina

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

37+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

FELICITARI CRISTINA
Bine ai venit printesa Ingrid .

Samurai-lady 35 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Cristina, felicitari din toata inima si bun venit pe lume micutei Ingrid!

O sa le anunt si pe fetele din America de fericitul eveniment! Pupici si tie si fetitei!

34+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Bine ai revenit acasa cristina26... asa repede? sau ne scrii de pe vreun laptop la rezerva ta de 5 stele din "Americanica" din spital? ; cum e bebitza Ingrid? papacioasa? ii dai deja laptic? cand ai timp te asteptam, dar mai intai are prioritate Ingrid si somnul tau fireste! pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

buna dimineata

Felicitari cristina26 si bine ai venit Ingrid Ecaterina

azi pentru cine pregatim ???

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ma mai joc la semnatura...
lipsa de ocupatie, asta e!

somn, forum, papa...pipi...kk too fireste...
astea toate ca sa fiu numa' buna de nascut in orice moment, nu?

cred ca vineeee viiiine viiiineri

vreti sa auziti si cum cant?

Mergi la inceput