Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Felicitari Mioara, Vio si Cristina26, sa va traiasca micutzii, sa fie sanatosi, norocosi, si sa va umple viata de bucurii!!!!

Cristina, 35+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Hai buna seara la doamne!
Nma sa stii ca sunt total nesatisfacuta de saorma. Am fost si am mancat saorma in alta parte decat vazusem initial, si mie gandul mi-a ramas la aia pe care am vazut-o atunci. Asta de azi a fost chiar naspeta pot spune, cred ca si eu o faceam mai buna. Oh ca salivez dupa o saorma d-aia adevarata de la Bucuresti . O sa ma duc sa incerc si acolo unde mi-a ramas capul de saorma. Fiimea are chef de pizza, si d-aia as manca, problema e ca nu pot manca decat putin ca am senzatia ca ma sufoc daca mananc mult odata. Ciugulesc putin cate putin.
Ghinetz vino, te astept, a tras o rapaiala dupa masa, apoi iar a fost cald, si acuma e chiar rece. Oricum eu mutata din Bucuresti de la Universitate dintre betoane, aici, mai stau si la casa in afara orasului, seara ma invelesc cu patura subtire. Please nu dati cu rosii, oua, sau alte obiecte.
Merg la citeala sa vad ce-ati mai scris

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anto, noi suntem bine, Tudor nu ca mananca, imi haleste si urechile daca ar putea, il tin la san mai mult de 1 ora din pacate nu ii ajunge sanul si nici eu nu reusesc sa produc mai mult. Se pare ca am mult mai putin lapte decat data trecuta si nu reusesc sa ii dau decat 4 mese pe zi si daca saptamana asta nu creste in greutate, doctorita m-a amenintat ca va trebui sa reduc perioada de supt (ce suge cu ce ii dau supliment dureaza 1-2 ore dupa care doarme circa 3 ore si una peste alta tot 4 mese sunt in 24 de ore si ca atare nu e ok, ar trebui sa aiba 7-8 mese si sa ia suga circa 500-600 ml pe zi dupa celebra formula 180 ml/kilocorp). sper din tot sufletul sa nu mi se opreasca lactatia dar sanii mei refuza parca sa se umple, am niste felshcaituri de mai mare frumusetea. Am reusit cu brio cateva mese numai de lapte matern dar am muls cu pompa diferenta.

Tu cum mergi cu alaptarea, Sonia e mancacioasa?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

jadi probabil stii deja, dar ma gandesc si la fetele care sunt la prima nastere (mai ales ca se discuta pe aici). Productia de lapte - la mine - crestea daca consumam muuulte lichide. Asa ca aveam norma: 1/2l lapte sau mai mult, 2l ceai si supe, multe supe. Galactogilul nu ajuta?

jeni s-a racorit si la noi. E chiar bine. A si plouat putin-putin. Imi pare rau ca nu ai nimerit-o cu shaorma. poate data viitoare. nici mie sotul nu mi-a adus ecler, ca nu mai gasise, dar mi-a adus o inghtata (ups! daca deranjam pe cineva cu discutiile astea despre mancare...scuze)Cati ani are fata ta, jeni?

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Voinea, pot spune ca esti superba in pozele ales si fooooooooooooooooooarte sexoasa. Bestiale poze. De revista pot spune. Felicitari.
Gagicile cu spaghetele carbonara sa traiti, am notat reteta, eu o aveam putin altfel, zilele astea cred ca si fac o tura. Azi a fost ziua retetelor culinare, pt ca am cautat dupa masa reteta de friptura de miel, alta decat cea clasica, si am gasit una foooooarte buna.
Va urez seara usoara si noapte buna la toata lumea-burtici si mamici cu bebici.

Jeni34+

Mergi la inceput

Ghinetz , face 11 ani in septembrie. E deja domnisoara pot spune.

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Clau, eu am deja gradul 3 de maturare, adica ultimul si abia am intrat in saptamana 37... Dr nu era deloc incantata de acest fapt si de aceea a hotarat sa mai facem o eco peste 2 saptamani sa vedem daca bebe este ok sau nu pt ca la gradul asta de maturare bebelina poate intra in suferinta fetala si riscam prea mult. oricum eu vb cu ea i fiecare zi si o rog sa stea pana cand poate ea si cand crede ca nu se mai poate alimenta cum trebuie din cauza placentei batrane, sa dea semne ca vrea afara si o scoate mami numai decat. facem orice pt bucalata lu' mami.

Multumim de aprecieri pt nume. Si bebelina ta are nume extrem de frumoase. Si noi aveam pe lista Alexia Ioana, insa acest nume l-am ales de cativa ani buni, de cand ne-am hotarat ca am vrea un copil. Abia anul trecut a vrut DD sa putem face un copil si am zis ca nu voi renunta la alegerea facuta, mai ales ca pitica este un adevarat dar de la Dumnezeu.

Eu poza de la eco am scanat-o la sotzul meu la servici, dar cred ca merge si sa o fotografiezi si sa o pui la poze. Eu zic sa incerci si sa vezi ce iese.

Ma bucur ca bebelina ta te asculta, ca doar asa trebuie sa faca o domnisoara cuminte, nu? Apropo, sa sti ca vom lua si noi acelasi tip de carutz pe care l-ai luat tu pt pitica. L-am vazut deja, l-am probat...dar astept intai sa se nasca pitica si apoi il vom cumpara. La fel si cu patutul.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Karli, e super tare pitica ta! Se lasa asteptata ca o adevarata printzesa ce e ea! Iti tinem pumnii sa isi faca aparitia pana pe 6 iulie....mai e putin dar avem incredere ca nu ne va lasa cu buza umflata si asteptarea ne va fi rasplatita cu un travaliu scurt si usor si cu nasterea unei mici printzese bucalate.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Sigur sigur Karligutza, nu o sa o cheme Karliguguruta? E tare haios. Abia astept sa aud vesti despre ea si sa ne spui cum o cheama in varianta papacioasa la mamica ei in brate.

Andra, inseamna ca asa este daca asa ti-a spus dr. Acum am revenit la computer...ce bine ca mai ai o eco insa! Si mie mi-ar fi placut sa o mai vad, dar poate o vad pe 12, joi in realitate. Uf, ce bine ar fi.

Ghinetz, si mie mi se parea devreme in prima instanta...eu merg la spital la consult cand va avea 38 si o zi. Insa asta inseamna ca ai 38 implinite si ai intrat in 39 (asta si pentru tine pe 12 vei fi intrat in 39 - chiar si de o zi). Acum nu mi se mai pare devreme pentru ca dupa eco as avea deja 39 intrata in 40 joi pe 12. Plus ca bebita e maricica si dupa 38 oricum e la termen.

Pupam fetele shaormiste (eu mananc pizza in schimb) sau nu.

Clau

saptamana 37 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Am aterizat si noi!

Azi am fost in expeditie, la med de med muncii si apoi la cautat de bustiera pentru dupa nastere.

Am si io o intrebare pentru cele care ati nascut prin cezariana, va rog sa ma ajutati!
Ce fel de burtiera ati folosit dupa, de unde ati cumparat-o si cam cat a costat? (de fapt e un calup de intrebari ) Orice informatie in plus e foarte utila!

Acu' ma duc sa recuperez (sa citesc).

Simona, mamica de Miruna

A M R 6 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput