Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ioana, de obicei cand e tensiunea mare eu am o stare de lesin, cu dureri de ceafa, cu puls aritmis si cu stare de sufocare, tremurat de maini. Poate fi foarte usor confundata cu o cadere de calciu. tot ceea ce iti pot recomanda este sa bei apa rece rece, daca poti cu gheata, sa te intinzi putin undeva la racoare si sa stai putin linistita. Daca i magneziu pe langa tine, e foarte bun in cazuri de genul asta. Daca se poate sa iti ia cineva tensiunea ar fi si mai bine. Sper ca te simti mai bine acum. si cand poti spune-mi care mai e starea ta.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

mychidutza eu folosesc unguent Lomexin (doarv extern). Numai ca eu am mancarimi ...si pe mine nu m-a intepat sau usturat. Poate reusesti sa mergi si la o farmacie si sa intrebi dr de acolo...le spui exact simptomele si reusesc ele sa-ti recomande ceva.
Neata si de la noi!!!

Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 11 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea c

Neata!
Andra am exact aceleasi simtome ca si Karligutza, deci nici un semn momentan.

Andreea, sunteti super tari amandoua, si tu si Karli. Voi chiar vreti sa nasteti la DPN, dar nu vreti sa ne spuneti. Vreti sa ne faceti o surpriza, nu?

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mihaela, pana sa iei ceva pentru o posibila infectie urinara, mai bine faci repede niste analize! Pentru trimitere n-ai nevoie de ginecolog, te descurci cu medicul de familie. Pana atunci, multe, multe lichide!

S-auzim de bine!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

ioana, ce inseamna tensiune mare?

Iulia 33+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andutzy

Am avut o noapte de calvar!
Dragos a luat si el minunea asta de raceala si toata noaptea a plans,s-a smiorcait, ne-a aratat ba ca il doare ochiul, ba nasul (intr-adevar, zona aia prinde raceala asta). A plans mult, a vrut cu noi in pat de unde la un moment dat a cazut si iar plans, ce mai, nu am dormit toata noaptea, ma simt rau, si el e marait, nu mai stiu ce sa mai iau, ce sa-i mai dau. Suntem intr-o stare deplorabila! NU stiu cum rezist pana diseara! Imi vine sa plang intr-una....

Andutzy, imi pare rau ca v-ati molipsit cu raceala asta crunta. Ati incercat sa luati si niste Oscillococcinum? Laboratoarele Boiron au foarte multe produse naturiste pt raceala. Incearca sa iei si de la ei ceva, poate va trece. Eu din septemebrie anul trecut m-am tratat numai cu produsele lor si toate racelile au trecut foarte usor. In plus, tin sa iti spun ca si durerile de cap cauzate de statul in curent mi-au trecut cu aceste produse. Le poti folosi cu incredere si pt Dragoselu. Sanatate multa la toti 4!

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

am uitat sa va zic ca am primit mesaj de la Agri:

"Suntem bine si a inceput sa pape cu spor.Va pup pe toate mult"

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Andra, multumesc.
iulia, 12,5 cu 8,5 in conditiile in care toata sarcina a fost 11 cu 6.

S-a programat si mereutac la cezariana in Brasov, la clinica particulara, pe 14 iulie. Ea isi dorea mult sa nasca natural, dar bebe nu a vrut cu nici un chip sa se intoarca cu capul in jos.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fetelor! Nici un bebe nou azi? Hai ca ziua e abia la mijloc, mai e timp! Dam cu poate i se mai face "pofta" la cineva.

Eu tot glumesc cu sora-mea ca ori nasc de ziua Americii ori de ziua Frantei, ca sa aiba fii-mea artificii mereu de ziua ei ...Se pare ca nu prea are de gand de ziua Americii, asa ca asteptam 14 iulie.

Fetelor eu nu ma pot declara racita, dar am nasul infundat cand stau la orizontala, si mai nou, spre rushinik mea, se pare ca sforaiiiii de zgudui peretii!

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Ioana, tensiunea ta este ok atat timp cat nu depaseste 12/6. Cred ca aceasta crestere se datoreaza mult caldurii de afara, asa ca nu cred ca este cazul sa iti faci griji. Totusi, daca vrei, pt sigurantza si linistea ta, ia cateva zile niste Magneziu, dar asta daca ai deja acordul dr tau.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput