Prichindei martie - aprilie 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Ligia, bine ca s-a terminat doar cu o afumare a casei. Pupici lui Raducu frumos, am vaziut ultimele poze, cu fruntea lovita, saracutul.

Alessia, am admirat Dezbracatu', trebuia sa-l iei mai din prim-plan. Pupici.

Gegea, pupam carliontata. Mananca foarte bine, dupa ce spui tu.

Adseana, felicitari pentru curajul pe care il aveti. Sper sa va fie bine si sa va acomodati usor. Pupam frumoasa Alexandra.

Ionela_r, sper ca Dora este bine acum. Sanatate multa si pupici.

Zuzu, este mamica eroina, cu doi copii mici si un job solicitant. Bravo.

Mamacita, multa sanatate iti urez. Pupam Alexutul si fetita micuta din burtica.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Carmen multumim! Curaj...mai degraba un strop de nebunie, as zice eu....Intoarcem pupicii lui Brad Pitt al nostru!Am vazut si pozele, ai un calaret mare si frumos. sa-ti traiasca!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

carmen, m-au amuzat pozele cu Rares mergand de-a busilea. Daria face de ceva vreme acelasi lucru: porneste dintr-o parte a a casei si o parcurge toata in patru labe. E drept ca ea a sarit etapa mers de-a busilea, la momentul oportun, insa nu stiu daca are vreo legatura una cu alta.
Cu plaja si ce a urmat zilei de balaceala, iti iteleg frica, insa nu m-as lasa asa usor si l-as mai duce, mai des si cate putin ca durata. Ar fi pacat sa nu profitati, mai ales ca marea e "sub nasul vostru".
Va pupam!
adseana, ce mai face Ale? Vorbiti si cu ea in franceza sau inca nu? Cu papatul nici o schimbare?

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Adseana, va doresc sa va fie bine, schimbarea fiind foarte mare. Mie mi-ar fi foarte greu sa ma desprind de familie, nu ma vad luand o astfel de hotarare, de aceea am spus ca ati dat dovada de curaj. Si putina nebunie, vorba ta. Oricum, daca nu merge acolo, va puteti oricand intoarce acasa, presupun. Aveti alternativa. Pupam fetita frumoasa. Pozele vad ca au disparut, nu stiu contul de pe photobucket.

Geani, am observat la Rares, asa cum spui si de Daria, tendinta de a se comporta ca un bebe, din joaca, cred. Merge de-a busilea cateodata, altadata imita plansul cate unui bebelus, dupa ce ascuta fascinat cum plange bebele. Deja isi dau seama ca sunt mai maricei si se alinta ca ar fi bebelusi.

In ce priveste plaja, nu renunt, doar ca am facut o pauza, cred ca in weekend il duc iar. Oricum, dupa ce-am auzit, apa este cam rece acum.

Multumim pentru aprecierile adresate lui Rares. Eu nu prea am sanse sa vad poze noi, foarte putine fete au mai adaugat albume in ultima vreme.

Mi-am adus aminte ca am vazut poze de la mare cu Rares si Andruzza. L-am admirat pe Rares, care este un baietel inalt si frumos. Iar mamicuta lui mi-a placut in special, cu burtica maricica deja. Andruzza, iti doresc sarcina usoara.

Danuta_t, am vazut ultimele poze puse de tine. Ai doi baieti superbi. M-a amuzat cum il spala sotul tau pe Andrei in chiuveta. Ce micut este Andrei, fata de uriasii nostri de 2 ani si ceva... Va doresc sa aveti un botez frumos si o petrecere reusita sambata. Pupici baieteilor.

Pentru ca tot vorbeam mai inainte despre asta, Rares a facut iar febra, 36,6. L-am trecut iar pe antitermice. Nu da semne ca ar fi afectat cumva, mananca bine, are energie. Nu stiu ce o avea iar, vreun virus ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

ups...am uitat sa modific la semnatura...sper ca acum merge si contul de pe photobucket..

Gegea, multumim de intrebare, Ale e bine. Nu vorbim franceza cu ea, ci romana, franceza va invata la gradi, daca ramanem... Cu mancarea stam la fel, adica pasam, si ne chinuim, mai rar accepta si bucati, un sandwich, sau asa ceva...Voi? Daria?

Carmen, schimbarea este intradevar foarte mare. Si da, din cauza familiei, care a ramas acasa, ne este greu. Dar vedem noi, daca nu ne place, ne intoarcem acasa,,,multe nu am pierdut sau nu am avea de pierdut...Saluta marea si din partea noastra...mi-e asa de dor de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna buna
Tot am mai deschis sa scriu si am inchis la fel de repede... nu ma intrebati de ce, dar si ceva probleme.Marti sunt programata la aminocenteza, mi-a iesit triplu test pozitiv 1/244, sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Altfel Bia e bine, a inceput sa ne boteze si sa ne strige cu diminutive, si-a poreclit si educatoarea de la cresa, o cheama Melissa si ea o striga Dina, si pe mama mea la fel- Mimi.

Adseana, ma bucur sa mai citesc despre voi, sper sa va acomodati cat mai repede, acum cum sunteti, ati inceput sa cautati cresa/ gradi pt Ale?

Poze nu am apucat sa vad, nici sa fac vre-un album, dar promit sa-mi iau revansa dupa ziua de marti- asta in caz ca am motive sa ma linistesc.

Mai revin.



anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

an-k, va doresc rezultate bune la amnio, sa nu se confirme rezultatul de la TT, sa fie bebe bine, sanatos. Ma gandesc la voi!
In grupul de mamici de septembrie octombrie a fost o mamica cu TT prost, a mers la o clinica in Viena si a facut amnio si totul e ok.
Te astept cu vesti bune!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici

Dora inca nu este bine.Dupa 7 zile de "AGUMENTIN" tot mai are rosu in gat. Azi noapte iar a facut febra mare si a varasat de 2 ori. Azi iar Am fost la medic si i-a dat "ZENNIT". Nu mananca nimim. Vrea decat lapte si apa.
Durerea mare este ca este la bunici
Maine merge tati s-o aduca la noi.

Va dati seama in ce stres stam noi si de cate ori am sunat-o.



Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Hop si noi mai greut caci .
Ankut rezultate super bune la aminiocenteza, si capul sus va fii bine.
Ionela, of of pupici zanei si refacere usoara.
Si noi am avut problemute, aici bantuie un virus naspa, samabata Martijn a varsat toata ziua , de mancat si baut nici nu s-a mai pus problema.Era alb ca varul, am ajuns la urgente sambata seara.Am nimerit un super doctor ( premiera ) la care Martijn a ras in hohote, s-a jucat cu el , ce mai beton , ne-a prescris niste supozitoare contra varsaturilor care i-au facut bine.Acum e bine dar ne luptam tare cu mancarea.
De exp azi am avut lasagnea, nu a fost fun dar a incercat sa pescuiasca bucatele de carne tocata care le vedea ca pe melcisori.Deci mai mult se juca , la indemnul meu sa bage 'melcisorii' in gurita mi-a replicat ca nu poate ca trebuie sa vorbeasca cu ei.Deci am renuntat la idee si i-am preparat stimabilului peste pe care l-a devorat.
In rest incearca toate metodele cand ii spun ca nu are voie sa faca ceva, nu are nici un scrupul si daca simte ca se ingroasa treaba : mami hai sa ne pupam.Ii plac jocurile cu copii, dar cel mai mult acelea in care el joaca rolul principal( sefu).
Rrox , dpn e pe 18 octombrie, am vazut ca nu e completat, pupici zanelor.
Adseana, acomodare tihnita, ca schimbarile sunt uriase.Bafta multa!
Ligia ati scapat ieftin ca sa zic asa .
Ne pregatim de vacanta adik de vacanta din Romania care sper sa nu mai fie chiar asa de caniculara.
Am mai atasat niste pozici .

http://new.photos.yahoo.com/danaready/album/576460762403947184

Dantje 25+ & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Ionela_r, sanatate multa Dorei. Imi pare rau ca se chinuie de atata timp cu raceala asta. Insanatosire grabnica si multi pupici de la noi.

An_k, bafta multa la analize. Sunt convinsa ca bebe este bine. Si eu am avut rezultate foarte proaste la TT, cu risc mare ca bebe sa aiba spina bifida, dar totul s-a terminat ok, rezultatele au fost eronate, iar Rares este un copilas voinic si foarte jucaus. Pupam frumoasa Bianca cu ochi de peruzea.

Dantje, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Sper ca Martjin este bine acum, chiar daca nu are chef de mancare. Pozele le-am mai vazut, daca nu ma insel, albumul este din iunie. Oricum, l-am admirat inca o data pe Martjin, un baietel frumos si plin de energie. Ce de jucarii are: bicicleta, trotineta, masinute, groapa de nisip...

Adseana, am vazut pozele cu voi in Canada. Ce cladiri inalte, intr-adevar. Alexandra este aceeasi fetita incantatoare si delicata. Am vazut ca folositi carutul. Pe noi ne tot intreaba diferiti destepti de ce il mai punem in carut, pentru ca este baiat mare si trebuie sa mearga pe jos. Eu folosesc carutul cand merg la cumparaturi, pentru ca ma duc singurica, sotul lucrand foarte mult in perioada asta. Cum as putea sa ma duc cu Rares de mana si sa ma intorc cu doua sacose pline si cu el fugind pe langa mine?




Mergi la inceput