Miss Odiseea Sarcinii - CONCURS - 2 poze

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morney76 spune:

Sper sa nu va fie cu suparare ca intreb si eu de poz(n)ele mele dar sunt curioasa sa stiu - ajunsara ori ba?!? Ca daca nu le-ati primit mai incerc inca o data... sper ca a treia oara sa fie cu noroc! Multam fain si bafta multa tuturor frumusetilor de burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidebaieti spune:

Am si eu o intrebare...pot vota doar cei care sint inscrisi pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da mami - voteaza doar membrii.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

mda, m-am lamurit.....

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmagda spune:

Si cine castiga? cine are cele mai multe puncte? sau se face media voturilor (puncte/numar de voturi)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmagda spune:

Si inca niste idei si probleme:
1. Ordinea afisarii influenteaza foarte mult numarul voturilor. Vad ca ordinea este in ordinea alfabetica a numelor pozelor. Iar numele pozelor este pusa de admini. Oare sa dirijeze administratorii pozele care vor sa castige pe prima pagina? Sper ca nu, dar ar trebui rezolvata aceasta problema.
2. Am trimis la multi prieteni sa ma voteze si mi-au spus ca pt a vota trebuie sa fie inregistrati. OK. S-au inregistrat, dar nu le vine mail de confirmare si nu pot sa se logheze. Probleme ceva?
3. Incercand sa trimit acestor prieteni m-am lovit de alta problema: cum sa ii trimit direct la poza mea? Pagina 13, randul 3, poza a 3-a? Naspa.

Daca sunteti de acord cu mine speak up.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

gmagda - daca prietenii tai au acelasi IP cu tine (adica scriu de la acelasi computer cu tine) nu vor primi accept de membru - pentru ca esti tot tu - daca sunt de la alte computere - primesc emailul de confirmare - don',t worry.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pe pagina 22, e o poza care nu merge votata... da eroare
"talaasteptandcudrag.jpg"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aceeasi poza vreau sa o votez si eu de ieri si nu se poate vota...
Pag. 22 prima poza de sus...
talaasteptandcudrag.jpg

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am si eu o mica nelamurire , in primul rind trebuie sa spun ca nu am poza in concurs, dar... la pagina 16 am votat poza lauraa1 si automat primesc acelasi punctaj si acelasi numar de voturi si cele doua poze de la stinga si de la dreapta.
Intrebarea mea e: ce se intimpla, de ce apare punctajul si la celelalte doua ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput