Miss Odiseea Sarcinii - CONCURS - 2 poze

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu e singura poza la care se intampla asta. Cred ca e o problema pe undeva...

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La fel pe pagina 6, am votat 'burticavesela' au primit automat voturi si puncte si 2 poze de linga ea. Idem, pagina 9, ultimele 3 poze de pe pagina. Si banuiesc ca mau sunt si altele.

Sunt poze la care nu se poate vota deloc. Exemplu tot pe pagina 6, prima poza de sus. la fel pagina 14, primele 3 poze de sus nu se pot vota. Apare eroarea:
"Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14'
Incorrect syntax near the keyword 'AND'.
/forum/inc_func_common.asp, line 2297 "

Mie deja mi-e clar ca rezultatele concursului vor fi denaturate rau in felul asta. Noroc cu cine are poza invecinata cu una frumoasa, capata automat toate voturile si ea.

Nu pot vota o pza pentru ca cica as fi votat deja la ea. Dar eu de fapt votasem la vecina ei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabizam, mi s-a intamplat si mie la fel, am vrut sa votez unele poze si aparea eroare.
Inca ceva, la unele poze imi zice ca am votat desi eu nu votasem.
Observ ca sunt cam multe erori!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by gmagda

Si inca niste idei si probleme:
1. Ordinea afisarii influenteaza foarte mult numarul voturilor. Vad ca ordinea este in ordinea alfabetica a numelor pozelor. Iar numele pozelor este pusa de admini. Oare sa dirijeze administratorii pozele care vor sa castige pe prima pagina? Sper ca nu, dar ar trebui rezolvata aceasta problema.
2. Am trimis la multi prieteni sa ma voteze si mi-au spus ca pt a vota trebuie sa fie inregistrati. OK. S-au inregistrat, dar nu le vine mail de confirmare si nu pot sa se logheze. Probleme ceva?
3. Incercand sa trimit acestor prieteni m-am lovit de alta problema: cum sa ii trimit direct la poza mea? Pagina 13, randul 3, poza a 3-a? Naspa.

Daca sunteti de acord cu mine speak up.
Multumesc

Cu riscul de a te supara pe mine iti zic ca nu ai dreptate.....

Numele pozei si l-a scris fiecare care a trim poza...eu de ex asa am facut...poate cine nu a avut nimik sc ris a fost dat un nume de admini.....

si 2 uite exemplul me....dai iu link asa ca in semnatura mea si nu cred ca e naspa rau daca dai link-ul direct la poza si scri care e numele pozei....

Hai sa nu susoectam adminii ca ar fav o a numita poza ca nu cred ca e asa

bafta

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Ce se intampla cu voturile? de ce s-au resetat??? se face ceva pentru remedierea probleme?

Anca D.

29+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

acelasi lucru voiam si eu sa-l sesizez... s-au resetat voturile!
intrebarea e daca se vor pune administratorii pe refacut voturile sau persoanele care au votat trebuie sa mai intre o data sa voteze ce-au mai votat inainte de resetare... Cred in acest caz ca ar trebui un MASS MESSAGE tuturor celor carora li s-au sters voturile acordate (prin PM-uri as propune... asa ma gandesc eu ca e cinstit!)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

am sa inchid acest subiect pentru ca nu pot scrie la doua si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110702 se actualizeaza.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput