de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?
Raspunsuri - Pagina 7
lunna27 spune:
Dana iaca bunica mea de la tara nu a stiut sa-mi zica de vreo iarba care s-o 'dezlege invers',de asta am apelat pana la urma si al hemeopatie(ceaiul de musetel e frectie la picior de lemn).Dca veneam la tine puteai sa ma ajuti ?
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
denizel spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
A, nici macar unul nu m-a trimis la exudat cu copilul la rosu in gat.
Ei?
Pe mine m-au trimis :-)
Probabil ca inca nu ai gasit un medic bun. Daca medicii la care ai fost tu nu fac ceea ce trebuie, nu inseamna ca toti sunt asa :-)
Si, in afara de asta, nu cred ca speri ca toata lumea de aici va fi intr-un final de acord cu tine si va zice "da, dom'le, nu fac doo parale medicii, hai sa ne dam toti pe homeopatie".
Fiecare cu alegerea lui :-)
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
XIO spune:
Pt. polipi e de ajun un consult normal , ca se vad
Eu am avut otita cronica pana in clasa a 8-a, de cate ori imi intra un strop de apa in ureche aveam probleme , am avut si timpanul perforat de 2 ori.Dupa ce mi-am scos polipii nu am mai avut abdolut nici un fel de problema.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
dana d spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Dana iaca bunica mea de la tara nu a stiut sa-mi zica de vreo iarba care s-o 'dezlege invers',de asta am apelat pana la urma si al hemeopatie(ceaiul de musetel e frectie la picior de lemn).Dca veneam la tine puteai sa ma ajuti ?
Dana,mami de Paul si Ana Maria
Incercam, sigur, dar primul lucru pe care l-as fi facut as fi sunat medicul de familie si i-as fi expus problema cum am si facut acum cateva zile pentru fata mea cea mare care avea exact aceeasi problema si pe care a rezolvat-o simplu cu activia si miere pe stomacul gol dimineata...
Banuiesc ca sunteti femei cu scoala, vorba aia, voi v-ati interesat ce studii au astia care va trateaza? Daca au o facultate de farmacie sau macar o chimie organica ceva, n-am nimic impotriva, si eu m-as duce la ei.
Fetele mele
numeioana spune:
Ce usor e sa vorbesti! Abia cand treci prin experiente neplacute iti dai seama ca nu e chiar asa. Timp de un an de zile am batut din usa in usa la cei mai renumiti doctori, profesori doctori dermatologi, alergologi samd ca sa scap de urticarie cronica. Am platit zeci de milioane pe analize alergologice la sange, vaccinuri, tratamente si nimic, absolut nimic nu m-a ajutat decat pe moment. Cum nu mai luam pastila, cum ma umpleam de bube. Nu mai vreau sa-mi amintesc cum ma trezeam "urzicata" pe tot corpul, cum plangeam zi de zi, cum ajunsesem jos dpdv moral... Ajunsesem sa iau Prednison in ultima faza ca sa pot sa mai traiesc... Cine stie medicamentul intelege in ce stadiu ajunsesem, de bagam in mine pastile fara sa ma mai gandesc la efectele adverse care erau foarte multe si periculoase.
Intr-o zi am aflat de la cineva ca s-a vindecat de alergie la nu stiu ce cu ajutorul unui medic homeopat. Repet: medic! Cu studii de medicina! Am fost la el, mi-a spus sa opresc orice tratament medicamentos si sa incerc remediile lui. Intr-o saptamana eram deja mult mai bine... Intr-o luna nu mai aveam nimic! Credeti-ma, imi pierdusem orice speranta, nu ma gandeam c-o sa ma scape de asta dupa un an. Obosisem sa mai traiesc asa, aveam mancarimi ingrozitoare, ma umflam toata (ochii, buzele, pizioarele, burta...) si homeopatia m-a ajutat.
Acum chiar credeti ca e efect Placebo?? De ce n-ar fi fost efect Placebo in timpul tratamentului cu antihistaminice? Sau cu antibiotice pentru nu stiu ce bacterie de care eram suspecta??!!
Ioana
6+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
erer spune:
numeioana, aceeasi experienta ca tine a avut-o cineva din familie foarte drag mie: se umfla carnea pe el indiferent de ce manca si ce regim tinea. Saptamani intregi prin spitale, milioane cheltuite, tratament cu Prednison, ingrozitor de suportat pentru el.
A ajuns la un medic homeopat. Da, medic cu studii in medicina si alergologie. Dupa 2 luni era ca 'nou'. Un an se chinuise prin spitale, totul a trecut si nu a ramas cu nimic. Placebo?? Hmm...
La mine: alergie si reactie pe piele ingrozitoare la praf. Medicamente 3 ani de zile, doctori schimbati, recomandari si studiu de caz. Dupa o luna de tratament homeopat mi-am revenit. Nu-mi vine sa cred.
Cazuri izolate? Poate, nu stiu si nici nu generalizez. Am povestit din experienta ce au facut 'bilutele de zahar'.
Cred in homeopatie? Da. Cred in medicina clasica? Da. La ambele am rezervele mele, dar nici nu vad ca se exclud.
Sa fiti sanatosi si frumosi!
caro spune:
quote:
Originally posted by dana d
...
Banuiesc ca sunteti femei cu scoala, vorba aia, voi v-ati interesat ce studii au astia care va trateaza? Daca au o facultate de farmacie sau macar o chimie organica ceva, n-am nimic impotriva, si eu m-as duce la ei.
Fetele mele
Ce-are scoala mea cu scoala medicului? Si de ce facem intotdeauna prezumtia ca homeopatii si naturopatii sunt sarlatani? Ia arunca tu un ochi aici:
http://www.ccnm.edu/
http://www.homeopathy.ca/
http://www.amcofh.org/
http://www.wchs.info/PA2006_HPRAC_Report.htm
http://www.homeopatie.ro/
Vhiar toti sunt sarlatani?
xenocid spune:
quote:
Originally posted by caro
Vhiar toti sunt sarlatani?
Mai rau! Sint putin idioti!
I'auziti medic cu 'medicina' scriind in revista 'Homeopathy':
Quantum theory
There are several different versions of the non-local hypothesis all drawing explicitly on quantum theory, a theory which itself is notorious for having several different interpretations—all of which generate predictions which seem to fly in the face of common sense! Walach's ideas are rooted in Weak Quantum Theory, a version of Quantum Theory which makes it applicable to macroscopic systems.
...
The existing models which have been applied to homeopathy can be classified as one- , two- and three-way entanglement. Weingärtner's model3 involves only the preparation of the medicine, and is therefore one way, Walach's HPT published in this issue also implies entanglement only at the level of the medicine. But his original paper implied that the effect of homeopathic treatment is mostly related to ‘states of mind’ and is magical, with the medicine acting only as a semiotic sign (ie two-way entanglement between patient and practitioner).
On the mind-boggling side, Milgrom raises the possibility of ‘backwards-in-time’ healing.
Ahhh EDIT: ca'l pierdusem pe prietenul meu indianul.
Daca ati crezut ca ceea ce va da homeopatul este nimic, ei bine v'ati inselat.
Este "NIMIC CUANTIC" adica :
All these suggest that homeopathic medicines tap energy
from an enormous reservoir. The so-called ‘quantum vacuum’
is such a reservoir. The vacuum or void is not nothing,
as the term suggests. It contains enormous residual
background energy known as zero point energy.
In caz ca mai are cineva indoieli ca nu de sarlatani, vrajitori moderni, avari semi-analfabeti este vorba, pasajul urmator sper ca este elocvent:
So it seems more plausible that, like wave-particle duality,
homeopathy may have two facets: one local and the other
non-local. The possible link of homeopathy with the all
pervading quantum vacuum may automatically provide
a non-local nature. The mysterious quantum vacuum has
been becoming increasingly researchable physically
and deeper investigations, with regard to homeopathy,
can be carried out.
Rajendra P Upadhyay
Simillimum Welfare Society
120/5 Tallital Bazar, Nainital – 263002, India
E-mail: upadhyayrp@rediffmail.com
Daca vrea cineva meta-studiul din Lancet imi poate lasa adresa de e-mail pe PM si il trimit.
Llaura spune:
quote:
Originally posted by xenocid
The mysterious quantum vacuum has
been becoming increasingly researchable physically
Eu as fi curioasa sa aflu unde e vacuumul asta cuantic si cat de mare e
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Mai rau! Sint putin idioti!
I'auziti medic cu 'medicina' scriind in revista 'Homeopathy':
Quantum theory
There are several different versions ...
Idioti sunt si pe la noi destui:
www.medicina-cuantica.ro" target="_blank">www.medicina-cuantica.ro