de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Homeopatia functioneaza?

nu stiu.

Medicina alopata functioneaza?
R: ibidem.

Pai ce ziceam. Fum! N'avem de gand sa lamurim problema atat cat putem fiecare. Important e sa facem flexäri lingvistice pentru ca nimic nu e mai sfânt decat ignoranta agnosticismul ca de la el poti sa o iei in toate directiile avand scuza ca cel putin nu te'ai razgandit.

Cum ar veni noi nu stim ca apendicectomia este procedura de electie in inflamatia apendicelui asa ca de dragul discutiei stäm pe ciuci si meditam "Da cu fum de betisoare parfumate n'o trece". Sau ca maladii infioratoare a fost eradicate in urma vaccinarilor. Nu stim daca asta chiar s'a intâmplat asa ca e
de societate sa discutam discutii si sa vedem daca retroactiv laptele de capra rosie n'ar fi avut acelasi efect.

xenocid, fum e si raspunsul tau, mai ales lipsa lui. ca nici tu nu stii. ceea ce insumeaza doi ignoranti, pardon, agnostici. dintre care unul e moderator, deci isi permite sa insulte.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Acu' sincer Conchita, ca tocmai ai recunoscut ca nu stii.
Tu de obicei cand 'nu stii' ce faci? Care e pasul urmator dupa ce ai constat ca ai o intrebare cu raspuns lipsa?

Nu de alta dar eu m'am umflat de râs vazând ce se intâmpla la subiectul asta.
Avem doua tabere, una pro una contra homeopatiei, o discutie asezata in mijlocul carei te arunci si strigi la noi : Ascultati'ma pe mine ca eu nu stiu nimica.
Tu ma'ntelegi ca mor de râs? Poate nu exact de ce se intimpla aici ci si pentru ca mi'am aduse aminte de un banc scris de Adusca pe vremuri , bancul cu octogenara de se prezinta la concursul de Miss Bikini, se urca pe scena, isi drege vocea si anunta audienta "Eu am venit sa va spun ca pe mine sa nu contati"

Mergi la inceput

revenind la subiect, ramane valabila intrebarea privind criteriile de comparatie intre doua abordari, intrebare la care xeno "nu stie" sa raspunda, dar poate ca stie altcineva. ca sa demonstrezi ca abordarea x e pseudo-stiinta, trebuie sa ai un punct de reper validat ca "stiinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Xenocid, eu zic asa: apuca-te tu si fa un neuron pe calculator. Cad termini, da-ne si noua un telefon. Iti promit ca din momentul ala n-o sa te mai contrazica nimeni (Conchita inclusiv).

Mergi la inceput

mah, omule de stiinta intr-ale moderarii, vezi ca nu cunosti/nu stii butoanele (cum te califica asta, dupa definitia ta? ignorant sau agnostic?) :-)). mi-ai sters frumusete de mesaj.

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

mah, omule de stiinta intr-ale moderarii, vezi ca nu cunosti/nu stii butoanele. mi-ai sters frumusete de mesaj.

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Bleah

Scuze Conchita! Promit sa fiu mai atent. Inca ma mai zguduiam de ras.
Ziceam urmatoarele:

Matematica e buna? Ca ea ne invata sa ridicam 100 la puterea 30! (cea mai 'concentrata' dilutie homeopaticä).
Chimia ne invata ce sint dilutiile iar fizica ne vorbeste de molecule si interactiile dintre ele. Impreuna toate trei ne spun ca e absurd ca atomul de ficat de rata dizolvat intr'un ocean de marimea Sistemului Solar sa aiba un efect clinic.

Asta se stia de la 1840 (unamieoptsutepatruzeci) de cand The Lancet a publicat:
A MATHEMATICAL DEMONSTRATION OF THE ABSURDITY OF HOMOEOPATHY.
The Lancet, Volume 34, Issue 868, 18 April 1840, Pages 142-143

Intrebare e ce facem mai departe? Rämânem in starea de stupoare ca e intelectual mai provocator, sau îi bifam drept sarlatani pe homeopati si ne mutam la astrologia medicala??

Mergi la inceput

quote:
Bleah

editat de Conchita.

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Conchi pai asta spune si Xeno (banuiesc) ca homeopatia nu are argumente rationale.
Nici un studiu stiintific, nici o baza empirica, numa o gramada de zahar.
In mod normal nici medicina alopata nu "vindeca" total decit in rare cazuri, in majoritatea cazurilor exista: "aproape" cure, exista " I can't believe it's not a cure", exista " soo good it doesn't matter if it's a cure or not". Penicilina ridica imunitatea, cancerul e aminat, imunosupresantele intirzie virusurile, etc, f rar raul se duce pe vecie... Dar conteaza o "whole lot of deal" citi oameni au fost vindecati sau se simt mai bine in conditii supravegheate clinic prin metoda pe care vrei tu sa o incerci pe tine pe mama sau pe copil. De fapt numai asta conteaza. In medicina exista numai procente. Daca homeopatia nu poate da nici macar un procent in conditii studiate (in 2000 de ani de existenta!!) e ingrijorator.

Iar cu fitoterapia si celelalte... De ex aditivi naturali sint mai periculosi decit cei artificiali pentru ca la cei naturali procentele de substante pot varia haotic pe cind la cele sintetizate nr e controlat mereu.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Llaura

Xenocid, eu zic asa: apuca-te tu si fa un neuron pe calculator. Cad termini, da-ne si noua un telefon. Iti promit ca din momentul ala n-o sa te mai contrazica nimeni (Conchita inclusiv).

Ce vreti exact de la mine? Ca poate va sterg si dumneavoastra mesajul din vitezä.
Sa inteleg cä homeopatii l'au terminat de facut si acum e rândul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Homeopatii n-au nevoie sa creze neuroni xenule, ca au scapat un picior de dendrita acu 15 millioane de ani (remember supa promordiala) si inca mai legumesc la dilutie,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput