*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare si de la noi!

Lavini, nu esti singura, si noi suntem niste mancaciosi, numai ca noi avem si o mare lene ca tragem din san 5-6 min si adormim duuusi. Il pun jos, doarme cateva minute si iar se trezeste cu ciocul cautand... Noroc ca de cateva zile si-a cam marit si intervalul dintre mese, cateodata ajungem si la 3-4 ore!

Alyna24, pe al meu il apuca asa urlatul cand ii este foame... Intr-o seara m-a urlat jumate ce cartier ca n-am gasit nici-o banca pe care sa-i dau sa manance.

Gabiu, si al meu se mai zbate la san, intoarce capul, trage de tzatzi cu furie, dar am zis ca poate se enerveaza ca nu curge mai usor, ca la bibele cu ceai\apa.

Duda, eu intentionez sa stau cel putin un an acasa in concediu, ma mai gandesc daca ma intorc mai repede la serv sau nu. Ma gandesc ca in doi ani Tudor merge la scoala si atunci bona ramane sa se ocupe de cel mic.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy asta e o prostie cu baita si buricul. Noua pediatra ne-a spus sa ii facem baie fara probleme din prima zi numai sa nu o bagam in multa apa si sa ii acopere buricul. Asta pana ii cade. Si apoi in maternitate i-au facut de cateva ori baita, la robinet .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Poohy, noi am mai stat un pic pe o banca sperand ca veniti pe partea cealata dar....nimik si am plecat!Mi-era teama sa nu-l apuce iar crizele!E o scumpa Manu!Ce se mai schimba copilasii de la o zi la alta!
Ideea e ca ieri in parca urla dar nus stiu de ce.Ca tzitzi n-a vrut!L-am aburit cu niste ceai si in port bebe s-a calmat!De....vroia sa vada lumea si el!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare capsunele,

Noi nu am mai scris de mult dar v-am citit mai ales ca am asteptat vesti de la Kay.
Noi suntem bine dar avem colici si plange foarte mult si nu stiu ce sa-i mai d-au ,acum ii d-au COLIC BABY asta este ultimul sirop recomandat de pediatra speram sa fie bun.

Nu imi vine sa cred ca am ajuns la scutece si au trecut cele 9 luni si nasterea si acum sunt complet refacuta...a trecut totul foarte repede

Eu va doresc sa aveti parte numai de bebei sanatosi ,mancacioasi si fara COLICI ca sunt foarte rai.

Va pupicesc

Aaaa Andrada si eu treb sa-ti trimit poze chiar o sa ma uit prin poze si trimit ca mi-a placut mult filmuletul fetelor si tare vreau sa avem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lavini, e vorba de o statistica... facuta pe un cont de la google... A postat Florina pe pag 4 parca a acestui capitol niste link-uri... Am incercat eu, dar imi cam prind urechile...

Uitati fetelor, ceva INTERESANT pt. piticii nostri... sau mai bine zis cateva INFORMATII utile despre
www.romedic.ro/sanatate/Aprecierea_cresterii_la_copil_0437.html" target="_blank">"Cum crestem?"

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

poohy, e tare dulce manu! Tu ii dai si bibi si titi? Cam in ce proportie?

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, alegere grea cu pozele pt filmulet!
Ca toate imi plac cu pitikul meu!Ink ma gandesc!!!!!!

Tocmai am mai avut o portie de urlat!Nu stiam ce sa-i mai fac, a papat un pic tzitzi, apoi ceai, apoi leganat, cu suzeta , fara....nimik!I-am dat jos pampersul si acum e cocotat pe masa de infasat!Acolo la inaltime ii place!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

alyna24,

of,incearca calma baby...o sa fie mult mai linistit.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Al meu s-a linistit ... Asta in conditiile in care s-a culcat aseara pe la 23:30... s-a trezit azi la 07:30...
Apoi la 08:30 a adormit iar, la 12:00 s-a trezit si la 12:30 adormise dus...
Nici nu a putut sta treaz ca sa elimine gazele... Le-a eliminat si pe gura si pe fund in somn

Oare ne pregateste SURPRIZA pentru la NOAPTE... dupa atata odihna????

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

andrada, cat a dormit antonio noaptea...sa sper si eu ca va face si livia la fel la varsta lui?

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput