*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ella, dar renteaza sa platiti 6 euro + inca vreo 6 pentru taxe, ca vad ca unele fete comanda 2-3 produse, in felul asta ajunge la pret de Romania... Sau aveti vreun cod de scapat de taxe? Sau nu mai stiu eu preturile din Ro ... Te pomenesti ca acusi ma apuc si eu, din Europa, e boala grea internet shoppingu' asta...

Si shoppingu' in general, aici de ieri 1 iulie sunt reduceri, am laut haine si pentru Dolofanel= 1 an, asa frumoase erau

Ralucami, am incercat pompa cand am fost ieri la shopping. Dolo a supt la 3 din ambii sani, si la 4 am scos 60 ml...are pompa si un buton de stors, numai la sfarist m-am prins...am zis ca imi intoarce sfarcurile pe dos, asa trage

Sotulache mi-a zis insa ca a lins lapticul in 2 minute, si ca ar mai fi vrut...Data viitoare las mai mult, e asa bine cand poti sa pleci un pic de acasa...

Mai ce hainute au in Gap pentru fetite....sa plang langa ele...

Vezi ca mie mi-au mai dat o portie de vit K si la controlul de o luna! (pe langa 2 in spital, dupa nastere si la externare)

A venit fratele tau deja? Credeam ca la incepyut de iulie, de aia n-am scris de Vigantol. Eu l-am intrebat si pe socru care e medic gen si pe pediatrul de aici (dar de asta nu ma mir) si nu mi-au recomandat sa dau nimic extra, asa ca eu nu-i dau. Tie ti-a adus? De fluor mi-a zis ca depinde de apa, dar Tokyo e OK (si numai dupa 6 luni se da, oricum)

Felicitari pentru Maria grasunica si cumitica
Fetele, cand se mulge mai bine niste lapte, astfel incat:
- sa nu-l privezi pe bebe (daca mulgi de la un san in timp ce el suge la celalalt, ca poate mi vrea unul...)
- sa nu fie prea putin (la cateva minute dupa supt)
- sa nu maresti prea mult productia...

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Sobi, multumesc!
Nu credeam ca voi spune asta dar as mai trece prin 2-3 nasteri numai sa scap de chinurile de dupa... Macar travaliul+nasterea sunt doar 4-5 ore :) Ma chinui de 4-5 zile cu epiziotomia si ma gandesc cu groaza cat mai am pana se vindeca... Chiar, mai are cineva fir care nu se absoarbe la epiziotomie? Sper ca sunt singura "fericita"...

Tudor a fost si este un scump cu cea mica, e foarte iubitor, poate prea iubitor, daca ar putea ar sta numai calare peste ea. Si cum merge la gradi si are tot felul de stafilococi si streptococi (acum in tratament...) trebuie sa o ferim pe cea mica... Dar e foarte, foarte greu. Ma bucur insa ca e foarte afectuos si nu da inca semne de gelozie. Ce-i drept, l-am cam si rasfatat mai mult in perioada asta...

Andrada, am luat 7 la Excel (iar eu eram o tocilara inraita ) Si asta acum 5-6 ani, deci sigur nu-mi mai amintesc nimic dar il rog pe sotul meu sa ma lumineze.
Cert e ca toate vom intra in acel tabel si vom completa in dreptul nostru datele necesare... asa ca cineva va trebui sa se lamureasca bine bine de tot si sa raspunda nelamuririlor celorlalte.
Imi poti da un PM cu ce-ai facut pana acum? Nu am parola contului comun - de fapt nici nu stiu daca are vreo legatura cu ceea ce vrem sa facem acum... Dar daca nu ti-e greu sa imi spui ce ai facut pana acum, voi incerca sa continui cu sotul meu.

Ella, help! Ce inseamna "Stock limité ! N'attendez pas pour en profiter ! Cet article est concerné par les Soldes Eté 07 dès le 27 juin 2007 pour un ou plusieurs coloris ou modèles." ?Nu ma lasa sa comand. Probabil pentru ca oferta a expirat pe 27?...
Se pare ca am ratat reducerile astea. :( Cand sunt urmatoarele? :)

Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Florina,
io nu stiu franceza, stau cu dictionarul francez-roman instalat atunci cand ma uit pe LR.
Din cate am vazut io, mesajul asta apare pe foarte multe produse, data de 27 iunie este prima zi de reducere masiva LR; nu din cauza asta nu te lasa sa comanzi.
Tre sa fii atenta sa nu pui in cos un produs indisponibil, in pp daca nu mai e diponibil, nici nu poti sa-l selectezi dar mai sunt si bug-uri de soft si atunci te lasa sa-l pui in cos dar nu poti sa validezi.

Elteka,
Shoppingu pe LR merita; taxele sunt 6 eur transport/comanda + 10 % din valoarea comenzii; daca luam in calcul reducerile pe LR au ajuns de 90%, atunci chiar si cu taxele astea merita din plin sa comanzi.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza capsunele

bogalina LA MULTI ANI!!!

florina stocul este epuizat, ele au fost in solduri doar in perioada asta, atat.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare! Raportam o noapte grea cu caca dupa 3 zile de constipatie... sigur ne-a auzit tot blocul...

Vestea buna e ca am laptic multicel, cea proasta e ca fata nu mai vrea la san...

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Bine v-am regasit,le doresc multa sanatate tuturor capsunicilor de mai_iunie2007!!!
Ella,te inteleg perfect,sunt in aceeasi situatie ca a ta,Patrick al meu are program de la 22 la 2,nu am cum sa-l fac sa nu mai planga,tipa,urla,ba il plimb eu prin casa,ba sotul,ziua cand nu doarme plange,el nu stie sa stea cu ochii dupa carusel sau pe pereti,el plange,m-a epuizat fizic si psihic!
La noi are abia 2 sapt si 4 zile si cand ma gandesc cat mai avem de tras.....
Adoarme la sotul meu in brate dupa 30-40 min de vorbit cu el si plimbat prin casa dupa care cand il pune in patut se trezeste imediat si incepe din nou sa planga!
O sa incerc sa-i dau si eu calma baby,poate il linisteste macar un pic.
Am incercat si plimbare cu masina dar tot nu tace....
Noi pana la o luna purtam 2 pampersi si apoi mergem la control.sa speram ca totul e ok.
Pt vomitat pe mine m-a invatat pediatra ca dupa ce-i dau sa manance sa-l tin 20 min pe o perna inclinat la 40 grade si de atunci nu mai varsa deloc.
Va salut pe toate si va urez sa aveti o saptamana frumoasa si fara colici(ca noi avem din belsug).

poze cu Patrick si noi

Mary,mami de Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata!
Noi ieri am fost in Tineretului dupa ora 18.30 .L-a apucat
pe Davidutz un urlat la un moment dat de s-a uitat tot parcul la noi.Urla...si nu se mai oprea!Nimik nu vroia!Nici tzitzi!Pana la urma l-a pus sotu' in port bebe si asa ne-am plimbat cu el!degeaba aveam carutul dupa noi!II place atarnat!
Am vazut-o pe Poohy insa noi ne indreptam spre iesire iar ea cu sotu si Manu mergeau pe partea cealalta spre Sala Polivalenta.Doar ne-am salutat!

Poate facem o intalneala sapt asta in wk, fetelor!

Vroiam sa ies afara cu pitik pe la 9 dar doarme de la 8.30 si acum cand se intinde deja e cam cald afara!

Ella, am primit confirmarea comenzii pe mail de la LR.Deci....astept, nu?
Am fugit ca plange cavalerul!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna ziua mamici de capsunele! In sfarsit am ajuns la scutece! Parca ieri abia aflam ca sunt gravida si acum deja avem 3 saptamani!
Si eu sunt deja nerabdatoare sa-l vad mergand, sa alergam si sa ne jucam in parc si mai ales sa-mi spuna si el de ce pange. Desi cand il vad cat e de dulce cand mananca la san as opri timpul la momentul ala. Mor de dragul lui.
Imi place tare mult titlul pe care l-ati ales. Multumim Eimotto pentru primul capitol si tuturor mamicilor pentru primirea calduroasa pe care ne-ati facut-o la scutecele.
Eu nu prea intru pe net in weekend caci sunt singurele zile in care este si tati acasa, asa ca preferam sa petrcem cat mai mult timp impreuna.
Acum am citit si ultimele pagini de la odisee si mai am si eu cateva raspusuri.
Chiquitita eu indulceam ceaiul de la Fares cu un pic de miere, cam o lingurita la 1/2 l. Ma bucur ca a revenit lapticul, sper sa vrea si printesica ta sa accepte sanul din nou.
Elteka credeam ca sunt singura care consuma tone de pampersi. O sa ma gandesc la tine cand avem antrenament la schimbat in miez de noapte. Mai nou pe langa kk si pisu am inceput sa ne mai facem si hainutele lac cand sugem cu lacomie asa ca mai adaugam o repriza de schimbat body dupa supt. Si bine inteles cu trezirea si chiraiturile de rigoare.
Monytza si eu am o problema cu soacra. Si cum ziceai si tu a mea e destul de draguta fata de altele. Dar fac crize de nervi numai daca se apropie cineva de copilul meu, singurele persoane pe care le tolerez pz langa el suntem eu si sotul. Clar o iau razna, dar deocamdata dau vina pe hormoni. Intr-o zi i-am zis bunicii mele care venise sa-l vada si era topita dupa el si nu i-a facut nimic, decat a stat pe pat si s-a uitat la el cum doarme ca nu o mai primesc la copilul meu pana la nunta lui. Cand vine cineva si mi-l ia in brate fac niste crize de plans de nu ma mai calmeaza nimeni. Si dupa e si el asa de agitat si urla de ne stie tot cartierul, ce sa mai avem concurs care plange mai tare. Si pana nu ma calmez eu nici vorba sa mi se linisteasca copilul si sa adoarma.
Fetelor am vazut ca vorbeati ceva despre un fisier Excel? Despre ce e vorba, ca poate ma descurc eu in el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata mamici!

Alyna24 , si noi tot spre iesire de indreptam :)) De fapt spre masina, ca o apucase foamea pe micutza capsunica, si dupa ce a hapait 120ml pe nerasuflate (parca nu mancase si cu 2 ore inainte!), intrase in criza ca ea vrea la tzatzi :D Si dadeam numai de alei suprapopulate. Eu am noroc cu Manu, ca mananca si cu biberonul de la mai putin de o saptamana, si tot prefera si e disperata dupa tzatzi :D Majoritatea zambetelor cand suntem treze acolo le dam, e taaare bine

Mica, merci A mai pus sotul niste poze aseara, dar nu din ultima saptamana cand s-a umplut fata de bubite. E numai una, cand e pictata ca un indian cu tinctura mentolata si da si niste laptic din cel pastrat in gusulita ca rezerva pe afara :D
Pare ca merg baitele cu amidon, inca mai e mult pana la vindecare, dar arata mai bine si iritatia pare sa fi trecut, au ramas bubitele
Hmm, ce ti-e si cu Pooh asta, cred ca e alb ca e mai batran al lui Manu, are 4-5 ani ;)
Cand ii trec bubitele (si cele de pe piept sunt aproape duse), incep sa o imbrac si eu in rochite, ca azi am facut o luna!
Buricutul e bine acum, merci A stat aproape o saptamana cu compresa, si a trecut ;) Si toate mamicile din vecini imi zic ca a sangerat pentru ca am facut baita completa inainte sa cada, dar asa mi-au zis in spital si si pediatra

Am facut eu ceva in excel, dar ma enerveaza ca nu pot sa formatez si refuz sa fac totul de mana :D
Asa ca o sa il mai perii in excel la mine pe calc si vad dupa daca il importa corect - nu va uitati ca arata atat de urat acum...
http://spreadsheets0.google.com/ccc?key=p8c9mQo_9KaYmWMxPz4oEaA&hl=en

Elteka, sa stii ca datorita reducerilor astea chiar merita sa cumperi pentru bebei de la la redoute (si pentru adulti presupun, nu prea m-am uitat decat la adidasi, si mi-e frica sa iau fara sa probez). Acum sa vedem si calitatea, dar cum atatea lume le lauda, am prins curaj ;)

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

buna, mamicilor si bine ne-am regasit in casa noua!Din pacate nu am apucat sa postez un mesaj in ultimul capitol al odiseei, dar o sa spun aici ce as fi spus si acolo:va multumesc ca m-ati primit printre voi, m-am simtit foarte "in siguranta" pe parcursul lunilor de graviduta si stiu ca asa va fi si de acum incolo.Sa ne creasca bebeii mari, sanatosi si frumosi!

Multe multumiri fetelor care ne-au primit atat de calduros in clubul scutecelor!

Eimotto, multumim de capitol nou, Andrada, multumiri ca te ocupi de videoclipul nostru.

Noi suntem bine, cumintei foc, nu prea stim sa plangem, mai mult scartaim, singura problema pana acum e FOAMEAAAAAAAA!.Asta ne zapaceste in fiecare zi, am fi in stare sa mancam si tzitzica cu totul, nu doar lapticul.Ne-am invatat un picut si in brate, dar nu prea tare, asa ca incercam sa ne dezvatam.Doar ca azi e prima zi fara tati acasa dupa trei saptamani si ne e tare greu pana ne obisnuim.Dar in felul asta o sa scriem mai mult pe forum

Vorbeati mai devreme despre un excel, dar nu cred ca am prins ideea.Despre ce e vorba?

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput