*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

ella, am pus si eu tot ca tine codul "vous", si mi-a aparut ca linie in comanda "sac" si la pret aparea "gratuit". Eu am pus codul asta dupa tine, ca am vazut ca ai scris acum cateva zile despre el, nu stiu de unde l-ai luat, dar se pare ca functioneaza . nu am luat foarte multe ca astept intai sa vad daca am nimerit marimile. thanks.

Andreea si Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

a...si Sobi fiindca intrebai de remedii anticolici; uite, io i-am dat naravashului de David "calma baby", un sirop care contine mai multe plante printre care si pasiflora (luam la greu inainte de sarcina pentru relaxare) si cred ca are efect...nici n-am ajuns la doza maxima admisa pentru el si deja ieri si azi nu ne-am mai dat seara pe piatra cubica si n-a mai trebuit sa "inundam" nici baba de jos.
Nu-ti inchipui ca a devenit un bebelus model (vezi Miniuta sau Mica) dar macar nu mai urla de sare varu' de pe pereti.
Acu de ex. s-a chinuit sotu sa-l adoarma in brate mai bine de 30 minute si cand sa-l punem in patut, noi credeam ca doarme beton, deschide ochii mari si cu un zambet pana urechi ne spune: INGUUUUU

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

si calma baby asta de unde se cumpara - de la farmacie sau de plafar?

Andreea si Vladut
POZE

Mergi la inceput

sobi,

la helpnet e sigur, ca de acolo l-a luat sotul meu.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

raza felicitari, sa-ti traiasca bebelina.

ella au innebunit toate fetele aici cu laredoute. Mi-am facut si eu cont, cand am timp o sa ma uit si eu pe acolo sa vad ce comand.

poohy ce scumpica e Manu, seamana super bine cu tine si ce tari sunt pozele cu ea si papusile. Da de ce pooh al lui Manu e alb si al lui Maya e portocaliu???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

mica,

acum ti-am vazut ultimele poze cu Maya; mai, m-au dat gata rochitele ei cu gogosari, sunt beton!
Iar poza aia in care e cu tricoul inscriptionat iarasi e mortala.
Si are ochisorii lui tati, asta am vazut din parc.

si da, LR este din pacate singura varianta de shopping online decenta pentru romani si ma refer aici in primul rand la preturi si taxa de livrare.
Ca asa, si mothercare livreaza in RO si preturile din uk sunt la jumatate fata de RO (cel putin), dar au shippingu' imens.
Promod la fel, din pacate si alte cateva pe care le stiu eu.
Daca ne-am putea atinge de vreun site din State, dar n-am aflat niciunu sa livreze aici; poate stii tu? ca ai surioara acolo si ea stie sigur?

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

BIne v-am gasit la noua adresa ... Sa avem capsunele cuminti si sanatoase ! Noi se pare ca am avut o seara mai istovitoare, baita iar apoi papa , iar apoi am facut un bic cu bolta... Nicole a vomitat de m-am speriat, a tras vreo 3 vomitaturi de a trebuit sa o schimb si sa ma schimb si eu, nu am fost pe faza deloc. Apoi s-a linistit si dupa citeva minute a inceput sa plinga ca vrea papa iarasi. Am ezitat dar nu am reusit s-o linistesc asa ca i-am dat o tita...Acum mama e linga ea sa vedem daca doarme, pare asa de obosita draguta ... E prima oara cind se intimpla asa, sper ca nu are altceva! Ma simt asa neputincioasa uneori, nu stiu ce o doare si nu stiu ce sa=i fac ! Voi ati patit asa ceva ?

Multumim pentru capitol si pentru titlu, e haios tare !
Va dorim o saptamina linistita, Angela si Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare,

Multumim MUUULT pt. primirea de care am avut parte!!! Intr-adevar emotionant!

Am mutat toate mailurile cu poze trimise de voi in directorul VIDEOCLIP de pe mail... Deocamdata doar 14 mamici au trrimis poze + cele pe care le am cu SOSONICA si Chris27... Restu'??? HAideti fetelor, care nu ati trimis...

Florina, eu am facut cont acolo pe site-ul cu STATISTICI... Am folosit mailul nostru comun: mai_iunie2007@yahoo.com si am ales aceeasi parola ca si la mail... Dar cand vreau sa deschid o statistica noua, sa o alcatuiesc... imi zpune a POP-US is blocked... MAi incercati si voi.... La mine cred ca e o setare la calc. care nu-mi permite afisarea acestui POP-UP... Si sa dezactivez ANTIVIRUSUL... , nu ma mai tine ca am mai facut o data tampenia asta si l-am uitat dezactivat...
Oricum, imi place mult ideea!!! O sa il pun pe sot sa incerce sa vada ce face...

Raza, felicitari!!!

AngelaBv, cu colicile nu te pui! Sunt multe mamici aici care se "chinuie" alaturi de puii lor cu aceste colici. De varsat ce sa-ti zic? Eu cred ca doar regurgiteaza... adik da aerul afara si este antrenat si putin laptic o data cu bula de aer... De-aceea e recomandat ca dupa masa sa stai si 30 -45 de min cu copilul batandu-l usurel pe spate, cu palma facuta caus pentru a-i scoate aerul... Daca nu il da afara nici in timpul asta, atunci poti sa pui pe burtik (supravegheat, daca NU ai incredere altfel), ca si asa mai da aerul afara...
O sa vezi ca si un ragait face minuni: e posibil ca durerile de burtik si plansetul sa fie cauzat de o banala BULA DE AER!!!
BAFTA MUUULTA iti doresc si rabdare... Pe la 12-14 sapt. aceste COLICI dispar brusc...
Totusi... trebuie sa fi observat caracteristica VOMITATURII: era ca o fantana arteziana, in jet puternic? Sau mai mult ca o ragaitura, care antreneaza si laptic???

EDIT:
Florina, am reusit sa intru... dar NU ma pricep... e ceva gen EXCEL... Deci, ELLA_74 parca tu le aveai cu economia??? Sau: cine se pricepe???
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutam cu respect mamicile de mai-iunie!!! (gata , am trecut de stadiul de "burticute", "gravidute" si alte variatiuni pe tema).

Nu pot sa cred ca am trecut la un nou capitol, pe un nou subforum!! ( eu le-am vizitat cam pe toate: intai la aspirante,apoi alaturi de voi la odisee, uite-ma ajunsa si la "scutecele". Sper din tot sufletul sa fim in aceiasi "formula" si cand o sa scriem la "adolescenti". )

Eimotto multumesc pt deschiderea capitolului si pt faptul ca ti-ai rupt din timpul tau liber si ai "ferchezuit" listuta cu mamici si puiuti.

Andrada crede-ma ca pana acum nu am nici o poza mai acatarii cu Maria. Am niste poze in primele 10 min de la nastere si cred ca-ti dai seama ce fatza de drogata aveam( asa s-a exprimat propria-mi mama). Dupa 3 ore in care am crezut ca mor numai de pozat cu dintii pana la ureche nu-mi ardea. Multumesc mult ca te implici atat si ca ti-ai adus aminte de clipulet. Zilele astea o sa il ridic pe frate-meu la rangul de pozarul familiei si sper sa am cateva capturi reusite si sa ti le trimit!

Fetele care au botezul azi: distractie placuta si cum se spune : " sa plecati cu un pagan de-acasa si sa va intoarceti cu un crestin!"

Eu in ultima vreme nu am mai avut deloc timp ( tot ce-am facut a fost pe fuga!) Maria e un copil exemplar ( Ella cred ca ma ia la fuga cu bata daca ma aude ) NU plange mai deloc . Chiar cand e treaza , daca e hranita si schimbata nu am mici o "taina" cu ea. Sta super cuminte in leagan sau patut si se joaca cu manutele, da din picioruse de zici ca danseaza, mai scoate niste sunete ciudate . Cei din jur cred ca nici nu au habar ca e un bebe mic in casa. Io si cu barbate-meu suntem uzi de admiratie si mirare : nici in ziua de astazi nu stim ce-am facut sa meritam un copil asa de cuminte( si frumos, ca parintii ei) Suntem 3 adulti in casa si mai ca nu ne scoatem ochii care sa-i schimbe pampersul si care sa o tina in brate. Avantajul meu e ca am tzatze ( cu lapte) si la faza asta castig detasat in fatza lui frate-meu si a lui sotulica.

Dar sa trec la lucruri serioase: noi am fost la controlul de 2 saptamani , ne-a masurat, ne-a cantarit ( si sunt tare multumita pt ca in 7 zile Maria a luat 218g!!), ne-a dat cardul cu grupa de sange si Rh-ul copilei - oricum stiam care e , noi parintii avand grupa A si Rh + ar fi fost culmea ca ea sa aiba altfel-. Intre timp ne-a cazut si buricelul si s-a vindecat si zona.

Voiam sa subliniez si eu inca odata ceea ce a scris intr-un post Ali24 foarte corect: pt puiutii care au probleme cu vindecarea buricelului si aici se recomanda vitamina K. In cazul meu am vazut ca i s-a administrat Mariei o doza imediat dupa nastere ( la 1h parca) si inca una la externare ( deci cand avea o saptamana). Cand mi-am intrebat doctorul de ce, mi-a explicat ca e pt vindecarea mai rapida a buricelului. Eu acasa am dat cu dezinfectant si cu pudra ( pana a cazut de tot); apoi pana s-a vindecat 100% am continuat sa folosim dezinfectantul si am lasat locul la aer .

Nu mai stiu cine scria de sughit : si noi avem aceiasi problema, si chiar am vb cu dr nostru de asa ceva. El a zis ca e ceva normal, si as putea sa o las sa-i treaca de la sine, dar pt a-i trece mai repede pot sa o pun la san putin sau sa o masez incet pe piept. Ii povestisem dr si asistentelor de aici de practica de la noi, cea cu zeama de lamaie si au cazut pe spate. Doctorul mi-a zis clar ca e un mare soc pt stomacul copilului. ( chiar imi zicea : "daca dvs sughitzati nu beti un pahar de zeama de lamaie, nu? ci unul cu apa.") Plus ca citricele am inteles ca se introduc in alimentatie de la pe 9-11 luni, in nici un caz nu din primele saptamani . Acum fiecare face ce vrea, eu am scris doar ce discutie am purtat cu dr meu pe tema asta .

Elteka eu cu mare drag iti trimit biberoane ( si orice altceva de pe-aici ) oricand ai nevoie. Pompa de la pigeon nu am incercat-o caci nu am avut nevoie -inca- dar trebuie sa ma gandesc la o varianta, sa-i las sapt viitoare Mariei ceva laptic in biberon pt 2-3h. ( imi expira permisul de conducere japonez si cica 2h jumate dureaza sa ti-l schimbe: ctrl ochi, urechi, vizionat nu-s ce caseta, draci-laci!)

Nu mai stiu ce voiam sa-ti scriu ( daca imi aduc aminte o sa o fac pe PM).

Gabi25 -Cami mai-mai sa nu ma prind cine ma intreaba de sanatate! Noroc ca am vazut pozele cu Dariuta! Maria e bine, e tare cuminte si vad ca nu are deloc colicei. ( si sper sa o tina tot asa!!) Ce fac piticii tai? Cum e Rares? Te vazusem intr-o seara pe YM , si aveai un avatar cu Daria. Ce mult a crescut!! Si cum trece timpul: parca ieri asteptam sa apara sotul tau de la maternitate si sa ne spuna ultimele vesti. Pupam mamica si cei doi muschetari!

Revin cu un nou mesaj ca am cateva intrebari legate de silueta ( stiti voi: "tara arde si baba se piaptana!")

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

Salutare, pupici tuturor !
Ma bucur sa vad ca am intrat in clubul scutecelor!

Mergi la inceput