*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by Florentina Roman
Lavini, nu esti singura, si noi suntem niste mancaciosi, numai ca noi avem si o mare lene ca tragem din san 5-6 min si adormim duuusi. Il pun jos, doarme cateva minute si iar se trezeste cu ciocul cautand... Noroc ca de cateva zile si-a cam marit si intervalul dintre mese, cateodata ajungem si la 3-4 ore!
Alyna24, pe al meu il apuca asa urlatul cand ii este foame... Intr-o seara m-a urlat jumate ce cartier ca n-am gasit nici-o banca pe care sa-i dau sa manance.
Gabiu, si al meu se mai zbate la san, intoarce capul, trage de tzatzi cu furie, dar am zis ca poate se enerveaza ca nu curge mai usor, ca la bibele cu ceai\apa.
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

si noi la fel....si cu cat ne plimbam mai departe de casa...foamea parca se accentueaza

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ella, ore sa fie tot colicii?ca nu pare sa il doara burtik!
Nu i-am mai dat picaturi pt colicei!
Mai devreme iar mi-a urlat, nu stiu ce-i cu el!Nu vrea sa manance insa in schimb am reusit sa-l potolesc cu ceai(a baut deja 90 ml)!Nu e cam mult?De regula ii fac 120 ml pt o zi intreaga!
Si a adormit cu bibele in gurita, l-am pus in patut si s-a trezit@!Deocamdata doar sta acolo si vb cu "gastele" lui!
Ce-o avea?

Andrada, ma uimeste Antonio cat doarme!Eu aseara i-am facut baiata pe la 22.30, a adormit pe la 23 si la 2 s-a trezit!I-am dat sa pape, a papat putin si apoi s-a trezit iar la 5.Apoi s-a trezit la 6, a adormit pana la 7 si a mai dormit de la 8.30 la 11.15.Are un program....de nu mai stiu de capu' meu!Inainte mai manca si el la 3 ore, la 4 ore....acum insa....nici el nu mai stie darmite eu!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Andrada, de unde are Antonio atata somnic ca vreau si eu pt Andrei?Al meu cel mai mult a dormit 4 ore, dar asta doar de 2 ori.In rest ne trezim la 2-3 ore, si ziua nu ar fi asa o problema, da noaptea se trezeste exact atunci cand e somnul meu mai dulce..Care e reteta somului?

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

si Carina in prima luna dormea 4-5 ore noaptea si acuma e setata zi si noapte pe 3 ore fix.
da nu vreau sa va sperii, ca cea mare numai la 3 ani a inceput sa doarma toata noaptea, si asta un fel a spune ca mai vrea apa, pishu sau viseaza urat, bien sur contra timp cu galusca mica.

Andrada am trimis si eu poze, multumim

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicitari, dragele mele, pentru noul capitol din viata voastra!
Sa aveti parte de capsunele si capsunei fericiti, sanatosi si plini de viata!
Ma rog si eu pentru sanatatea micutzei Sonia si pentru mamica ei, Kay

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Andradap , pentru ca tu te lauzi ca doarme bebelul si cate o noapte intreaga si stiu ca si alaptazi cum te descurci peste noapte cu sanii?In cazul nostru , daca s-a intamplat minunea si a dormit bebe 4-5 ore peste noapte mie imi pusca sanii si ma dor ingrozitor , asa ca pentru mine tot e un stres ca trebuie sa ma trezesc si sa ma mulg putin.La tine s-a reglat deja atat de bine secretia lactata?Mentionez ca noi avem doar 6 saptamani.
Ella 74 mersi de raspunsurile in legatura cu laredoute , inseamna ca totul e ok , nu ramane decat sa astept comanda si sa sper sa fi nimerit masurile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Bogalina!

Ella, !

Poohy, tare mai e simpatica Manu a ta!

Pentru fetele cu cezariana, am uitat sa va spun cand am venit de la doctor dar se recomanda masaj al cicatricei, pe orizontala, cateva minute pe zi (de cateva ori pe zi), astfel incat pielea sa se separe de muschi (ca altfel se fac aderente).

O alta tehnica (mi-a recomandat-o doctorita mea) e sa pun mereu banda adeziva de hartie, maro (se foloseste mai ales la constructii, la lipit mocheta). Se poarta ziua, iar cand o dai jos, tragi si in felul asta se trage si pielea.

Suna ciudat, stiu, dar am mai citit despre tehnica asta

Eu m-am apucat de citit, mi-am cumparat carti de pe Amazon..Recuperarea dupa cezariana...Cum sa scapi de "mummy tummy" (burtica de mamica)...

Din ce am citit pana acum, una din cele mai rele miscari pentru scapat de burta de gravida este ridicarea din pat cu fata in sus, inclusiv abdomenele!!! (asta din cauza ca se separa 2 muschi - deci mai intai trebuie lucrat in alte parti, e o poveste mai lunga, nu va plictisesc )

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Moberi, si eu patesc la fel... Poate nu chiar asa de rau... Dar Antonio de la 3 sapt doarme mai multe ore noaptea asa ca s-a mai reglat si secretia de lapte intre timp....

Fetelor... in mesajul meu anterior postasem ceva INTERESANT... Se pare ca NU ati observat!!!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

elteka, nici vorba sa ne plictisesti, suntem atatea mamici care au nascut prin cezariana... eu una sunt foarte interesata. cu hartia adeziva mi-e frica clar, dar as incerca un masaj usor in zona respectiva. de la cate zile de la cezariana sunt indicate exercitiile gen abdomene? cand mai ai timp, sa ne mai zici si de alte tehnici...

a, si am o intrebare pentru mamicile care au nascut prin cezariana: cand avem voie sa incepem epilatul inghinal? stiu ca asta e din ciclu "tara arde si baba se piaptana", dar nu vreau sa folosesc lama dupa atatia ani de chinuri cu ceara!

Andreea si Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

andradadaca iti apare pop-us blocked incearca sa tii apasata tasta ctrl si in acelasi timp sa apesi enter
sincer nu prea stiu despre ce e vorba dar mi s-a mai intamplat si mie si asa am reusit sa intru sau a deschid fisiere
incearca, poate merge! daca nu , poate se pricepe altcineva mai bine!

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput