Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 29

mihuta spune:
Anca, probabil ca e doar politicos ! Eu imi vad clar celulita, ca nici din Luna n-as putea rata-o dar ma abtin sa cer confirmari.... Daca minte e rau, daca nu e ingrozitor de rau !
20s +
Sophia 80%

Jasmin012 spune:
Neata fetele, inca nu m-ati lamuri cum arata camasa de alaptat, vad ca nu ma bagati in seama...
Ieri am fost la magazinul Z si am cumparat ceva hainute. Din pacate nu aveau prea multe lucrusoare de baietei, asa cum a zis si Cami, nu am gasit salopetele si nici costumase de nou nascut, body-uri avea mai mult marimi mari, pt 1 an si 2 ani si nu mai erau asa frumoase cum am vazut pe net...Aveau mai mult hainute de vara, dar bebe se va naste iarna asa ca pantalonasii scurti nu ma ajuta deocamdata. In schimb i-am luat lui bebe doua puloverase dragute si-mi pare rau ca nu i-am mai luat 1 sau chiar 2...si din pacate mi-e cam greu sa mai merg pe caldurile astea acolo...
Ramo, vreau sa gasesc si eu hainute si salopetele cum gasesti tu in Cluj...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+
Daniel

Jasmin012 spune:
HMMM, vergeturile...inca nu mi-au aparut, am eu niste firisoare micute pe coapse (de la slabit mult si brusc, in tineretele mele), dar alea nu se vad nasol. Acum ma dau in fiecare zi cu crema si vad ca momentan nu mi-au aparut, dar am inteles ca nu depinde foarte mult de crema ci asa cum spuneati, depinde de cit de hidtatata e pielea fiecareia si de tipul de piele. Cele care au pielea in general uscat ar putea avea mai multe probleme cu vergeturile. Dar daca vergeturi nu mi-au aparut (nu inca), observ si eu pe fundulet si coapse celulita...Dar cineva zicea ca aia se duce odata ce nastem...O fi adevarat? Poate o parte din ea da...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+
Daniel

loub_erika spune:
Buna ziua rotunjoarelor,m-am intors si eu acasa de alaltaieri,am profitat de racoarea de 16 grade din Franta,dar ma bcur si de caldura asta chiar daca uneori e insuportabila,in rest totul a fost ok si in avion la fel,nu am avut complicatii!!!
Azi am fost sa ma vada Dr. Emel de la Euroclinica ,ptr ca ea o sa aibe grija de noi pana la sfarsit,a zis ca sunt ok,dar a vazut ecografia facauta ieri la Medsana, special ptr ea ca sa fie recenta si nu prea a fost incantata ,a zis ca am placenta c-am jos asa ca o sa repet ecografia cu un dct de la ei,care colaboreza cu ea, sambata ,ca sa fie sigura de ce se intampla!! Se pare ca o sa fac cezariana,pe undeva e mai bine!!!
Si ca sa ca va sochez un pic ,asa la sfarsit de mesaj...,am pus 9 kg ,pana acum asa ca am puso rau de tot ,trebuie sa imi fac curatenie in frigider si congelator,am noroc ca nu se vede ca sunt inalta si se vede doar burta mare in rest totul e la fel,MOMENTAN!!!21+ Angelina

RGE spune:
IOUB..cum ti s-a parut doamna dr EMEL?...as vrea sa nasc si eu cu dansa am auzit ca e "tare" daca pot spune asa...
ROXANA 24+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

loub_erika spune:
RGE sa sti ca sunt foarte incantata de ea,e o draguta,ma face sa ma simt relaxata cand vb cu ea,asa ca m glumit si am ras continu impreuna,mi-a spus ca orice problema am sau mi se pare mie ceva ciudat o pot suna fara retineri,conteaza mult!!!sunt bucuroasa ca am ales-o pe ea sa aibe grija de noi,asa ca ai dau nota 10!!21+ Angelina

Jasmin012 spune:
Erika, bine te-ai intors! Si eu cind m-am intors din Spania am venit de la vreme normala, cu ploaie in fiecare zi aproape si cind m-am intors parca am intrat intr-un cuptor... Sunt niste calduri infernale... mie mi-a fost rau de la caldura ieri. Si colac peste pupaza, dupa o zi intrega de umblat, in metrou era o aglomeratie... m-am dus si eu si m-am agatat de bara chiar in fata scaunelor rezervate...erau acolo asezati doi barbati intre 30 si 40 ani (batrini si bolnavi saracii, doar bastonul le mai lipsea), dar nici nu s-a simtit! Si mai aveam si bagaje...
Poate ca nu e prea grava chestia cu placenta. De asta s-ar putea sa-ti faca cezariana? Lasa kilogramele, daca nu se vad nu e atit de grav. Ce sa zic eu care sunt micuta, am 1,57m? Totul se vede...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+
Daniel

darleena spune:
Ce subiect palpitant: vergeturi si celulita
Cu vergeturile stau bine, nu au aparut. Sunt cateva vechi de cand am mai slabit eu. Dar celulita e la loc de cinste, mai ales pe picioare

Pana vine bubu

poze bubu mic

Jasmin012 spune:
Ah, am mincat o litera...era "s-au simtit" acum am vazut ca am scris in dezacord. Scuze.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+
Daniel

ancadragoman spune:
Jasmin eu am lesinat in metrou langa unu cam de 20 de ani si nu s-a stresat sa imi de alocul ...asa ca..
Cine deschide cap nou?
anca 21+
Maria
poze