Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 30

Jasmin012 spune:
Darleena, asa si eu, dar pe picioare in partea de sus, sub fund...
Fetelor, spuneti-mi si mie daca doar mi se pare sau e o realitate: pepenii de anul asta au ceva anormal? Ca eu maninc pepene in fiecare zi, dar din citi am cumparat nu am nimerit niciunul care sa-mi mearga la suflet... parca sunt cam seci...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+
Daniel

adra_bell spune:
Buna dimineata fetelor!
Erika te-am luat de departe! Bat recordul cu cele 13 kg in plus ale mele, desi am ajuns la concluzia ca jaful ala de cantar de la doctorita de familie este prost.
Oricum doctorul meu mi-a interzis dulciurile (pe care oricum nu le mancam), si apoi a zis ca ar fi bine sa renunt la paine, cartofi si paste.
In concluzie simt ca mooor de foame de 3 zile incoace!
adra_bell 20+ cu
Eva-Elena

Jasmin012 spune:
Ancuta, ce-mi spui e incredibil...dar stiu ca e adevarat...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+
Daniel

creem spune:
Neata burtici!
MAi, nu va mai faceti atatea probleme cu celulita - ca aia se duce dupa ce nastem, eu aveam si dinaninte si mi-a mai aparut si acum, cu toate ca nu m-am ingrasat decat 3 kg.
IAr de vergeturi - inca nu mi-au aparut, dar daca o sa apar, asta e, oricum nu prea le putem controla, cu cate creme ne-om da. Ieri am fost la control si acolo era o gravidutza in 8 luni si ceva, aproape de termen, carte a zis ca s-a dat cu tot felul de creme antivergeturi si n-a avut nimic pana in luna a 8-a cand i-au aparut o gramada pe burtica. Iar o altas nu s-a dat cu nimic si nici nu ii aparusera. Si ambele se ingrasasera cam 15 kg.
Fetitza mea e foarte bine, ieri la echo dormea si a trezit-o dr. Si am vazut cum isi intindea piciorusele, la fel ca un om mare care se trezeste din somn. Mi-e asa drag de ea!
Mie mi se pun carcei la picioare noaptea, voi aveti? Mi-a zis dr ca mi-a scazut calciul, si mi-a dat sa iau calciu cu D3.
Va pupic si va doresc numai vesti bune!20+

RAMONELLA spune:
Ia uitati-va pe site-ul asta!!!!Sunt haine si pt baietei si pt fetite.Si preturile sunt acceptabile.
http://laredoute.fr/achat-bebe-et-moi.aspx?categoryid=16529854&opeco=enfant:zsb:bebe_et_moi
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel22+
Beatrice Alessia

RGE spune:
ERIKA multumesc frumos..te tin la curent daca ajung la dansa..
JASMIN..eu cumpar numai din aceia de Grecia cica sunt ...imi plac mult sunt zemosi, carnosi, fara samburi prea multi, si foarte dulci..iar rece e mortal!!!..incearca la bariera Vergului paraca se numeste acolo..numai de acolo luam fructele ca am de unde alege...
..fetelor..eu m-am chinuit o ora sa o coafez pe dansa cu 5000 de oglinzi..groaznic....acum ma duc la coafor, apoi trebuei sa ajung la o cununie, de la cununie la masaj si gimnastica si apoi sa-mi ridic analizele..inca o zi de alergaturi asa ca v-am pupacit dulce si sper sa ne mai auzim pe seara..o zi buna in continuare si daca se poate mai racoroasa
ROXANA 24+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

mihuta spune:
Cred ca raman singura pe aici care n-a cumparat nimic pentru bebe. Am zis ca peste 2 saptamani, dupa ce facem eco de 22 de saptamani sa ne re-re-re-confirme ca e fetita ! 20s +
Sophia 80%