Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 28

RGE spune:
...nici eu nu am avut vergeturi pana alaltaieri..burtica e super ok, sanii la fel..insa pe funduletz au aparut
ROXANA 24+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

ellis spune:
Buna dimineata, sunt in prima zi din lungul meu concediu si sunt racita coapta; iau pastile homeopate, dar nu prea ajuta; bine ca nu am facut febra, dar nu am putut dormi toata noaptea, ca nu pot respira; ma doare burtica de la stranut, suflat nasul si tuse; credeti ca ii fac rau bebitei, ca nu mai pot de grija ei? abia astept sa merg maine la eco sa vad ca e bine.
Ellis19+

ancadragoman spune:
hai mai nu mai plange.....am trimis ceva super pe mail-ul comun.
anca 21+
Maria
poze

mihuta spune:
'mneatza, am trimis si eu poze !
Roxana mama, da de ce te uiti tu pe ?
20s +
Sophia 80%

RGE spune:
ANC..foarte frumos..multumim..gata mi-a trecut de vergeturi
MIHUTA...frumoasa mamica
ROXANA 24+
GEORGE IONUT

RGE spune:
MIHUTA..nu am avut ce face..il mai controlez din cand in cand sa vad daca creste..aseara sotul mi-a zis foarte serios ca am ceva la cap....ca el nu vede absolut nimic..pei normal daca poarta ochelari
ROXANA 24+
GEORGE IONUT

mihuta spune:
Roxana, gandeste ca in fizica cuantica , pentru ca ceva sa existe trebuie sa fie cineva care sa ii observe existenta - ergo, daca nu vezi vergeturile, ele nu exista pentru tine (poate doar pentru cine le vede pe popoul tau , dar punem pariu ca nu zice nimeni nici pis ? )
20s +
Sophia 80%

RGE spune:
MIHUTA,,
...ok..gata au trecut nu mai sunt..am scapat de vergeturi...FETELOR V-AM TRIMIS CEVA PE MAIL SUPERRRRR!!!!
ROXANA 24+
GEORGE IONUT

ancadragoman spune:
Rox tu vezi vergeturile cum vad eu celulita si sotul meu,care nu poarta ochelari,zice ca nu se vede nimic.......am inebunit??????????
anca 21+
Maria
poze

mihuta spune:
Nu pot sa deschiiiid ! Nu-mi deschide extensia .pps ! Povestiti-mi si mie ce e !!!!!
20s +
Sophia 80%