Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 21

pussi spune:
quote:
Originally posted by ellis
Fetele, daca dormiti dupa amiaza va e rau cand va treziti?
eu am stari de greata, dureri de stomac, ameteala, asa o stare proasta, ca uneori mi-e si frica sa mai adorm.
pupici
Ellis19+
ameteala si-mi ia jumat de ora sa ma trezesc si sa pot articula cuvintele!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

pussi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005Va spune ceva????
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
felicitariiiiii!!!! fetitelor!! mama + fiica

PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

pussi spune:
quote:
Originally posted by ellis
Sunt tare...caraghioasa!Mi-am luat camasuta de alaptat si imi ies sanii afara prin crapaturi...sunt gata de alaptat...sotul
Ellis19+

PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

dany26 spune:
Petronela felicitari pt fetitza!!!!!!!!!
Anacami ai un baietzel superb....dulce rau de tot!!!!!!!!!!Mai ales ca imi plac asa mult baieteii imbracati cu hanorace halatzele cu gluga in cap!!!Si ii multumesc lui DD ca m-a ajutat si mi-a daruit unul....!
19+
ANDREI

pet.cost2005 spune:
Fetelor va multumesc tuturor pt. urari !!!!
Tati a reactionat ff bine la aflarea vestii ... si ca sa se "consoleze" cica si-asa fetele sunt mai atasate de tatici . A zis ca el se simte bine printre fete
.
ana - nu mi-a trecut prin minte sa fac poza cu burtica cu fundita ... da' mi-o desenez din nou, special pt. poza
Sa va traiasca baietelul, e tare dulce !!!!!
Cat priveste sfaturile si "leacurile" babesti pt. alegerea sexului ... se vede ca am eu pielea mai afurisita ca la mine nu tin . Imi facuse cumnata chestia aia cu verigheta si iesise baiat + presentimentul meu ff puternic ... si de aia eram eu convinsa ca e baietel ...
Dar e fff bine si-asa !!!!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!!

Kiva spune:
buna dimineata!
sunt foarte incantata si tin sa va impartasesc : plec un picut la mare! azi , in cateva ore!
eu , dupa episoadele cu sangerari de la inceputul sarcinii , nu am mai avut curaj sa-mi programez un concediu pe te miri unde!
dar acum imi e bine si plec si eu putin sa-mi plimb burtica pe malul marii
asa ca va salut pe toate si sa va gasesc cu bine !
kiva19+

ancadragoman spune:
Neata fetele
Petronela felicitari ptr fetita,sa fiti sanatoase.
Cum va simtiti azi?
Pup
anca 21+
Maria
poze

irina_stef spune:
neatza burtici!KIVA distractie placuta la mare!PETRO felicitari ptr fetita.si la mine instinctul matern a dat gres,sau poate la mine a fost dorinta asa de mare de a avea si o fetita ca m-am lasat dusa de val,si uite ca sunt 2 baietei si sunt tot la fel de fericita si eu si sotul ca si cum am avea si o fetita.important e sa fie copii sanatosi ca tot la fel ii iubim ca doar sunt ai nostri nu?
fetelor ce ma fac ca de ieri dupa-amiaza am niste arsuri de imi vine sa-mi bag mainile pe gat,ma ustura si pe piept pana in gat de imi vine aproape sa vomit.nici nu stiu ce sa mai mananc sa fie mai usor. 22+ cu
si
-IRINA-

irina_stef spune:
ancule ce faci mama?eu batuta in cap abia am vazut si pozele tale mai recente....frumoasa mamica si burtica!MARIA ce face?cumintica sau nazdravana?ca la mine bebe cuminte acum a devenit cel mai obraznic si mai fortos,se vede ca dormit mai mult inainte ca sa prinda forta 22+ cu
si
-IRINA-

ancadragoman spune:
Irina multumim ptr felicitari .Cred ca la tine in burtica este un adevarat razboi,nu de alta dar se indeamna unul pe altul.
Mariuca este cumintica,dar mai are si ea momentele ei de personalitate si at sa te tii......
anca 21+
Maria
poze