Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Petro, , felicitari pt roz!!!!Vai, ce dragut! In sfirsit ai aflat!! Bravo, sa fie sanatoasa, stii tu....

Ellis, nu stiam ca exista asa ceva, ma refer la camasuta. As fi tare curioasa sa vad cum arata... Poti sa faci o poza cu ea si sa ne-o arati?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

jasmin - ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Daaa ... si am aflat ca sunt fericita posesoare a unei burtici roz ...

Cred ca sunt un caz aparte ... ca eram convinsa 100% ca e baiat ... deci, la mine presentimentul matern a dat gres ... nu ca nu ma bucur sau ca imi pare rau ... era doar o constatare.

Eiiii si acum problema mare cu numele ... ca pt. baietel era batut in cuie ... da' fetita ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Petronela - Felicitari pentru fetita!Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii.
Pana la nastere, va fi tot timpul sa-i gasiti un nume potrivit.Sanatoasa sa fie.
Eu am 14w&3d si urmeaza ca in viitorul apropiat sa, aflam si noi ce port in burtica.
Va

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

gina - ce surpriza ... . Multumesc frumos si voua numai bine si sa fiti sanatosi ... roz, bleu, ce-o fi in burtica ta .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Petro, sa faci o poza cu burtica cu fundita!!!
Gina,multa sanatate bbului din burtica!

de la Z am luat doar 7 chestii pt. bebica- la cap. culori stau tare prost-mai mult
roz
pt. fetite.
Lui Sebastian i-am luat 2 tricouri si un slip portocaliu .

Am ochit insa la Mothercare o multime de chestii, cu o paleta coloristica bogata!

Petro, eu mi-am dorit intotdeauna doi copii, in primul rand sanatosi- un baietel si o fetita; o sa radeti, dar am incercat sa tin cont de ce se spune ref. la momentul si de dieta propice pt. conceperea fiecarui sex in parte. Pana la urma am avut ceva probleme cu ovulatia,cu CM...Vad ca pana la urma s-a potrivit (exista si un subiect legat de asta, pt. cine este interesat -cu explicatii destul de logice...)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Jasmin,multumesc! Cu Sebi mergem de doua ori pe an la mare, prima data la mai putin de un an .
... mai tarziu ...
Soarele este chiar recomandat pt. copilasi- mai ales in perioada de crestere (furnizeaza vit. D3 naturala care ajuta la fixarea calciului in oase).Evident ca ne luam toate masurile de protectie necesare, acum o sa fie putin mai greu ca este mai mare si o sa vrea tot timpul la apa...

uite cateva poze de la tara (si cu viitoarea camera/de joaca a copiilor...cand vor fi mai maricei,binenteles)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ancami, da, inaltuta, pe la 1.80 cm Distractie placuta si da-o incolo de celulita, voi sa fiti sanatosi.

Maria(29.11.2005) si Ioana 21+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by ellis

Fetele, daca dormiti dupa amiaza va e rau cand va treziti?
eu am stari de greata, dureri de stomac, ameteala, asa o stare proasta, ca uneori mi-e si frica sa mai adorm.
pupici

Ellis19+

Cam aceeasi stare o am si eu, dar eu mai am si mustrari de constiinta, avand in vedere ca eu nu vreau sa dorm pt. mine daca nu ar fi sa tb sa ma odihnesc sau sa-mi cada ochii in gura, nu as dormi niciodata, nu-mi place sa dorm imi pare timp pierdut, mort, nustiu daca ma intelege cineva....

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

HAI, PETRONELA!!!! CU FETITA !
SA DEA DOMNUL SA FIE TOTUL BINE!!

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by anacami

Buna!
[
Pussi,am fost astazi la Mothercare.La careuciore de gemeni aveau unul de la MacLaren-scaunele unul langa altul, parea f. usurel.Se putea folosi de la 0+ luni, desi nu aveau landou (scaunele se inclinau perfect la orizontala):
costa 15-16 mil, daca doresti pot sa ti-l trimita colet pana la Timisoara ( tel. 021/ 208.97.40 )
uite www.mothercare.com/gp/product/B000IEPONQ/sr=1-3/qid=1183381457/ref=sr_1_3/202-7437722-3898257?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core" target="_blank"> cum arata (binenteles ca la noi este mai scump...chiar si facand conversia din lire, tot iese mult mai scump )

multumim frumos pt. tot am hotarat ca tati va merge la incep. lui sept. la unguri cu modele alese de mine si va cumpara din ele ce va gasi sau va da comanda, asa si cu mobila!

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput