Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 19
ellis spune:
Sunt tare...caraghioasa!Mi-am luat camasuta de alaptat si imi ies sanii afara prin crapaturi...sunt gata de alaptat...sotul![]()
Ellis
19+
pet.cost2005 spune:
Daaa ... si am aflat ca sunt fericita posesoare a unei burtici roz ...
Cred ca sunt un caz aparte ... ca eram convinsa 100% ca e baiat ... deci, la mine presentimentul matern a dat gres ... nu ca nu ma bucur sau ca imi pare rau ... era doar o constatare.
Eiiii si acum problema mare cu numele ... ca pt. baietel era batut in cuie ... da' fetita ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!! 
anacami spune:
Ellis, ti-ai cumparat-o cumva de la Carrefour?
am fost si eu zilele trecute, mi-am cumparat camasa de noapte pt. gravide-cu o barza cu bb in cioc. Acasa am constatat ca este si pt. alaptat (ceea ce nu este rau...), tot din cauza crapaturilor laterale 

.
Cred ca pana atunci am sa le prind macar pe mijloc, ma sperii de fiecare data cand trec prin dreptul oglinzii si se vede cate o tzitzi
...
Vreau sa-mi cumpar curand si sutienele de alaptat, am avut la Sebi sunt tare bune si practice..
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
anacami spune:
Petronela, inca o data felicitari!!! chiar voiam sa te intreb de nume! pastreaza-l totusi si pe cel de baiat! o sa fie o scumpete, majoritatea fetitelor sunt tare lipicioase! Data viitoare va fi baiat! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
ellis spune:
quote:
Originally posted by anacami
Ellis, ti-ai cumparat-o cumva de la Carrefour?
am fost si eu zilele trecute, mi-am cumparat camasa de noapte pt. gravide-cu o barza cu bb in cioc. Acasa am constatat ca este si pt. alaptat (ceea ce nu este rau...), tot din cauza crapaturilor laterale.
Cred ca pana atunci am sa le prind macar pe mijloc, ma sperii de fiecare data cand trec prin dreptul oglinzii si se vede cate o tzitzi...
Vreau sa-mi cumpar curand si sutienele de alaptat, am avut la Sebi sunt tare bune si practice..
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si Stefania
le-am vazut si pe cele de la carrefour, eu am luat de la cocor, dar sunt la fel, ma gandeam cum va fi in spital cu camasile astea sa stau numai cu bidoanele afara!
mai sunt si la rococom mai decente, ca au crapaturile acoperite
Ellis
19+
ellis spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005Va spune ceva????
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
FELICITARI, SA FITI SANATOASE, SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE!
Ellis
19+
pet.cost2005 spune:
ana - multumesc frumos ....
. Daaa, sunt convinsa ca o sa fie o scumpete (deh, si cioara zice ca puiul ei e frumos
) ... eu nu aveam preferinte ... sa vedem ce-o zice tati .... mi-am desenat cu carioca o fundita rosie pe burtica sa-l intampinam pe tati cand vine de la serviciu .... hahhahahaa ... Discutasem inainte despre posibilele schimbari de scenariu (desi pana acum nu primisem nici un verdict de la vreun dr, era doar sentimentul nostru) ... si spunea ca nu are probleme si daca e fetita, deci ... Dar stiu ca s-ar fi simtit mai "satisfacut" in orgoliul lui daca era baiat ...
In rest, totul bine ... are toate alea, toate organele, masuratorile sunt ok ... e fff activa junioara mea ... Apropo, stiu ca a pus cineva pe-aici ce inseamna toate masuratorile alea ... lungime, greutate etc. ... da' nu mai stiu de unde sa le iau ... poate sa ma ajute cineva? Adica cum citesc toate masuratorile, ecografia???
Petronela
puiutul mult dorit !!!!