Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 18

RGE spune:
PUFULET..multumesc din suflet pentru complimente ..eram si eu frumoasa .....ce sa-ti spun este socant ..daca toata viata am fost slaba, sa ma vad asa deodata cat casa, cu celulita si vergeturi..si cel mai naspa e ca m-am si chinuit sa le previn in zadar insa...cred ca este inevitabil sa-ti apara..
..cat despre frtaele meu sa sti ca ai dreptate..psihologul din tine a vorbit bine...el a fost mereu un copil cuminte, chiar prea cuminte pt varsta lui.....acum ce sa zic..intr-un fel i8l inteleg ca are o varsta pe de alta parte iti dai seama eu inca il vad fratiorul meu cel mic...oricum astept acum sa vad ce face cum se schimba si eventual il trimit si la cineva de specialitate mai bine acum decat sa ma trezesc Doamne fereste ca pica bacul....te pup si mersi mult pt tot...eu fug la gimnsatica...sa-mi ridic moralul...
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

anacami spune:
continuare :
am vazut hainute de nou-nascuti, m-am imbolnavit de ce frumoase erau!!!
De abia astept sa-i cumpar, mai astept putin...sotul ma innebuneste a nu-i cumpar de pe acum.
Cu toate astea...am cumparat astazi niste body-uri, rochite si bluzite de la Z (din Carrefour Feeria)..Nici nu i le-am aratat!!!!
De la Mothercare mi-am luat un costum de baie, este din doua piese dar partea de sus este gen tricou/bluzita
Si eu am piciorele piftie si pline de celulita, imi este si rusine sa merg la mare..dar asta este-sper sa fie ultimul an in acaesta postura grasimoasa,sa slabesc dupa (ca oricum nu cred ca mai fac al 3lea bb).
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

anacami spune:
Ioana, v-ati distrat nu gluma!!!Super pozele,arati f. bine-cred ca esti inaltuta.Cum te-ai descurcat cu soarele??

oana_r spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Bravo Jasmin ! :)
Ancule, o seara frumoasa si racoroasa :)
Ramonell, inseamna ca atunci cind trec pe Cimpului si vad un pittbul fioros, al tau e?
Oana, si ce s-a intimplat pina la urma cu prietena ta?
------------------------
Flory21+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
cea care a facut amnio merge saptamana asta la bucuresti,iar celeilalte nu i-a mai dat medicul nimic de facut ,a spus ca TT nu este relevant ca i-au iesit niste tampenii si sa mearga inainte cu sarcina pentru ca cea ce se vede la eco este bine.

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

pufulet74 spune:
Rox, distractie faina la gimnastica ! :)
Ana, ce fain, nu ne faci niste poze cu hainutzele?
------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk

Jasmin012 spune:
Roxana, dificil moment cel a fratelui tau, dar adolescentii trec prin asta. Cu cit insisti, cu atit faci mai rau, se inversuneaza si mai tare. O sa-si revina el.
Lala, felicitari pt baietel!!! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+
Daniel

anacami spune:
nu,astazi a fost prima zi de concediu- plecam insa vineri si stam o saptamana...cred ca o sa stea SEbastian numai la piscina, ieri am spalat masina cu furtunul la tara, a fost exztaziat si a facut crize cand am terminat ... (na, ca si rimeaza...).
Fac poze, le pun mai pe seara..

Jasmin012 spune:
Cami, sper sa ai un concediu placut si odihnitor. Da, asa sunt copiii, mai extaziati, dar poate o sa-i treaca repede. Oricum trebuie sa-l supravegheati.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+
Daniel

ellis spune:
Fetele, daca dormiti dupa amiaza va e rau cand va treziti?
eu am stari de greata, dureri de stomac, ameteala, asa o stare proasta, ca uneori mi-e si frica sa mai adorm.
pupici
Ellis19+