Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

sa stii ca nu e chiar asa razboi,si eu ma asteptam la asta,poate mai tarziu,in afara faptului ca simti cum misca in 2 locuri diferite altceva nu simt (adica mare agitatie prin burtik)inca e acvariul incapator ptr amandoi cred,cu toate ca se lovesc cu picioarele unul pe altul mi-a zis la eco.si nu misca amandoi odata,deci e cam la fel ca si cum ar fi unul zic eu.
la noi e problema mare cu numele,ma gandeam la RAUL si ROBERTO ,cum vi se pare?dar inca nu e nimic sigur.ptr fata aveam numele pregatit si era batut in cuie...SELENA ,dar acum..a zis sotul ca imi ia o papusa sa-i pun numele asta,daca nu mai am sperante si la o fata

22+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata fetele!
Ce mai faceti? Am vazut ca harnicute ca de obicei.

Petro felicitari pentru

In privinta feeling-ului, sa stii ca si eu de cand am ramas insarcinata eram convinsa ca e baiat. Prima data cand mi-a spus dr. la eco ca e baiat nici macar nu am fost uimita, mi se parea atat de natural.....in schimb, cand mai incolo mi s-a spus ca e fetita am avut un soc sincer.
Acum m-am obisnuit si abia astept sa o scot sa o vad cum arata

21+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irina sunt frumoase numele.
Darleena eu desi imi doream baiat parca simteam ca o sa fie fata si na ca asa a fost.Sa stii ca si eu abia astept sa nasc sa ii vad mutra

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetele

Petro felicitari pentru fetita, sa fiti sanatosi sa va bucurati de ea.

pufulet74, unde faci amnio?
prietena mea o repeta la Euroclinic,costa 18 mil si cica trimit proba in Grecia. sa dea DD sa fie bine si la tine si la ea.

22+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burticile :)
Felicitari Petro pt fetita :)
Si concediu placut pentru cine pleaca la mare :)
Eu fac amnio la Cluj, cu Stamatian, dar sunt stresata f tare de idee si nu prea am incredere in el, desi am auzit ca e un f bun profesionist.
Eu sunt deja in sap 21, am inteles ca se face numai pina in sap 22, nu stiu daca as putea sa il mai refac...
Prietena ta ce face in caz ca i se confirma rezultatul prost la amnio? Ea in ce saptamina e?

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'..neatza fetelor!!
PETRO FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!
..noua ne este fomik rau asa ca fugim sa papam si revenim in forta...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

IRINA incearca pt arsuri RENNIE, laptic rece inghitituri mici, no-spa sau miez de seminte...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

CAMI sa va traiasca SEBI ..e frumusel foc!!!
ANCA ..sa sti ca baiatul meu nu prea a fost cuminte azi-noapte...o fi fost pe la Maria??

ROXANA 24+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox cred ca umbla prin alte locuri ca Mariuca a dormit dusa ,la fel ca mamica ei

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Buna dimineata burticile :)
Felicitari Petro pt fetita :)
Si concediu placut pentru cine pleaca la mare :)
Eu fac amnio la Cluj, cu Stamatian, dar sunt stresata f tare de idee si nu prea am incredere in el, desi am auzit ca e un f bun profesionist.
Eu sunt deja in sap 21, am inteles ca se face numai pina in sap 22, nu stiu daca as putea sa il mai refac...
Prietena ta ce face in caz ca i se confirma rezultatul prost la amnio? Ea in ce saptamina e?

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

ea are 17 saptamani si a spus ca face intrerupere daca rezultatul nu este bun ,este o hotarare foarte greu de luat.
se spune ca amnio e cea mai sigura analiza , dar la ea medicii nu au stiut ce sa spuna,daca sa faca sau nu intrerupere.

22+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput