Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai ce-i cu atatea dubluri la mesaje?Oare nu se pot sterge?Ca asa umplem capitolul urgent.

Aelita,ma pun pe cautari.M-am calmat cu burta,daca si tu ai,ca tu erai manechin ca si graviduta,apai la mine nu mai am pretentii.

Pako,faina masinuta.Chiar am vazut la copii pe aici dar n-am idee cit o costa.
Cu kaka cacareze,asa am fost si noi la inceput si s-a reglat.Eu n-am renuntat la nimic,adica asa m-a sfatuit si moasa chiar daca se constipa de la morcov sa insist ca trece.Acum nu mai are probleme,face iar pasta.

Maryela,eu dau doar borcanele,dar consistenta e ca un bulion mai grosut.Deci foarte fin sa fie si atunci cred ca-l accepta.Da legumele prin sita cum zice Cata,ca sigur e bine.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

mai, legumele se casapesc bine cu blenderul vertical...ca sa iasa compozitia mai moale eu pun zeama de la legume sau laptic(formula).Si de cand am inceput cu sucul de morcov care mi se prelinge pe mana, peste tot, eu nu mai sterilizez biberoanele decat o data pe zi
Dana, nu renunt...poate sa-i dau ceai de musetel ca sa mai inmoate kklicu'...i-am luat si milchzucker de la humana dar la noi nu are efec....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu nu mai sterilizez biberoanele de pe la vreo luna jumate... pierdeam la timp! Iar de pasat, pasez la blender pana se fac pasta. Mi-e mai simplu asa. Si fac mai mult odata si congelez, ca altfel as murdari blenderul degeaba si as face praf si bruma de timp liber pe care o am.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bleah, mi-a luat postarea de doua ori. Am sters dublarea

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am tras si noi un somnic sanatos dupa masa, toti trei in patul mare, David cracanat pe jumatate de pat, noi doi inghesuiti pe aialalta. I-am lasat pe baieti sa mai doarma.

Auziti, David a inceput sa se strambe la lapte. Oare ce sa-i fac sa mai bea, sa-i bag o lingura de cereale, sau ceva suc? Astept idei constructive.

ADINUSH, imi pare rau ca esti atat de necajita, nu te obliga nimeni sa fii nici cu astia nici cu aia, esti tanara, oricand poti incerca un drum nou. Ma mai bate si pe mine gandul uneori, si azi-maine schimb prefixul pe 4, ca daca ma scot din sarite m-am luat si m-am carat. Pupam fata cu ursul!

MESSA, m-ai pacalit, eu stiam ca nu mai sterilizezi de mai demult! Eu doar le spal de scartaie, vorba ta, si le las in plata Domnului, sa faca si copilul asta un pic de flora bacteriana si anticorpi! Sterilizatorul i l-am oferit sora-mii (e din ala la microunde de la Avent, eu am fost tare multumita), dar ea zice ca prefera sa le fiarba.

CATALINA, ia tu forfecuta de unghii si sacrifica o tetina (dar din alea vechi, care oricum sunt depasite), si-o sa vezi ce mumos merge.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

fetelor,

ma scuzati ca dau si eu buzna pe la voi, dar voi deja aveti copii mari si multa experienta. sunt o mamica de davidel nascut pe 21 mai anul asta, nascut cu greutate mica (2600 gr) si alaptat doar cinci zile. am vazut ca vorbeati de sterilizatul biberoanelor (mai exact, de renuntatul la el). cand ati renuntat de fapt la sterilizat? (raspunsul lui messa l-am vazut) si asa-i ca nu au aparut probleme??? nu de alta, dar mie dr pediatru mi-a zis sa sterilizez tot, sticla si tetina pana la sase luni, si cum al meu copil primeste doar formula, la zece mese pe zi va dati seama cam cat timp pierd eu cu sterilizatul. si m-am cam saturat. as fi vrut insa sa vad cum au reactionat si alti bebei la non-sterilizat, ca sa zic asa. sa prind curaj

va multumesc anticipat de raspuns si va doresc toate cele bune, voua si bebelusilor vostri (cu totii foarte foarte frumosi. si nu vorbesc in dodii, ca m-am uitat si la poze, desi poate ca nu e frumos, ca vorba aia, eu va cunosc pe voi si voi pe mine nu).

mamica lui david (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Messa, Cristiana, spuneti-mi si mie cu ce spalati biberoanele.

Messa, tu cand scoti de la conge piureul de legume, si se dezgheata (ca banuiesc ca il lasi sa se dezghete de la sine, nu il microundezi)nu e plin de apa ? Ca al meu arata cumplit, imi facea mie sila d-apai sa il mai manance si Matei.

Cristiana, scuze, nu am inteles ce ma sfatuiesti sa fac cu tetinele. Adica la alea nr 2 sa le fac asa? Ca deocamdata l-am intors la nr 1 daca am vazut ca din alea nu trage.
Tu zici ca David se stramba la lapte, Matei a inceput sa bea 200 de ml la fiecare masa. Unde acu vreo saptamana bea 120-150. Ce or pune astia in vaccinurile astea?

Miha ... cateodata si o nana face bine. ;-)

Miniuta, dupa parerea mea, adica dupa cum am facut eu ... eu zic sa nu te opresti inca din sterilizat. Vad ca Messa e de alta parere. Eu m-am oprit pe la 4 luni. Fiecare cu metoda lui. Eu am sterilizator de microunde ... a fost ok dar intr-adevar ... iti ia ceva timp.
Si acuma daca venisi in vizita la noi gata te cunoastem asa ca ai verde la poz(n)e. Pupici :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

fetelor, dati-mi niste ciocane in cap acu repede ca nu mi-am dat eu destule... of. sunt suparata. am fost cu thea sa ii faca gauri la urechi pentru cercei si mi se pare ca e una mai sus si una mai jos. daca te uiti se vede, daca nu esti atent nu prea. dar eu vad. aoleu .... cred ca nu mai dau pe acasa. cand o vedea-o ta-so cu gaurile... ce sa ii fac. o las asa, ii mai face alta gaura, s-o mai inchide aia? ....
of. nici nu va mai zic... ca sotul era impotriva de la inceput. eu m-am dus ca duda denebuna sa ii pun cercei. si acu... uf. nu am mai avut timp sa citesc de voi. poate maine dimineata
va pup. ma duc la cantece cu bunicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna fetele,

Am ajuns si noi in Buc de ieri, dar am fost foarte suparata. Eva s-a constipat in ULTIMUL HAL! Am crezut ca inebunesc ieri toata ziua, cat a putut sa urle de durere. De la atata scremut a facut rani la fundulet si nu mai vroia sa faca kk ca o durea. Asa ca atunci cand ii venea, in loc sa se screama, strangea din buci si urla. A fost nevoie sa o punem pe masa de infasat cu cracii in sus, i-am pus un supozitor cu glicerina si, in niste urlete ca la nastere, s-a golit saraca. I-am luat procto-gyvenol si i-am dat la fund pt rani si o lingurita de lactuloza pt constipatie. Imi vine sa imi trag un glont in cap! E numai vina mea. Pana acum i-am dat copilului numai apa fiarta si racita fiindca stiam de la dr pediatra ca nu are voie apa plata pana la 1 an din cauza sarurilor (rinichii nu sunt pregatiti sa sintetizeze atatea saruri). Ca sa ma convinga femeia m-a pus sa fierb 1 l de apa plata si intr-adevar, s-au depus multe pe cana. In fine, la C-ta m-a mancat in cur sa-i dau apa plata, ca aia de la canal mi se parea ca are nisip. Eu cred ca de la asta s-a constipat. Si ar mai putea fi o cauza - BRANZICA! . Ca i-am dat o perioada cu iaurt si cereale, si cand am scos cerealele s-a constipat. De fapt dr zice ca sigur de la branza. Asa ca ATENTIE ELI, papusiko, ca stiu ca si tu ii dai branza lui Andrei la ora 18,00. Baga putina, maxim o lingurita, si neaparat cu iaurt si cereale sa nu pateasca si pisoi ce a patit EVA. Acum suntem bine, a facut de 2 ori moale azi si singurica, fara plansete si cu bravoo.

In rest face numai minuni. Vreo saptamana a poftit la un piciorus si i-au trebuit 3 zile sa si-l bage in gura. Acum sta numai cu el in gurita. Iar de ieri exerseaza sa zica TA-TA. De fapt zice, dar fara sunet. Nu s-a prins inca cum se zice cu sunet. Si merge de-a bushilea invers.

Citesc din urma si revin detaliat ca sta tati cu piciutanka.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Laura, nu te supara, mie aia cu apa mi se pare iesita din comun. Cate dintre noi dam apa plata la bebe si nu au nimica. Unii sunt constipati altii au cate 5 scaune pe zi. Din contra, eu am auzit ca nu se fierbe apa plata (chiar si pe aici) pt ca isi pierde toate proprietatile. Ma rog ... fiecare medic cu regulile lui.
Mai degraba tind sa cred ca e de la branzica aia de zici ca i-ai dat. Offf, suna cumplit ce zici ca facea, bine ca s-a reglat, cred ca te-au trecut toate alea ...

Fug sa spal bursucul

Mergi la inceput