Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
Catalina spune:
Maryela, pe bune, stai ca acuma io am alta idee ... ca m-am tampit de tot cu legumele alea. Eu le blenduiam asa fin fin cu aparatu' dar acuma ma gandesc ca poate nu ii place asa si sa i le trec prin sita. Mai incerc maine asa, ii fac diseara (sa i le las lui mama) fara morcov si cu nitica carnita si unt si sa vedem daca ea reuseste ceva daca nu imi bag picioarele.
De mine oricum incepem sa ii dam fier picaturi si cica sa avem grija sa nu faca diaree. :)))
RB spune:
Aaaaaaaa, este un album comun pe Flickr? 

ca eu nu stiam.....
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
RB spune:
Aaaaaaaa, este un album comun pe Flickr? 

ca eu nu stiam.....
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
pako spune:
nu va mai faceti probleme cu, caruselul ca oricum nu mai rezista 2 luni....adica, cresc si-l agata cu mana de si-l dau in cap...cel putin asa s-a intamplat la Andreea...eu i l-am pus de la inceput la cel mai inalt nivel si tot a ajuns la el cu manutele, a tras puternic de el pana s-a desprins din imbinare ...si poc pe fata ei de s-a speriat cupilu' rau.
am incercat si eu o data sa-i dau mar ras prin razatoarea din plastic...nu i-a placut ca nu se facuse fin si tot se stramba cand dadea de un firicel de mar...o sa pun blenderul chiar daca are taisul din metal...pana acum am papat borcanase.I-am dat si carnita de la hipp, am amestecat-o cu legumele mele si am observat ca s-a constiptat, face numai cacareze.
Ivona, daca-mi spuneai ca printesa ta sta deja in picioruse nu te credeam...am vazut filmuletul si am ramas uimita...bravo voua!
Liuda, arati f. bine...ti-am vazut si puiutul, are niste ochisori mortali...
Marybell, super poza cu painica....
Catalina spune:
Pako, Matei si-l trage in cap ... caruselul.
Intrebare: fetelor care folositi biberoane NUK, ati trecut la tetina nr 2? Eu am cumparat si nu trece nimic de ele. Oare o trebui sa le gauresc????
Catalina spune:
Pako, Matei si-l trage in cap ... caruselul.
Intrebare: fetelor care folositi biberoane NUK, ati trecut la tetina nr 2? Eu am cumparat si nu trece nimic de ele. Oare o trebui sa le gauresc????
pako spune:
hehehe...si tie ti-au tras o dublura..??!a luat-o razna DC-ul
sugur trebuie sa dai gaura...eu folosesc avent si ca sa-i dau supa amestecata cu pulpa de legume(daca la asta te referi) am sacrificat o tetina
edit: i-am fentat...nu mai m-au pacalit:)
pako spune:
la mine tot familionul doarme...asa ca pierd timpul pe ebay...ia uitati ce masinuta grozava...si e numai 50 de euroi ...
http://www.hummelladen.de/cyt/img/produkte/fuers_baby/Rutschfahrzeuge/431204//large2.jpg
...de cate ori se poate transforma...
mihacarm2002 spune:
Elena, nu se vad pozele ![]()
Catalina, de ce ai impresia ca vorbesti singurica? Chiar vrei na-na?
Liliana, am vazut tel tau pe la 12 (cand m-am sculat
). Acum fata doarme, noi plecam la 17 din casa. Oare te voi mai gasi la ora aceea?
Dana, pai doar cu apa si sapun am spalat-o. Cu altceva nu o dau tot de frica sa nu se irite. ![]()
mcbeal, am vayut-o pe frumusica Cristina Maria. Seamana cu tati, nu?
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina