Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristina, Dana, mersic. Da, cu bona am intrebari. Banuiesc ca va dati seama cam cat de importanta mi se pare misiunea asta asa ca ....
Ai dreptate Cristina, cred ca feeling-ul pe care mi-l transmite persoana respectiva are 50%. Sa imi tineti pumnii.

Eli e cam din filme asa cu job-ul asta al ei, ai dreptate Dana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Neata fetele!

Daca vreti sa vedeti poze de la botez cu mandra nostra le puteti vedea aici:
http://www.cristina-maria.de.tl/My-photos/kat-7.htm

cu drag mamicile si bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Io cred ca fi-miu o sa suga din bibe pan` la douaj`de ani..
Mai avem un pic si facem 2 saptamani de cand am inceput cu marul ras, si el inca se inneaca, inca se stramba....De fapt face asa de fiecare data cand mnanca ceva mai grosut. Si la legume la fel face. La cereale insa...nuuuuu.....ii plac cereale.....probabil ca stie ca nu are voie..

Ei, daca ii dau insa suculetul de mar, de piersica e asa de incantat. La inceput m-am speriat rau de tot cd il vedeam ca tuseste...am crezut ca s-a innecat de-a binelea...Cand colo el facea asa...la misto..

Mai fetelor, ma cam bagati la idei cu caruselul ala si ochisorii bebeilor. Pai voi stiti ce am facut io????Am bagat un elastic la carusel, si l-am coborat f jos, sa ajunga Mihnea la el. Si e asa de bucuros cand il smotoceste....Oi fi facut vreo prostie??/
Am vazut poze cu bebei care papa un colt de paine( bravo Erik), cu Arianna nedumerita, cu slabanoaga de Gabriela, cu Dienuta cu ochi albastriiiiii, cu Cristina Maria ce tocmai fu botezata....

Apropo, spuneti-mi si mie unde sa pun poze cu Mihnea? In albumul comun pe Flickr sua sa-mi fac eu un album separat???
Pana una alta i-am trimis lui Lili pe mail...

Pupicei la mamici si bebei.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Maryela, eu zic sa ridici caruselul. Nu cred ca e bine sa fie prea aproape de ochi. Parerea mea.
De departe nu sunt cea in masura sa dau sfaturi cu diversificarea dar sa stii ca si Matei se stramba la inceput la fructe si dupa aia vrea ... sa i le pasezi bine bine. Ia incearca cu marul copt ... e parca mai dulceag asa ... SI vezi ca cu tusea aia sunt maaaaaari smecheri. Si Matei tuseste la misto la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Maryela,eu caruselul l-am pus exact dupa instructiuni,adica nu puteam sa-l cobor mai jos.Si fi-miu nu mai e chiar atras de el ca el doarme pe burta doar.
Nu ma pricep nici eu,dar stiu ca mai putin de 30cm nu are voie sa fie.
Cu diversificarea,are dreptate Cata.Sa fie foarte fin piureul.Si la inceput i-am dat culcat pe spate,metoda lui Lili,care merge fara sa murdaresti prea multe lucruri.
De cereale ma cam feresc si eu,dar am primit ceva probe de la Milupa si Nestle pe care i le-am dat si mananca de numa.Dar al meu mananca orice,asa ca nu-i asta problema.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Eu iar m-am trezit cu pitici pe creier...mai bine zis ursi (melodia asta se potriveste de minune cu starea mea de spirit). Doar ca eu si Nicu Covaci ne gandim la ursi diferiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADINUSHULE, si mie imi place mult melodia asta, si eu am avut de multe ori senzatia ca mi se potriveste cu starea mea de spirit. Totusi, tu ce ursi ai pe creier, te putem ajuta?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

AELITO, bate-ma bolnava ca poate imi revin

daconst-si eu am burta!

adinush-nici noinu avem dinti :)

cristina-bravo ca ai scapat de lumina! a mea doarme si cu lumin,asi fara lumina,si cu teveu,si cu aspirator..cand doarme!! cand are bazdac,nu doarme si gata!

gabrielo-ce frumoasa esti in pozele de la opshpe' ! si ce par aveai !

daconst- la tine acolo sigur gasesti,dar sa stii ca nici eu nu am vazut,sora-mea mi l-a dat,e de la NUK,parca a zis,intreaba si tu la farmacie,ca sigur stiu despre ce e vorba,si la farmacii de multe ori nu au in vitrina dar cauta pe calculator si fac comanda(gratuit) si iti aduc.

marybel- haaaaaaaaaaaaa cica www.flickr.com/photos/9515042@N02/675649291/" target="_blank">diversificare !!!!!

mcbeal- v-am vazut frumusetea!!

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

ADINUSHULE, si mie imi place mult melodia asta, si eu am avut de multe ori senzatia ca mi se potriveste cu starea mea de spirit. Totusi, tu ce ursi ai pe creier, te putem ajuta?

Eu m-am saturat de f*** asta de creieri plec,nu plec si tat-su la copchila asta a mea care e dus cu capul rau de tot.
Si daca plec ma asteapta acolo niste tampiti care,vorba cantecului "m-ati judecat,m-ati condamnat dar cine sunteti voi?".
Si daca nu plec ma asteapta aici alti tampiti din aceeasi categorie
Asa ca as pleca de nebuna sa nu mai stie nimeni de mine si sa ma lase toti in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Gata, m-am hotarat, ridic caruselul!
Multumesc Catalina si Daconst. De pasate eu zic ca sunt pasate destul de bine. Adica sunt asa, ca o pasta. Voi cu ce i le pasati?

Offff, hai mai Adinush ca poate trece . Stiu cum e sa ai starea asta...Iti doresc sa-ti iasa lucrurile asa cum trebuie, asa cum vrei tu. Pup fata cu pitici

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput