Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Sara buna fetele. Noi suntem mai bine cu burtica datorita tratamentului homeopat. Pana la urma am ajuns si la mare, la Mangalia, acum 2 zile. Vom avea o vacanta prelugita .
Lilimic imi pare asa de rau ca nu am avut timp sa ne vedem cu piticii la plimbare dar de cand suntem aici avem musafiri non-stop. Un set vine altul pleaca . Asa ca asteptam sa treaca noutatea (sa o cunosca pe Amalia) si sa ne lase sa ne vedem de vacanta .

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Sa nu uit.... Lilimic noi speram sa ne indrumi (poate prin viu grai) tu cum facem cu pozele pt. slide ca nu le am cu netu' asa de bine ...........(multumim )

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Marybell, drum bun, sa calatoriti bine! Mamaaa, da' ce de bagaje!
Ce scump e Erik cu dita-mai painea la gurita! Si ce bine sta in fundulet!

Cristiana, nu ar fi bine sa te duci la dr. cu ochiul?
Daca nu ma lumina Cristiana, nu intelegeam la ce musafiri se refera Rali! Desteapta foc ce sunt!
Ivona, Ella e prima steluta care sta singurica. Felicitari!
Ce mult imi doresc sa merg si eu la Stonehenge! Cred ca in alta viata

quote:
Messa:
Si nu as cere bani - as cere sa fondeze si sa intretina un institut pentru depistarea si tratarea gratuita a problemelor oculare ale copiilor.

Brovo, Messa! Suntem mandre de tine!

Ce dragoste mare intre Arianna si Erik.j
Si ca sa ma laud si eu cu ce cuceriri face fi-mea: azi, la 4 luni 3 sapt si 1 zi primul cavaler i-a pupat manutele. Iar ea, ca o fetita cuminte s-a rusinat toata privind intr-o parte. (off the record, mai intai baietelul a vrut sa ii dea na-na, dar vecinele i-au sugerat sa o pupe. Apoi a vrut sa o pupe si pe fata ceea ce am considerat ca e totusi prea mult tinand cont ca are doar 2 ani si mainile mai tot timpul murdare de noroi )
Normal, ca pe scari, ii tineam mainile sa nu si le bage in gurita si m-am oprit cu ea direct la baie la dezinfectat

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Buna dimineata dragi mamici.

Inca n-am ajuns la culcare ca m-am ocupat un pic de poze si am reusit sa pun si eu cateva in albumul comun pe flickr, dupa ce am scris un mesaj care a disparut in eter pt.ca dl. net, dl.forum sau dl.computer nu a mers in parametri.

In fine, Liuda, ti-am vazut printesica dulce cu ochi albastri (are dupa ce alerga micul Lucas )

Messa bine ca ai dat caruselul ala jos. Si eu am observat ca si al nostru carusel e cam aproape de salteaua patutului si copilul s-ar putea uita crucis la el, si cred ca o sa il dau si eu jos in curand. Iulia oricum nu e interesata aproape deloc de el.

Noi am avut ceva febra zilele trecute: 37.6 in fundulet. Dr.pediatru ne-a spus sa nu ne facem probleme ca s-ar putea sa fie din cauza caldurilor mari si ca bebelusul nu isi poate regla f.bine temperatura corpului. Daca trece de 38.3 sa ii dam antitermice, dar pana la 38 nu sunt probleme. Vazusem ca au mai fost 2 bebelusi din gasca mai "infierbantati". Voua v-a trecut?

Ca sa fie fair-play, sa stiti si voi despre noi, asa cum stim noi despre voi, aveti mai jos cateva poze: www.flickr.com/photos/terbitza/sets/72157600576681098/

Cristiana la Bucuresti vremea aseara a fost super ok. Pe la 8 era deja racoare si cativa norisori dar nu a plouat.

Va doresc o duminica placuta, fara calduri mari, cu plimbari in aer liber, liniste si multumire de sine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele. Vaz ca pe noi nu prea ne baga lumili in seama dar nu-i nimica, nu ma supartz sa vb singurica. :)
Dar intru-cat si deoarece asta chiar ma arde, poate ma mai ajutati si pe mine cu ceva intrebari la bona ... ca incerc sa adun o lista. Am copiat ce mi-a scris Gabi dar poate va mai ganditi si voi la altele. E o chestiune asa de importanta ca ...

Dana, ms de raspuns in locul Liudei io ma gandeam ca sa ii dau mai mult dar cred ca ma revizuiesc.

Hai ca mai vroiam sa zic ceva dar cum n-am terminat cafeaua banuiesc ca nu s-a trezit inca neuronu'. Ca la mine intai se trezesc piticii si neuronu' mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Constantaaaaaaa, dupa 11 (cel tarziu) sunt in Parcul Tabacariei! Cine are chef sa ne vada, sa vina la locul amenajat pentru pitici, ca mergem sa il distram pe Matei...

Raluca, Mihaela, Terbitza- se audeeeeeee?

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

poze pt slide puteti trimite si la ylilimic@yahoo.com. Le descarc eu si imi fac treaba...

Dana, ideea lui katy era sa faca un slide cu mama gravidutza, mama lahuza (si bb mic) si bb mare de acum. Dar io nu ma bag...

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza,neatza!

Mary,ce tare e Erik cu franzela.Mi-am amintit cita paine goala si calda mancam cind eram mica.Aici nu se gaseste franzela noastra alba.
Iar in poza cu Arianna,sunt niste frumoasi.Parca Erik tocmai ii cere prietenia...

Lili,ma conformez si trimit poza acum!Saru mana!

Mihacarm,deci asa cu fi-ta,face ravagii la baieteii de 2 ani?
Lasa mai,n-o mai dezinfecta atat,ajunge un spalat cu apa cu sapun,parerea mea.

Catalina,tu ce intrebari aveai?Doar asta cu bona?Ca la asta chiar nu ma pricep.

Elena,nu se vad pozicile voastre.Si eu chiar vroiam sa le vad.Cred ca nu sunt publice.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'neatza la toata lumea, tocmai trag de cafea, doar-doar ma trezesc, ca David imi canta de vreo ora!

Vazut poze frumoase! GABRIELA, ce te plangi, ca mie tare mi-au placut, am uitat sa-ti spun ca am vazut-o si pe Adriana, e dulcica foc!

MARYBELL
, pai voi sunteti avansati rau la diversificare, a trecut Erik deja la franzela, si noi ne chinuim cu cerealele. Si io ti-am urat vacanta placuta si sa nu lipsesti de pe aici, dar pe mine nu m-ai "auzit" ...

ELENA, nu se vad pozicile!

CATALINA, mie nu-mi mai vine nici o idee in plus, lista aia mi se parea destul de ok! Ceea ce nu era pe lista si mie mi se pare important e feeling-ul pe care ti-l da persoana respectiva, stii tu!

MIHA
, mi-a trecut ochiul!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetili,oare Eli a venit din misiune?
Nu stiu,dar parca mie-mi suna periculos ce face ea.Sau am inteles eu gresit.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput