Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
dandusa spune:
Bebinuta,
felicitari pentru cercelusi...,unde ati fost pina la urma...,la bijutier sau la doctor?Si tu ai plins?...sau doar tu?...
Fatima,
ia mai bine pune niste poze noi cu Eva,sa murim si noi de invidie...,sa pui si cu mamica ei frumoasa,te rog...
Teutz,
se pare ca numai noi doua vrem in Herastrau...,nu-i bai...,hai sa mergem miine ,ca azi voi sta de vorba cu iubita...,cu camere si chestii...,intelegi?
Ktrinel,
multumim de aprecieri...,nu ne-ai spus...,ai scapat de armasar?
Mindrete de Crinuta
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dandusa si teutz, m-ati incantat cu pozele voastre...nici nu am cuvinte ce fetitze frumoase si jucause...ma duc sa ma mai uit odata , poate imi gasesc si cuvintele....pozele cu flori in par sunt de tablou!!!!
bebinutasa ii fie de bine Adei!
a_deju si eu acum pe care o aleg de model....ca sunt numai una si una ...mai, dar ce combinatie a iesit motanu'...combinatia perfecta! cati anisori aveti voi mai parintilor??
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
je are 26 si mandru' tata, 31 multi inainte, multumim :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
danutz spune:
Buna fetelor,
fuguta pe aici, dupa vreo cateva zile de absenta!
Promit solemn ca azi recuperez si citesc din urma...
Pana atunci si fiindca Maria-sa Rares cam le doarme, zic 2 vorbe 3 cuvinte despre noi.
De cazut inca nu am cazut de nicaieri si speram ca nici nu o sa fie cazu'. Campul lui de joaca este pe patul mare din dormitorul transformat in camera lui, care pat are 2.5m/3m. De-o parte si de alta sunt peretii respectiv patutul lui, iar in fata e blindat cu perne. Asa ca Maria-sa presteaza rostogoliri si semi-tarari la greu, dar in perimetrul mai sus mentionat. Asta pana cand o sa descopere ca pernele pot fi escaladate...dar eu cred ca mai dureaza ...
De stat in fundulet stam dar in 90% cazuri cadem fix in freza. De ridicat...nici vorba.
Mie mi-au iesit proaste din nou analizele de tiroida, am facut si o eco care numai buna nu e...dr.mi-a zis ca e cam cazul de operatie...dar inca nu a dat un verdict clar pana nu-mi iese rezultatul la alte analize si mai detaliate si pana nu se intoarce din conced pe 18 iulie. Iar eu pana atunci fac scenarii care numai optimiste nu-s...
Oops...mi se arde supa pe foc...revin!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
dandusa spune:
Ruxandra,
distractie placuta la mare...,mai ai timp si de noi...,super...,puuupam tare pe toti
Yagmur,
nu-mi spune ca vrei visinata ,sa te incalzesti...,sau de nervi?...,ia de aici...,hai noroc,sa ne traiesti...
Cind vii tu la Bucuresti,facem mare intilneala...,ca si data trecuta...,pai normal...,abia asteptam sa va revedem...
Mindrete de Crinuta
Dia1609 spune:
citit pe diagonala ca nu ma lasa umblareatza :).. raspund si eu cum pot:
somnuri avem 3 reprize (in cazul fericit): unul dim de 30 min, unul la pranz de 1 ora juma-2 ore, si inca unul seara de 30 min, pe care tot incearca sa-l sara
cerealele le papa la temp camerei, pireurile de legume le incalzesc ca altfel nu le vrea (exceptie fac alea de la borcanel -hipp- care le mai mananca la temp camerei) iar laptele incerc sa-l aduc spre tot mai rece, acum il papa la temp camerei... dar tinand cont ca noi am inceput cu laptele fierbinte, ca acum cateva luni numai asa il bea, mai avem ceva cale pana la temperatura frigiderului la care vreau sa ajungeam la un moment dat ... si da, vreau si eu ca donia, sa ajung la un moment dat sa poata bea lapte si sucuri si alte cele de la frigider si sa nu trebuiasca incalzite... si sa nu-mi faca rosu in gat la fiecare gura de inghetata
o intrebare: de ce se pune ulei in legume? nu intreb de unt ca nu-s de acord cu el... dar cu uleiul vreau sa stiu care-i rationamentul de se recomanda in toate cartile cu diversificare pt bbei (specific din romania) ca prin alte tari n-am auzit sa recomande nimeni ulei in legume, daca ma insel spuneti)
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
a_deju spune:
ca sa vedeti ca boala-i grea, acu' am oala cu ardei umpluti pe foc... miam miam..abia astept sa fie gata :)) nu se pune ca am incins telefonu' pentru indicatii pretioase pana i-am asezat pe aragaz, da???? :))) si tot am uitat de patrunjel... lasati.. data viitoare :)
dia..nu stiu sa zic de ulei.. eu ii pun pt "imbogatirea gustului", pt ca-l ajuta la kki si bineinteles, pt grasimile pozitive (dap.. exista si asa ceva :) ). da' acuma, si io, care-i faza cu untul?? ca chiar nu stiu...
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
danutz spune:
Chiar ca 'mandrete de Crinuta' iar Alexia de Teutz e si ea mandra foc!!! Iar Ada de Bebinuta e tare frumusica cercelata!
Iar tu Alexandra ce ai de nu esti in apele tale?!!! vrei sa ne luam de mana si sa ne aruncam in Tisa? Pai pana ajung eu acolo...imi trece cheful! Iar daca dai si tu un gin ars, ne facem manga si atunci sa vezi tu cum uitam de toate!!!Uite sa treaca supararea!!!
Donia, noi papam laptele caldut, fructele la temp camerei si pireul de legume un pic caldut!
Veronici, chiar ma intrebam ce mai faceti?! Scrie mai multe despre voi, sunteti cei mai mari din gasca!!!
Madaluta, ati ales 2 din cele mai misto trasee din tara...offf ce pofta mi-ai facut!!! Si noi o sa plecam fara Rares in vacanta...chiar daca in octombrie o sa faca 10 luni, e prea mic sa-l luam cu noi in Maroc! Neaparat sa faci poze!!!
Luly, bine ati revenit si voi, chiar daca cu vesti nu chiar asa de bune! hai ca toate trec pe lumea asta...cum naiba a facut mama ta varicela abia acum!!!
Chris, la tine povestea se transforma in film de actiune...saraca de tine cate tre sa induri!!! cat mai aveti?
Nu mai stiu cine intreba de nap-uri...noi avem 3, doua scurte de max juma de ora si unul mai lung cam de 2 ore. O fi si din cauza caldurii fiindca il moleseste...
In legatura cu tema de zilele trecute...aia cu familia, Laura, parca tu erai mamica ei nu?
Noi suntem 2 frati dar am crescut separati. Eu la bunicii din partea mamei, care s-au si mutat in alt oras decat parintii mei si m-au luat cu ei. Asa ca, pana la 9 ani efectiv am fost despartita de fratele meu! Cand parintii mei m-au luat cu ei, eram in clasa a 4-a si fratele meu a II-a. In afara faptului ca ma enerva ca trebuie sa-l ajut la lectii ma mai scotea din minti si faptul ca se tinea tot timpul dupa coada mea. Iar la 18 ani am plecat la facultate si viata de famile impreuna cu ai mei a devenit egala cu 0. Adica imi vedeam parintii cam de 3-4 ori pe an, vacantele le petreceam prin excursii sau la bunici. Pot spune ca bunicii mei au fost surogat de mama si tata, bunicul meu a fost omul pe care l-am iubit cel mai mult pe lumea asta...am fost terminata cand a murit, la 52 ani! pana si acum am asa un al nu-s catalea simt, fiindca il simt cum vegheaza de acolo de sus asuprea mea...infricosator dar asa simt!!! Poate ca faptul ca nu am crescut langa ai mei nu a fost chiar benefic, poate ca asta m-a facut sa fiu foarte independenta si voluntara dar pe de alta parte imi iubesc parintii si fratele si fac tot ce pot ca sa-i ajut cand e nevoie...Insa pt mine familie inseamna bebele meu si omul langa care traiesc! Si poate cine stie apare si bb2!!!
Pftiuuuu...mai sunt 2 sapt si 2 zile pana la concertul cu Rolling Stones!!! In afar de Yagmur...mai vine cineva?
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
a_deju spune:
am uitat..logic... plus compot de cirese pt motan, cu un varf fin fin fin de scortiosoara... :) yammi :)
alexandra_25 spune:
Buna dimineata!Vad ca si aseara ati chefuit....
Ruxandra...sa va simtiti bine la mare...sa va bucurati de soare...apa...si sa faci multe poze...
Dandusa...Crinutza scumpa ca si intotdeauna....si mami slaba!!!!!
A_deju...mai da ce frumosi mai sunteti!
Eu nu mai pot...o iau pe paduri...niciodata nu a facut asa de urat ca si azi....vreau sa-i iasa dintiiiiiiiii!!!!!!!
Ma duc sa ma pregatesc ca azi mergem la o nunta!
Va pupic si va doresc o duminica placuta!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi
Ktrinel spune:
...m-a terzit la 6 dimineata, e sambata....dar ce ii pasa ei...
dandusa, de armasar ...cand am zis ca am scapat....a aparut toata herghelia...deci treci la rebutat totul, reinstalat, etc....
alexandra, esti daramata de Mark sa inteleg? ofofof, esti sigura ca sunt dintii? ce stii de Kokorina, a ajuns cu bine?
danutz, si voi mergeti la concertul cu Rolling Stones? toata lumea merge ...sanatate multa, nu e de joaca cu tiroida.
a_deju, tu vrei sa ne bagi in boala cu mancarurile tale....aaa, te inteleg, acum vad ....esti tanara si plina de avant