Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am terminat si eu toate examenele de master!!!! Mai am disertatia in toamna si gata cu invatatul!
Bafta Kitty, sa ai rezultate foarte bune! Nu am mai intrat zilele astea ca se te incurajez inainte dar te felicit de pe acum pt nota care va fi mare cu siguranta!

Fetelor va citesc spunand cum dorm bebeii vostri toata noaptea si va invidieeeeeeeeeeeez!!!!!! Al meu de ce se trezeste de 2-3 sau chiar 4 ori pe noapte? (Intreb si eu retoric...) Sunt asa de obosita ca sunt momente in care actionez fara sa gandesc ce fac. Noroc ca nu fac boacane... (inca!?)

In oglinda ne uitam si noi de la cateva zile... si ne place tare. Se uita la mine (cea din oglinda) cu mirarea omului care nu-si explica de ce apar in dublu exemplar, dupa care se uita lung la mine (cea care-l tin in brate) si apoi iar in oglinda, ca pentru a se convinge parca. Cand se descopera si pe el zambeste. Cand plange tare il duc in baie la oglinda si se calmeaza (macar pentru ceva timp).

Si, nu in ultimul rand:
LA MULTI ANI IUNITA SI TOT CEEA CE ITI DORESTI SA SE INDEPLINEASCA!!!!!!!! SANATATE TIE, IARINEI SI INTREGII FAMILII!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Fetelor, spuneti-mi ce sa fac ca nu stiu. Sa-i dau lui bebe un pic de ceai de menta? Cat? O lingurita, doua? Daca se constipa? MI se pare totusi prea moale si ma gandesc ca e deranjat. Sotul zicea ca nu a fost asa la inceput, dar eu nu mai stiu cum era. Chiar sunt ingrijorata. Nu stiu ce are de se agita foarte atre si nu poate sa doarma. Poate il doare burtica. Nu stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Uff am scapat de vaccin, a plans cand a simtit intepatura da l-am luat in brate si s-a linistit. Aseara a fost putin marait da eu zic ca am trecut destul de bine. Bilantul de 2 luni 6500 gr (de la 4100 la nastere) si 60 cm. A luat foarte bine in greutate desi mi se parea ca nu mai mananca asa bine, cred ca mi-a crescut mie productia de lapte. La 2 luni isi tine bine capul mai ales cand il pun sa faca "bac", rade in hohote, gangureste si are tendinta de a te imita: daca scoti limba scoate si el, daca misti bratele in fata lui isi misca si el mainile. La baita loveste apa cu picioarele si face lac in jur. De dormit nu doarme toata noaptea, adoarme pe la 12-1 si se mai trezeste, da nu intotdeauna pe la 3-4.
Adina eu ii dau completare Nan 1 si ii dau sa manance si la 2 ore daca imi cere.
Si eu am gustat lapticul meu si e dulce.

Mihaelaa mie nu mi se pare ca e ceva cu capusorul lui David.

Nicol si eu am avut de doua ori noduli la sanul drept. A fost groaznic, m-am muls de multe ori, am facut masaj, comprese cu apa rece, l-am pus pe Vladut sa suga mai mult din sanul respectiv desi ma durea de numa. Pana la urma au disparut dar acum sanul drept e mai micut parca decat celalalt.

Kitty multa bafta o sa fie mandra bubulina ta cand o sa-i povestesti ce eforturi ai facut sa dai si licenta.

Iunita multa sanatate si Iarina Maria sa-ti aduca numai bucurii. La multe lunite si sarbatoritilor de astazi.
Si eu imi sarbatoresc astazi barbatul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Si al meu la fel se trezeste, ca dimineata nu mai stiu la ce ore a supt. Sunt foarte obosita si nervoasa. Azi noapte a dormit pe burta mea de la 1 la 3. Ma ingrijoreaza ca nu stiu daca sunt colicii ca pana acum nu a facut asa.

Mihaita, 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Riloasa si eu mai patesc sa fiu nervoasa cand vad ca adoarme pe la 12 si la 3 se trezeste. Si Vlad a mai facut kk foarte moale si exploziv de s-a udat tot spatele si i-a ajuns si prin par. Pt diarie dr de familie mi-a spus sa-i dau smecta praful dintr-un pliculet impartit in 3. Eu nu am ajuns sa-i dau pt ca dupa 2 scaune moi facea unul mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Iunita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KMI -eu ii dau VISOL cu calciu dar nu are fier sau cel putin asa am citi eu. Nu ma pot duce acum sa aduc sticluta ca doarme Maria si ar tb sa fac mult zgomot. Oricum cred ca-i rau la gust ca nu-i place deloc plus ca e plin de E-uri si ma enerveaza. dar cum nu a luat decat 20g / sapt ii dau o vreme si mai vedem.

ROXANICI - nu i-as da deloc lapte praf daca s-ar putea. Pana una alta azi i-am pus o lingurita de fulgi de oirez in lapticul de dimineata si la- baut pe tot (110 ml). Sa vedem ce va mai fi.

PAULA- iti multumesc si tie pentru grija. Ceai de menta ii dau zilnic 50-70 ml si tot nimic. sa vedem de la fulgii de orez daca va fi mai bine, iar despre biberon... Oricum de o luna si ceva nu mai vrea deloc la san, tipa si nu o pot face nici sa stea un minut deci eu poricum ii dau laptele meu din sticluta. Ideea e sa-i fie bine si sa ia totusi macar putin in greutate. cat despre usurinta de a alapta si a avea laptic proaspat si bun tot timpul... stiu cum e de pe vremea cand mai vroia la san. Acum e un adevarat stres: scoate laptele, pune-l la frigider, incalzeste, sterilizeaza totul, vezi cand pleci de acasa, cum pleci, cat timp e bun laptele, daca il iau rece unde-l incalzesc....Era super cand vroia direct de la san. Acum... mai raman anticorpii si economia (dar banii ii dau pe pompe ca se strica repede si nu pot scoate decat cu un singur fel).

Revin ca plange.

Maria 4 luni

Mergi la inceput

NICKOL- alaptezi sa inteleg. Atunci ce mamografie? Scoate laptele cum poti tu mai bine(cu ajutorul copilului, a pompei, a mainii si pune o compresa cu apa rece cateva minute. Mie mi-a trecut de fiecare data si am patit-o de cel putin 5 ori.
Daca nu poti scoate lapticul incearca un dus mai cald inainte si masajul sanului.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

IUNITA

multa sanatate si tie si Iarinei....si te mai asteptam cu noi ca nu ai mai dat nici un semn cam demult....

Noi suntem bine ieri am fost cu pitica la eco la sold...si e totul ok ...dupa spusele medicului soldurile sunt perfecte dar mai treb sa mai facem un eco la 5 luni jumate ca atunci se formeaza ceav nuclei ososi si daca si atunci nu vor aparae nimik modificari inseamna c nu va avea probleme la solduletz......mi-a arata cum se face masaj usor cate 5min de 2 ori pe zi la picioruse ca sa fie stimulati muschiii si-i place tare si mi-a zis ca daca avem unde si-i palce sa mergem la aqua gim pt bebelusi ca e ff bine pt dezv copilului o sa merg cu ea sa vedem daca-i place si dupa 4 luni sa incercam sa-i facem baitza in cada mare cu noi....

Kitty tinem pumnii sa fie un rezultat bun

loradin exact asa am patzit si eu...am fost cu ea la control la un pediatru renumit aici in TM si ce mi-a zis era exact invers decat doctoritza fetei....el zicea ca ar treb sa aiba 5400g ea avea 5650g deci a zis ca e ok, doctora ca a luat prea putzin...suc de fructe ea nu pana la 4 luni el da de la 2 luni.....capul deformat si ca nu-si mai revine zicea ea...el ca la 3 ani e definitiva forma capului si sa nu-i mai tin nimik in jurul gatului cum zicea ea......parca vad ca la 4 luni imi da fiec o schema diferita de diversificare ....dar asa cum zicea si KMI si celelalte fete o sa iau de la fieca ce mi se pare ca e mai ok si se adaptaeza mai bine bebe......

si noi papam toata manutza nu numai un degetel si in parc si in casa......si nu e de foame ...pur si simplu simte nev sa roada ceva...am incercat cu inele gingivale dar sunt prea groase si nu le poate cuprinde bine in manutza....in schimb daca-i dau un deget al meu asa tare roade pe el.....

Despre dormitul noaptea.... Criss si cand manca piept tot o data kla 4 ore se trezea...acuma in cshimb...doarme de pe la 22:30-23 pana la 5-6-7 dimineatza depinde cat de bine manaca la culcare.....
Vaccinul il vom face prin 11-12 iulie ca tot asa l-am facut i la 2 luni ....si atunci e mai libera si dr la cabinet.....

si noi salivam excesiv de mult de la 3 luni desi in guritza la gingie nu se vede nimik si nici nu e tare......deci saliveaza preventiv....

De cateva zile apuca sg jucariile cand i le apropii de manutza deschide palma si o curinde mai ales zornaitorile ii plac si asa frumos se joaca cu ele......

fetele care aveti probl cu laptele NU RENUNTATI ASA DE REPEDE.....zic eu ....ca eu una am renuntat mai ales ca Criss nu voia sear san sau cand ere fff obosita ca-i venea prea repede si nu aveam nici timp sa mulg si treptat si din neglijenta mea s-a dus lapticul...paote daca aveam rabdare sa-l stimulez macar cateva zile din ora in ora poate mai salvam ceva dar asta e.....mie acuma imi pare rau dar e prea tarziu......

Noi cu kk ne-am reglat bine de la sucultezul de morcov face o data sau si 2 ori pe zi ...ea facea la 2-3 zile o data...
In timpul zilei manaca la 4-5 ore si atunci variaza intre 120-140 ml cel mai bine manaca diminetaza 160 ml...si la sf zilei are zile de la 550-750 ml depinde a de 2 sapt notez in fiec zi si a avut o zi 550 si urmatoarea650.

Cam atat ca ma apuc putin de cat doarme pitica....

Stiu ca am mai vb dar mai aduc o data in discutie.....este cineva care merge cu bebe la mare?......
noi avem programat din 25 august va avea cam 5 luni si 3 sapt sper sa fie ok pt ea.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

LORADIN- esti o draguta dar sper ca peste cativa ani sa nu mai fiu in Bucuresti si sa mai avansez deci sansele sunt mici. iti voi recomanda insa o gradinita buna si o educatoare la fel.

RILOASA- euu ii dau si 50-70 ml ceai de menta pe zi si tot asa face. Acum cred ca depinde de bebe.

Despre SMECTA- eu i-am dat de doua ori pana acum. In ziua aia a facut mai vascos si apoi tot asa moale. acum nu stiu ce sa fac. Nu i-am mai dat smecta. Cat pot sa-i dau> Dar cu ceaiul de menta nu fac nimic. Bine ca nu se deshidrateaza ca papa des plus ceaiul... Si oricum are maxim 4 scaune pe zi. De obicei cam 3, acum mai des cate patru....

Gata asta e tot pe azi. Am iesit si noi dimineata in plimbare si a fost racoare si bine. Aseara i-am luat cereale si azi i-am dat prima data. Am ales de la milupa ca erau singurele naturale 100%. Au doar fulgi de orez si vit. B1. Celelalte aveau si zahar unele si vanilina , astea cica sunt BIO dar au mai putine vitamine decat celelalte. Ca pret sut putin mai scumpe decat unele dar nu foarte.
Stiti cate linurite ii pot da pe zi? Azi i-am dat una singura, maine ii dau doua. Dr asa mi-a zis 2-3 ligurite pe zi. Cate se dau si cand se mai creste doza?

Mergi la inceput