Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
La multi ani sarbatoritelor.
Pussi nu te mai duci deloc la servici?
anca 21+
Maria
poze
darleena spune:
Neata burticoase dragute!
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume azi!!!
Eu ieri am dezertat, ca am gasit un joc dragutz si m-am jucat ca maniaca toata ziua
Eu nu ma duc sa vad nicio hainutza ca am cumparat 3 tricouri de baietel pe vremea cand credeam ca e baiat si acum sunt asa de dezamagita ca nu o sa aiba cine sa le poarte incat nici nu vreau sa ma duc sa mai cumpar ceva pana nu stiu 10000000% ce va fi.
21+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
irina_stef spune:
neatza burtici!am dormit asa de bine cum cu am mai facut-o de cel putin o luna,si la baie am fost doar o data,nici de visat nu am mai apucat.in fine,altceva mai impoirtant vroiam sa va zic....am fost aseara la morfo de trim 2.e totul bine si in parametri normali,bebeii sunt f bine dezvolatati ptr varsta lor,varsta ecografica care este identica cu cea dupa UCM.inimioare bine formate,coloana bine,suntem unul cu capul in jos si celalalt in picioruse,se lovesc picioare in picioare ne-a zis,daca se bat de pe acum,imi imaginez cum o fi mai mari.placenta ok,lichid amniotic normal,si col inchis de 37mm si avem ouasoare amandoi.deci am incurcat-o cu 3 barbati in casa.dr mi-a zis unul are cuc,zic asta stiu si celalalt e fetita nu?iar el....nu sigur tot baiat!
cam asa a fost la eco.va pupacesc pe toate si pe bebei!
21+ cu si unsurpriza
-IRINA-
RAMONELLA spune:
Hello!!!!
Ce mai faceti????
Eu m-am programat pentru eco 3D joia viitoare.De abia astept.
Ancutz tu ai fost la eco 3D???Ca vad ca ai o poza cu bebele pe mess.Vezi ca nu-ti merg pozele din yahoo.
Oare o sa se vada bine fata bebelinei?????Daca o sa am aproape 23 de saptamani????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel21+ Beatrice Alessia
ancadragoman spune:
Ramo da am facut 3d si sigur si la tine o sa se vada la fel de bine.
Nu se mai vad ca s-a desfintat yahoo photos si nu am apucat sa fac alt album.
anca 21+
Maria
poze
RGE spune:
IRINA felicitari pt outze sa fie sanatosi!!!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE TUTUROR CELOR CE ISI SARBATORESC ZIUA DE NUME!!!
'NEATZA fetelor.....
ANCA ..am facut nani mult si bine..bine exceptand multele drumuri la baica..aseara am bagat 2 cani cu ceai de tei..si am dormit si eu si fi'miu neantorsi..nu a mai avut baterii duracel ..
CAMI sa sti ca multe din hainutele pe care i le-am luat sunt sigura ca nu o sa-i vina..am luat din acelea de la 0-3 luni dar mi se par de papusi...aveam eu o presimtire ca fi'miu o sa fie un lungan si apoi pe urmatoarele le-am luat de la 3-6 luni ..astea ar trebui sa-i vina..oricum dupa am zis ca le dau pe toate ..cum ai spus si tu le opresc doar pe cele de suflet..cum ar fi cele cu care il imbrac prima oara sau cu care ies din spital...off de abia astept!!....
..vroiam sa va intreb ceva..credeti ca este posibil ca bebe sa se intoarca sa stea cu capul in jos si picioarele in sus??..la ecografie statea cu capul in jos in stanga si picioarele in sus dar in dreapta..de ieri noapte s-au schimbat loviturile lui....capul e tot jos mult sub buric..(pe vezica mea)....iar picioarele nu i le mai simt in dreapta ci tot in stanga dar undeva sus..
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
irina_stef spune:
multumesc ANCUTZ sa ne ajute DD pe toate sa avem copii sanatosi si sa ajungem la termen cu ei bine .sincera sa fiu imi doream baietel si fetita,dar acum parca nu mai conteaza decat sa fie sanatosi.si cu hainutzele,darleena tu poti sa-i pui la fetita si un tricou de baietel daca il ai,ca doar nu e foc,dar eu ce ma fac ca am luat si rochite,doar nu imbrac baietii in rochite.cel mai greu e cu numele,ca nu stiu nume ptr unul dar ptr doi......ptr unul ma gandeam la RAUL,voi ce ziceti?e cam pompos sau urat?chiar nu am idei ptr nume de baietei fetelor,ce ma fac?
21+ cu si
-IRINA-
ancadragoman spune:
Rox si noi am dormit neintaorse aseara dar am si venit acasa de la plimbare pe la 11 noaptea
anca 21+
Maria
poze