Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Ancutza stai linistita ca si noi am iesit si ne-am plimbat ca era racoare ...bine ne-am plimbat impropriu spus..am fost tarata mai mult ca imi picau ochii in gura si al meu imi spune mereu..trebuie sa facem miscare, miscare, miscare..pei fa tu bei nene si pe mine lasa-ma sa dorm..dar nu scap niciodata..de parca nu as fi facut destula miscare in bucatarie

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

..ha ha super tare ANCA si tu ai poza cu Maria pe mess??....si eu am cu George de la 3D cu fata lui...isi cauta admiratoare

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

fetelor am uitat sa va zic,ca tot am citit pe aici ca scriau unele fete de colul scurt,mie mi-a zis aseara ca ar fi probleme daca scade sub 25mm.si am intrebat si de cerclaj,si mi-a zis ca el nu recomanda preventiv,deoarece cerclajul adesea produce contractii,de nastere nu din alea fiziologice,mi-a zis ca doar daca se deschide colul e recomandat sa se faca .

21+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ramonella,bafta!
Irina,felicitari! mai greu cu rochitele (doar daca nu vrei sa stii cum ar fi fost cu fetita sau pt. o fotografie ), dar cu hainutele de culori pt fetite nu este nicio problema- poate rozul ar fi mai putin adecvat (desi prin casa nu-i bai), mie imi plac foarte mult hainutele rosii si la baietei. Am avut cateva chestii rosii la Sebi si arata super in ele- avand si parul mai negru. La fetita nu ma omor si nu o sa-i iau hainute predominant roz (cum vad pe strada), o sa-i iau cu rosi, albastru, verde, portocaliu sau combinatii ale primelor cu roz (nu doar roz uni).Unele culori sunt unisex (galben, portocaliu,verde,..) , poti sa nu stii neaparat ce sex va avea

Este intr-adevar cam devreme pt. hainute, dar ma gandesc ca ne face bine la psihic, sa nu ne mai gandim doar la nenorociri...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox noi in fiecare seara iesim si dam o tura ca suntem grasi si avem noroc ca avem niste prieteni care au un bebe de 9 luni si iesim cu ei.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

...ce bine e azi afara.....eu tot astept

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai lasa sa ploua pe la 3 cand ajung eu acasa...azi la 6,30 merg la dr asa ca acum imi fac lista cu intrebari.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Ellis, imi pare rau, la ora asta sunt tare zapacita si haotica si probabil de aceea nu am observat mesajul tau :(
Tot caut pe net informatii si parca nu dau de nimic sa ma linisteasca dar probabil ca le caut si mai haotic :(
Tie ti-a facut anestezie?
Mie mi-a zis doctorita care o sa-l asiste pe Stamatian ca se face anestezie locala si ca dureaza f putin, vreo 3-4 minute.
La tine cum a fost?
Tu cit ai avut riscul de ti-au recomandat amniocenteza?

------------------------
Flory 20+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mie nu mi-a facut anestezie, pt ca durerea cea mai mare este cand se inteapa uterul, ori uterul nu are cum sa fie anesteziat. totul dureaza max 20 min, cu pregatirea de dinainte, mai intai trb sa -l vada pe bb , sa vada cum e pozitionat, sa depisteze locul unde inteapa ca sa nu atinga placenta..., apoi se face camp steril, se curata si ecograful ca sa nu aiba microbi, te inteapa cu un ac lung si subtire in timp ce cu ecograful se tot uita la bb ca sa nu se miste, se scot 20 mil de lichid si asta e.
Sa bei mult licid dupa, ca sa-i refaci piscina copilului.
Bafta!

Ellis19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

1/349, uitasem

Ellis19+

Mergi la inceput

..mergi la control??...
mie mi-au spus ambii dr sa ma duc la o luna sa nu ma mai duc asa des ca nu am de ce...ma apuca dracii si-mi schimb doctorii...pei daca eu vreau sa stau linistita care e problema lor, nu le place fata mea sau ce??!!..acum ar trebui sa merg pe 15 si pe 25 iulie la controale....bineanteles ca nu o sa rezist eu atata timp..eventual mai bag si o ecografie pana atunci

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput