Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)
Raspunsuri - Pagina 17
Jasmin012 spune:
Roxana, pai si eu la fel gindesc, in plus nu stim daca vom ramine acolo mult timp, poate ne intoarcem acasa in 2-3 ani, poate chiar mai devreme, nu putem sti, ca sunt o multime de lucruri de luat in calcul. Aceleasi probleme le intimpin si eu cu ai mei (de fapt cu mama, ca tata nu se prea baga), cind ne-am luat apartamentul l-am luat in acelasi cartier cu parintii si socri, iar cu socrii aceeasi problema cu a ta: ca cheltuim multi bani pe lucruri, de asta evitam sa le spunem ceva de fiecare data cind cumparam ceva, ca pentru ei si 100 de mii inseamna mult, etc.
Flory, vad ca si tu ii spui soutlui "omulet", ca si mine. E chiar haios sa ma auzi strigind prin casa "omuletule!" dupa unul de 1,80m!!! Si da, asa e, strainii au alta mentalitate; am un prieten belgian (tot din Tarile de Jos, de, cultura asemanatoare) si el la fel a venit in Romania, are 2 copii cu prietena mea, s-a casatorit aici si nu s-au bagat niciodata, prietena mea nu a avut niciodata probleme cu ei...Chiar daca sunt mai reci stiu sa-i respecte pe ceilalti.
bebe si burtik
Jasmin18+Daniel
alfa_anca spune:
Lasa ellis ca de acuma incolo doar vei avea grija de tine si de bebelina sa creasca mare si sanatoasa. Lasa ca nu crapa firma fara tine. Cat zic eu ca as vrea sa merg la servici pana aproape de nastere, dar dc nu mai pot din caza de diferite probleme, nici nu m-as uita inapoi.
Anca 22+ Elena
alfa_anca spune:
Cat despre poze la birou nu am, si nu cred ca acasa voi mai avea timp in seara asta sa va trimit, dar recuperez cand ma intorc. Va promit si va pun si poze din concediu cu burticutza mea.
Anca 22+ Elena
dany26 spune:
GATA am facut eu folderul pe mailul comun....Ftelor daca vreti sa ii schimbati denumirea e OK , no problem!!!!
DECI eu si Roxana ASTEPTAM POZE CU MIRESE CAT MAI MULTE!!!!!!!!!!! CUNUNIE sau/si NUNTA!!!
18+ ANDREI
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
DANY eu am trimis acum de la nunta si de la cununie..iar cu burtica urmeaza sa mai fac oricum pe mailul comun cred ca am postat o tona cu burtica mea..fetele cred ca deja sunt satule de mine
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE ai dreptate mai bine trimitem cate o poza doar de la nunta+cununie si eventual botez (pt cine are deja bebe)
18+ ANDREI
RGE spune:
DANY multumesc frumos...
eu sunt de acord cu denumirea..
SHERY te asteptam sa nu uiti..iti mai aducem noi aminte...oricum o sa am grija sa va stresez pe fiecare pagina noua, in fiecare capitol...DECI ASTEPTAM POZE cu mirese, de la cununie, cu burtici, poze cu voi !!!..sa ne cunoastem mai bine si pe urma sa punem si cu bebeii nostrii...
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Irina, este un nume frumos, se foloseste in Spania, dar si in Romania. Pentru celalalt as alege tot asa, unul cu "rezonanta" in ambele tari.
Pot sa spun ca am o soacra beton???? ne intelegem super si mai sta si 2 etaje mai jos, pe aceesi scara,aceeasi coloana (radem ca daca nu era un atj intre noi, puteam face scara interioara...).
Pana am inceput serviciul am stat predominant eu cu Sebastian, sotul si soacra ma ajutau seara la baita. In timpul asta eu ma pregateam (il alptam), ii pregateam hainutele, faceam putina ordine in camera,etc.Apoi il preluam eu, ii dadeam laptic, ii cantam si il adormeam.
Acele cateva minute ma ajutau f. mult...Au mai fost cateva situatii in care trebuia sa ajung neaparat undeva chiar daca 1 ora-doua, o mai prindeam cand avea tura de noapte (deci ziua acasa). In rest, zi de zi, noapte de noapte am stat langa el, desi il iubeam si il iubesc f. mult, simteam ca ma urc pe pereti (bine, inainte de a-l avea petreceam f. mult timp la serviciu, stateam peste program).
Dupa 7-8 luni, la inceputul lui 2005 soacra-mea s-a pensionat special pt. a sta cu Sebastian (anticipat, lucra la spitalul Fundeni, facea ture de noapte,...). Am inceput servciul, daca nu ar fi fost ea probabil ca as fi angajat o bona. Cum a avut ea grija de Sebi nu cred ca ar fi putut avea bona. Am si avut noroc ca, desi are si ea doi baieti, nu a vrut sa impuna absolut nicio regula, a spus ca intelege ca s-au mai schimbat lucrurile si urma regulile mele (absolut toate, desi nu i le-am impus, dr a spus ca parca avea o frica mai mare decat cu ai ei...). La inceput (pana la 1 an si jumatate) mancarica o faceam eu, dimineata i-o dadeam in vase ermetizate (bine, inafara de fructe, care i le facea pe loc).
uneori conteaza f. mult ajutorul unui apropiat (mai ales al mamei, ca daca nu ai incredere in ea in cine sa mai ai...); daca nu este insa pe aceeasi lungime de unde, mai bine fara...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
adalia spune:
quote:
Originally posted by ellis
Astazi am primit o veste la care nu ma prea asteptam.Sapt trecuta, intamplator mi-am facut raportul pt medicul de medicina muncii - asa intr-o doara, cu toate analizele...azi am primit rezultatul ca obligatoriu intru in concediu de risc maternal - in mare din cauza riscului de preeclampsie; eu intram in CO din 16, dar ce soc pe angajatori, ca ei ar fi vrut sa stau pana prin octombrie - oricum nu aveam de gand; asa ca m-au linistit medicii, stau si eu acasa, sa creasca tititza bine si sa nu o mai stresez; mai merg vreo 2 zile sa-mi fac ordine in lucruri, pe urma pe , macar de acum incolo sa ne cunoastem mai bine.pe burtici
Ellis19+
Ellis, dar pe baza caror analize ti-au zis ca ai risc de preeclamsie? ai tensiune arteriala mare? ti-au iesit proteine in urina? ai edeme la maini si picioare?
adalia 19+
a happy mom-to-be