Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)
Raspunsuri - Pagina 18

RGE spune:
DANY..iepurasul panda????...glumesti ..pitbulul iepuroi poate..uiet sta cracita pe balcon si cu nasu si pletele in vant ca e racoare..e o fitzoasa ..ca ma'sa..are un smoc de blanita in varful capului si de vant ii vine pe ochi e haioasa foc..e suparata ca nu i-am luat azi salata i-am dat doar paine si nu ma baga in seama. ..daca ii arat acum un cub de ciocolata se topeste de dorul meu
ELLIS stai mama linistita ca merge firma si fara noi..bine o sa-ti vina mai mult telefonul de plata
...eu primesc tel incepand cu ora 9 dimineata, nu merge calculatorul, nu merge imprimanta, suna alarma., bate vantu, e soare, etc...
..si daca ma duc acolo la mine merg toate..li s-o face dor de mine
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Jasmin012 spune:
Roxana, pai povestea mea e asemanatoare cu a ta, in sensul ca si eu i-am pus lui bebe numele lui tati fara ca tati sa stie ce am de gind. Si eu l-am uimit pe Dan cind vorbeam de nume si i-am zis: "pai o sa-l cheme Luca si al doilea prenume o sa fie Daniel" si n-a avut nimic de comentat. Iar cu Iosup...la fel ca si tine, i-am zis: "pai ne-ar placea sa fie fata, dar stiu ca e baiat, ca asa am simtit de la inceput" si atunci nea Iosup a luat pixuletul lui special si a scris pe eco, cu sagetica: CUC
Cataro, eu despre nasi...maica-mea deja a decis ca nas sa fie unul din fratii mei, iar eu am zis ca sa fie amindoi fratii plus o prietena de-a mea
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

RGE spune:
CAMI..felicitari pt soacra beton..chiar ca e...
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

pet.cost2005 spune:
Ciaoooo fetele !!!!!!!!!
Multumesc mult pt. urari ... si un pt. fiecare !!!!!
Noi astazi sarbatorim ... si sosirea noii masini. Suntem fff incantati si, normal, ca orice masina noua, e superbaaaaa !!!!!! Nici daca vroiam nu le potriveam asa de bine . Sotul chiar a spus ca mai rar asa cadou si mi-a inmanat cheile ... desi e masina familiei, nu numai a mea ... Acum abia asteptam vacanta ...
In rest ... nimic nou ... de-ale casei, plimbari, somnic ... totul bine. Luni ma duc la eco si sper sa aflau si ce este ... si cam atat!!!
Va inca o dat asi va multumesc celor care v-ati gandit la mine ... ma duc sa ma intind putin ca de dimineata sunt numai pe drumuri ... iar peste vreo 2 h ies iar la o plimbarica
.... ne mai auzim !!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!!

pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
La multi ani sarbatoritelor.
Pussi nu te mai duci deloc la servici?
anca21+
Maria
poze
nuam intrat in sarcina cu risc maternal
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

adalia spune:
roxana, dany,
imi place initiativa voastra..asa ca am pus si eu 2 poze de la cununia civila.
le-am mutat deja in folderul special creat. roxana, ai avut o rochita super...asa as fi vrut si eu una bufanta, dar, din pacate, am soldurile mai late si nu m-ar fi avantajat.
adalia 19+
a happy mom-to-be

creem spune:
Buna fetele!
A venit de la echo..fetita tot fetita e!Doar ca e putin cam micuta, 311 g, cu 3 zile mai mica decat varsta ei. In rest toate bune. Binenteles ca toate masuratorile au fost facute in 2d, am doar 2 poze in 3d si un film de 5 sec in 4 d, in care isi misca putin manuta.
IR ombilical e 0,69, a zis dr ca e ok, si ca celelalte nu le masoara ca nu au relevanta. oricat am insistat eu, nu a vrut. Si nici dimensiunea totala in cm nu mi-a zis-o, a zis tot asa ca nu se mai masoara decat pe bucati, ca nu e relevant , etc... Abureli... Nu m-a incatat prea mult, dar e bine ca masuratorile sunt ok.
Va pupic! acum ma pregatesc de stomatolog20+

pussi spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
neatza burtici!am dormit asa de bine cum cu am mai facut-o de cel putin o luna,si la baie am fost doar o data,nici de visat nu am mai apucat.in fine,altceva mai impoirtant vroiam sa va zic....am fost aseara la morfo de trim 2.e totul bine si in parametri normali,bebeii sunt f bine dezvolatati ptr varsta lor,varsta ecografica care este identica cu cea dupa UCM.inimioare bine formate,coloana bine,suntem unul cu capul in jos si celalalt in picioruse,se lovesc picioare in picioare ne-a zis,daca se bat de pe acum,imi imaginez cum o fi mai mari.placenta ok,lichid amniotic normal,si col inchis de 37mm si avem ouasoare amandoi.deci am incurcat-o cu 3 barbati in casa.dr mi-a zis unul are cuc,zic asta stiu si celalalt e fetita nu?iar el....nu sigur tot baiat!
cam asa a fost la eco.va pupacesc pe toate si pe bebei!21+ cu
si un
surpriza
-IRINA-

PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

pussi spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
fetelor am uitat sa va zic,ca tot am citit pe aici ca scriau unele fete de colul scurt,mie mi-a zis aseara ca ar fi probleme daca scade sub 25mm.si am intrebat si de cerclaj,si mi-a zis ca el nu recomanda preventiv,deoarece cerclajul adesea produce contractii,de nastere nu din alea fiziologice,mi-a zis ca doar daca se deschide colul e recomandat sa se faca .21+ cu
si
-IRINA-
asa mi-a zis si al meu

PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

creem spune:
Aaa. si colul mi s-a scurtat putin, de la 4,2 la 3,5cm. Sper sa nu se scurteze mai mult. Voi ce stiti, e normal sa se mai scurteze? PArca si Roxanei i s-a intamplat ceva asemenetor la un moment dat, sau nu mai tin eu bine mine?