Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)
Raspunsuri - Pagina 18
RGE spune:
DANY..iepurasul panda????...glumesti ..pitbulul iepuroi poate..uiet sta cracita pe balcon si cu nasu si pletele in vant ca e racoare..e o fitzoasa ..ca ma'sa
..are un smoc de blanita in varful capului si de vant ii vine pe ochi e haioasa foc..e suparata ca nu i-am luat azi salata i-am dat doar paine si nu ma baga in seama. ..daca ii arat acum un cub de ciocolata se topeste de dorul meu![]()
ELLIS stai mama linistita ca merge firma si fara noi
..bine o sa-ti vina mai mult telefonul de plata
...eu primesc tel incepand cu ora 9 dimineata, nu merge calculatorul, nu merge imprimanta, suna alarma., bate vantu, e soare, etc...
..si daca ma duc acolo la mine merg toate..li s-o face dor de mine![]()
ROXANA
23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Roxana, pai povestea mea e asemanatoare cu a ta, in sensul ca si eu i-am pus lui bebe numele lui tati fara ca tati sa stie ce am de gind. Si eu l-am uimit pe Dan cind vorbeam de nume si i-am zis: "pai o sa-l cheme Luca si al doilea prenume o sa fie Daniel" si n-a avut nimic de comentat. Iar cu Iosup...la fel ca si tine, i-am zis: "pai ne-ar placea sa fie fata, dar stiu ca e baiat, ca asa am simtit de la inceput" si atunci nea Iosup a luat pixuletul lui special si a scris pe eco, cu sagetica: CUC
Cataro, eu despre nasi...maica-mea deja a decis ca nas sa fie unul din fratii mei, iar eu am zis ca sa fie amindoi fratii plus o prietena de-a mea
bebe si burtik
Jasmin
18+
Daniel
RGE spune:
CAMI..felicitari pt soacra beton..chiar ca e...
ROXANA
23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pet.cost2005 spune:
Ciaoooo fetele !!!!!!!!!
Multumesc mult pt. urari ... si un
pt. fiecare !!!!!
Noi astazi sarbatorim ... si sosirea noii masini. Suntem fff incantati si, normal, ca orice masina noua, e superbaaaaa !!!!!! Nici daca vroiam nu le potriveam asa de bine
. Sotul chiar a spus ca mai rar asa cadou si mi-a inmanat cheile ... desi e masina familiei, nu numai a mea ... Acum abia asteptam vacanta ...
In rest ... nimic nou ... de-ale casei, plimbari, somnic ... totul bine. Luni ma duc la eco si sper sa aflau si ce este ... si cam atat!!!
Va
inca o dat asi va multumesc celor care v-ati gandit la mine ... ma duc sa ma intind putin ca de dimineata sunt numai pe drumuri ... iar peste vreo 2 h ies iar la o plimbarica
.... ne mai auzim !!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!! 
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
La multi ani sarbatoritelor.
Pussi nu te mai duci deloc la servici?
anca21+
Maria
poze
nuam intrat in sarcina cu risc maternal
PUSSI
16+
MARA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
adalia spune:
roxana, dany,
imi place initiativa voastra..asa ca am pus si eu 2 poze de la cununia civila.
le-am mutat deja in folderul special creat. roxana, ai avut o rochita super...asa as fi vrut si eu una bufanta, dar, din pacate, am soldurile mai late si nu m-ar fi avantajat.
adalia
19+
a happy mom-to-be
creem spune:
Buna fetele!
A venit de la echo..fetita tot fetita e!
Doar ca e putin cam micuta, 311 g, cu 3 zile mai mica decat varsta ei. In rest toate bune. Binenteles ca toate masuratorile au fost facute in 2d, am doar 2 poze in 3d si un film de 5 sec in 4 d, in care isi misca putin manuta.
IR ombilical e 0,69, a zis dr ca e ok, si ca celelalte nu le masoara ca nu au relevanta. oricat am insistat eu, nu a vrut. Si nici dimensiunea totala in cm nu mi-a zis-o, a zis tot asa ca nu se mai masoara decat pe bucati, ca nu e relevant , etc... Abureli... Nu m-a incatat prea mult, dar e bine ca masuratorile sunt ok.
Va pupic! acum ma pregatesc de stomatolog
20+
pussi spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
neatza burtici!am dormit asa de bine cum cu am mai facut-o de cel putin o luna,si la baie am fost doar o data,nici de visat nu am mai apucat.in fine,altceva mai impoirtant vroiam sa va zic....am fost aseara la morfo de trim 2.e totul bine si in parametri normali,bebeii sunt f bine dezvolatati ptr varsta lor,varsta ecografica care este identica cu cea dupa UCM.inimioare bine formate,coloana bine,suntem unul cu capul in jos si celalalt in picioruse,se lovesc picioare in picioare ne-a zis,daca se bat de pe acum,imi imaginez cum o fi mai mari.placenta ok,lichid amniotic normal,si col inchis de 37mm si avem ouasoare amandoi.deci am incurcat-o cu 3 barbati in casa.dr mi-a zis unul are cuc,zic asta stiu si celalalt e fetita nu?iar el....nu sigur tot baiat!
cam asa a fost la eco.va pupacesc pe toate si pe bebei!21+ cu
si un
surpriza
-IRINA-

nu se cade sa-ti zic eu, dar daca vrei iti dau capritele de nunori sa le cresti cum vreiPUSSI
16+
MARA ELENA &
Poze Cu Titutile
pussi spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
fetelor am uitat sa va zic,ca tot am citit pe aici ca scriau unele fete de colul scurt,mie mi-a zis aseara ca ar fi probleme daca scade sub 25mm.si am intrebat si de cerclaj,si mi-a zis ca el nu recomanda preventiv,deoarece cerclajul adesea produce contractii,de nastere nu din alea fiziologice,mi-a zis ca doar daca se deschide colul e recomandat sa se faca .21+ cu
si
-IRINA-
asa mi-a zis si al meu

PUSSI
16+
MARA ELENA &
Poze Cu Titutile
creem spune:
Aaa. si colul mi s-a scurtat putin, de la 4,2 la 3,5cm. Sper sa nu se scurteze mai mult. Voi ce stiti, e normal sa se mai scurteze? PArca si Roxanei i s-a intamplat ceva asemenetor la un moment dat, sau nu mai tin eu bine mine?