Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

JASMIN..pot sa ma bag..scuza-ma ca mi-am permis..eu zic ca este absolut normal sa-ti urmezi sotul cum se zice mai ales ca este bine si pt copil sa aibe ambii parinti alaturi...hai ca acum va chinuiti voi dar atunci nu trebuie chinuit si bebe..cat despre bunici sa vina sa-l viziteze ca d'asta sunt bunici si sunt la pensie sau or sa fie..asa ca nu au mare lucru de facut

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Jasmin, n-am stiut ca trebuie musai sa-l recunoasca tatal daca sunteti casatoriti. Stiam ca toti copiii care sunt conceputi in timpul casatoriei sunt trecuti automat pe numele tatalui daca arati certificatul de casatorie. Dar tu probabil ca stii mai bine.

Mergi la inceput

DANY uite caut eu acum si trimit pe mailul comun si "tragem" de toate fetele ca sa nu uite ..chiar si cele care nu au avut nunta sa trimita si ele poze ....eu trimit acum si le prelucrati voi ca eu tre as fac si baica , sa ma imbrac ca la 4 plec...
..Doamne acum am afalat si eu de la stiri VICTORIA Beckam ARE 3 COPII..frate da cum , cand i-a facut??...si cum de arata asa??...imi vine sa o "ciufulesc"

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by cataro

Asta cu altarul, e un obicei misogin mostenit din mosi stramosi in religia noastra. Din cauza ca ai vazut ca femeia "trebuie sa-si asculte barbatul, sa fie supusa, sa..... si sa......" Cica suntem pacatoase, dar eu nu sunt de acord. Desi sunt credincioasa nu sunt de acord cu tampeniile astea cu barbatul deasupra femeii.
In privinta mersului la biserica al mamei la botez nu stiu nimic de3 asa ceva. o prietena a mea si-a botezat baiatul acum doi ani si a mers linistita si a asistat, si nu i-a zis preotul nimic. e prima data cand aud povestea asta. Dar eu tot as merge, chiar daca ar fi adevarat, nu pot rata asa moment.

Cata 21

Ai dreptate Caro.
Sa indrazneasca numai sa nu ma primeasca inauntru ! Nu cred ca vfrea sa se puna cu mine.

Shery 21+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Astazi am primit o veste la care nu ma prea asteptam.Sapt trecuta, intamplator mi-am facut raportul pt medicul de medicina muncii - asa intr-o doara, cu toate analizele...azi am primit rezultatul ca obligatoriu intru in concediu de risc maternal - in mare din cauza riscului de preeclampsie; eu intram in CO din 16, dar ce soc pe angajatori, ca ei ar fi vrut sa stau pana prin octombrie - oricum nu aveam de gand; asa ca m-au linistit medicii, stau si eu acasa, sa creasca tititza bine si sa nu o mai stresez; mai merg vreo 2 zile sa-mi fac ordine in lucruri, pe urma pe , macar de acum incolo sa ne cunoastem mai bine.pe burtici

Ellis19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Rox si noi tot in ian facem botezul,dupa Sf.Ion.

anca 21+

Maria
poze

Noi il facem pe 26 ian, ca atunci e ziua taticului

Shery 21+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ROxana OK....si eu o sa trimit diseara sau maine dimineatza sigur (una de la cununie una de la nunta....si una cu burtica actuala)

18+ ANDREI

Mergi la inceput

SHERI...super cadou pt tati..sa iti traiasca tati si bebe!! ....
FETELOR POZEEEEEEEE
eu am trimis din ce am si eu prin calculator....bineanteles ca le-am ales pe cele mai frumoase ca doar in ziua aia m-am simtit si eu ALBA CA ZAPADA....
ELLIS iubita te astept sa-ti tin companie

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Bafta, ellis, sa fiti amandoi sanatosi si sa te odihnesti

Cata 21

Mergi la inceput

DANY eu am trimis acum de la nunta si de la cununie..iar cu burtica urmeaza sa mai fac oricum pe mailul comun cred ca am postat o tona cu burtica mea..fetele cred ca deja sunt satule de mine

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput