Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Eu raspund cui ma intreaba cum o sa il cheme pe fiu-meu Willkinson. Asta apropos de ce ne povestea o foasta profesoara acu haaaat... o mie de ani, pe vremea lui Ceasca. Cand era profa asta in spital a nascut odata cu o femeie mai modesta, de la tara care i-a zis "doamna profesoara, dumneavoastra, ca sunteti mai citita, ce nume ii puneti copilului?" Si asta i-a spus ca Ioana. la care tipa: Vai, doamna, dar Ioana le cheama pe toate tzatzele de la noi din sat. Sfatuiti-ma si pe mine ce nume sa-i pun baietelului meu, asa, sa sune mai deosebit. Si nebuna asta i-a zis WILLKINSON. Si asa ne povestea profa ca a fost nasa unui baietel de la tara pe care-l cheama Willkinson. Pe vremea aia, era chiar deosebit, nu ajunsesera telenovelele si la noi.

Cata 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY gand la gand cu bucurie....haideti sa facem un album dar eu nu pot sa va ajut ca nu stiu cum..si acolo fiecare sa punem cate o poza miresica sau inainte de gravideala, apoi una "grasunica" si apoi cu bebe in brate..si mie mi s-a facut dor de nunta si de rochie ...m-a cuprins nostalgia...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

ALFA ANCA scuze nu am mai intrat zilele astea am avut ceva treburi...vremea in geneva e urata si friguroasa de nu-ti vine sa iesi din casa de azi parca s-a mai incalzit putin am recut pe 24 de grade...dar daca ai stat pe aici stii cu siguranta ca verile aici sunt scurte si timpul e mereu ploios...in rest eu abia astept sa vin in tara pe 2 iulie(luni)...si sa pap ciorbica de burta,papanasi mici si sarmalute! uraaaaa! va pup si o zi buna la toata lumea!
gaby 14+

Mergi la inceput

CATARO..m-ai terminat!!!!!!!!!!!!!!!!!
asta e o idee buna pentru lumea enervanta care ne streseaza

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Irina, mie imi place mult numele Raul, la inceputul sarcinii ma gindeam sa-i pun numele asta lui bebe, dar intre timp m-am razgindit...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Uau ce sexy suna Raul, putin rarait....mmmm, iti place Alesuto? Vrei sa-ti faca mama lipeala?

Shery 21+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by RGE

..fetelor intrebare...de ce la pe baiat la botez il baga in altar si pe fata nu?..
..si de ce la baiat la botez mama trebuie sa stea acasa si la fata poate sa mearga...ca eu imi aduc aminte de mama saraca la fratele meu la botez Doamne ce mai urla si bocea ca sa-i aduca copilul...mama pei acum cand ma gandesc ca nu as avea voie sa merg imi vine sa urlu ..pei atunci cred ca ma "crestez"....si asa nu prea imi convine ca tre sa stea cam mult in brate la nasa....vedeti voi fetelor..ce bine e sa fi gravida..serios...bebe e doal al nostru..eu sunt mai egoista..pe urma toata lumea o sa-l ia in brate, o sa-l pupe..Bleach....pana ajunge la mine i-au si luat parfumul de bebe dupa piele...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mama merge la botez la amandoi(fata/baiat), singura situatie in care nu merge mama este cand se face botezul in cele 40 de zile de dupa nastere - mama e lauza si nu poate intra in biserica; la 40 de zile trb sa-i citeasca mamei preotul o rugaciune ca sa poate merge la biserica.

Ellis19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

cataro noi la nasi nu avem probleme, ca avem nasii nostri de cununie care sunt niste super oameni si pe care ii respectam f mult si nu am concepe alti nasi pt copilasul nostru, dar la nume nu am intrebat pe nimeni, nici macar pe ei. Pt ca este copilul NOSTRU si mi se pare normal sa ii alegem noi numele. Dar, dupa ce am ales numele bebelinei, mi-am adus aminte la vreo cateva zile ca si pe fata nasilor o cheama si Elena (pe langa Cristina), asa ca oricum nu voi putea spune nimik, nu ca m-ar fi interesat dc spuneau ceva, desi nu cred.

Anca 22+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ancuta, sunt perfect de acord cu tine, si eu cred ca bebe trebuie sa fie numai cu parintii lui, ca asa ne cunostem mai repede si mai bine si noi invatam cum sa avem grija de micut fara sa depindem de altii. In afara de asta e provin dintr-o familie mai numeroasa, sunt cea mai mare si mi-am crescut fratii mai mici, asa ca stiu in mare parte cum se ingrijeste un bebelus, nu mi-e frica sa-l tin in brate etc. Iar ce nu stiu, o sa invat odata cu bebelusul meu...Iti dai seama ca vor sa-si spuna ele parerea, sa dea impresia ca ele si experienta lor sunt absolut de nelipsit... Ca sa nu mai spune ca multe din miturile care erau valabile cind faceau ele copii s-au cam spulberat, cum ar fi chestia cu legatul copilului strins cu fasa, ca sa nu fie cracanat, etc...
Si despre hainute si alte lucruri necesare, vorba ta, e bine sa fii pregatit, ca in ultima clipa nu stai sa alergi dupa toate cele...

Cataro, eu sunt casatorita, de 7 ani, dar cum sotul e in Spania, daca as naste aici ar trebui sa vina sa semneze ca-si recunoaste copilul, ca asa am auzit ca e procedura. Dar eu vreau sa fiu linga omuletul meu, sa ma ajute si sa fie cu mine si cu bebe, ca si asa saracul sufera tare ca nu e cu mine pe durata sarcinii...Ideea parintilor e sa-si ia Dan concediu si eu sa nasc aici, apoi Dan sa plece la ale lui si noi sa raminem in grija lor, ca ne descurcam noi...Iar pe mine (vad ca si pe tine) ma deranjeaza ca unii oameni incerca sa-si bage nasul in viata mea si a micutei mele familii. Inteleg ca sunt bunici, si-i sperie poate gindul ca nu o sa-si vada prea des nepotul si nu o sa aibe ei controlul, dar n-am ce le face. Dupa cite vad la tine au tupeu si asa zisii prieteni si cunoscuti sa-ti dea sfaturi, ceea ce e poate si mai rau...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

ANCA eu zic ca nasii vostrii ar trebui sa fie mandrii ca bebe poarta acelasi nume ca al fetitei lor...in rest nici pe mine nu ma intereseaza opinia celorlalti pt copilul meu eu aleg ...cine vrea altceva sa-si faca copil si pe urma sa-i puna ce nume vrea
..Doamne repede mai trece timpul cu voi....am si uitat ca la 4 trebuie sa plecam la cursuri

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

RGE super deci pana acum noi 2 suntem de acordPai eu zic asa...daca nimeni nu stie sa facem acel album....hai sa facem pe adresa de mail comuna un nou folder numit Nuntile gravidutzelor...sau ceva de genul asta...si acolo grupam toate pozele cu miresuci...

18+ ANDREI

Mergi la inceput