Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Da, Roxana, vad ca noi doua avem pareri asemanatoare in multe privinte (inclusiv la subiectul ala de care am mentionat stiu ca scrisesei si tu, si spuneai cam ce gindeam si eu si ceea ce am si scris ulterior). Ca si mie, vad ca nu lasi pe nimeni sa-ti spuna ce sa faci cu viata ta, nici macar parintilor sau socrilor tai (mi-am dat sema de asta si din chestia ca nu inviti tu toate "gloabele" la botez, chiar daca asa o vrea soacra ta, etc, parca asa ai scris . Ma distreaza fiindca si eu o sa am multe de intimpinat cu ai mei, si cu parintii si cu socrii, deja au inceput: ca de ce nu punem un nume de sfint la copil (asta e soacra-mea), ca de ce vreau sa dau 9 milioane (adica 300 euro) pe un carut pt bebe, ca o sa-l folosesc doar un an (desi caruciorul e de la 0 la 3 ani, e din ala transformabil, binenteles), ca ce unul de doua milioane de la Carrfour nu e bun? ca a vazut ea la oferta, etc (asta e mama). Asta e doar o mica parte din discutii, dar mai ales sunt toti foarte contrariati ca ma duc la Dan sa nasc acolo, ca sa-si ia Dan concediu sa vina sa recunoasca copilul si stai tu aici, ca nu poti sa nasti si apoi sa ai grija de copil singura, ca trebuie sa ai pe cineva sa te invete, etc, etc.

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Voi o sa aveti bebelusi mai mari, de asta puteti face botezul de Sarbatori... (va invidiez) , dar bebe al meu nu ar avea decit 3 saptamini atunci si in plus nici nu putem face botez fara familii si prietenii apropiati...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Nu Roxana e posibil ca mama ta sa fi avut molifta facuta, dar vorbele astea ca mama nu tb sa mearga la botez, nu vin din cadrul bisericii ci din batrani, din babisme idioate care pe mine ma enerveaza.

Jasmin sa iti spun eu de seful meu(un mos de vreo 67 sau 68 de ani ca mereu uit cat are, patronul) care de curand a devenit bunic, si dupa nastere nora cu tot familionu s-au mutat la ei ca nu putea vezi Doamne sa aibe grija singura de copil, imi impuia mie capul ca la nastere tb sa le "arvunesc" si pe mama si pe soacra si pe cine mai stiu eu ca nu ma voi descurca singura cu un copil mic. si etc, cand doctorii spun clar ca in primele sapt in afara de parinti si eventual inca o persoana care sa te ajute un pic la inceput cu copilul, nu tb sa fie aglomeratie mare in casa cu copil mic.

Iar despre idiotenii de genul : dar nu luati mama haine inainte ca nu e bine, sau dar de ce tb sa cumperi patut, carut inainte ca le iei dupa, ca unde iesi cu copilul mic ca e iarna si nu ai ce face cu carutzul, sau lasa maica ca poate iti cumpara altcineva dupa ce nasti carutul (asta e soacra-mea care prima data a zis ca il cumpara ea, acuma zice ca poate il cumpara nasii) si eu sa stau sa astept pomeni. Si am zis : 1 la mana, iete poate nasc, Doamne fereste mai devreme si nu am in ce sa culc copilul, 2 la mana la noi nu mai e asa frig iarna si dupa 10 zile tb neaparat sa iesi cu copilul afara indiferent de vreme (bine nu pe ploaie, vant etc,), si 3 la mana, nu stau eu dupa nastere sa umblu dupa carutz, patutz, haine si alte cele, sau sa ma bazez ca imi cumparati voi cine stie ce prostii, ca si ea tot carutz de 3 mil imi arata.
Ca sa nu mai spun de discutiile legate de nume, dar le spun voalat, mie cel putin, ca stiu ca eu nu accept chestii de-aste prostesti. Acuma ce i-o spune sotului in particular treaba lor, ca oricum sotul nu pleaca urechea.

Anca 22+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Jasmin, nici eu nu sunt casatorita si ma enerveaza la culme ca n-am nici o problema din partea alor mei dar isi dau cu parerea diverse colege si prietene ca n-o sa aibe copilul acelasi nume ca al meu, ca aia, ca ailalta... Ce sa-ti spun, le doare grija de mine, in loc sa-si vada de problemele pe care le au in familie si ca stau blocate in niste casnicii care nu merg numai de "gura lumii".

Cata 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

JASMIN...AM RAS CU LACRIMI..nu pot sa-ti spun ce am facut cu gura de suc pe care de abia o luasem in gura ca ma fac de ras..cat despre "gloabe" sa sti ca nu am glumit...sti ca ma enerveaza pe mine cel mai tare ca pe banii mei(si aici subliniez)...comenteaza toti, dau toti sfaturi, vin cu idei propuneri, etc..eu stiu asa..unde nu ma duce neuronul nu ma bag..daca am ceva experienta in domeniu le spun ce simt din proprie experienta..uite de ex cumnatei mele la nunta cand i-am vazut ce stresati sunt..i-am spus doar atat..ei doi sa se distreze, e ziua lor, sa fie cei mai fericiti si ea cea mai frumoasa mireasa din lume..restul nu conteaza pt ca orice ai face nu ai cum sa multumesti pe toata lumea....si la botez am zis ca aici chiar nu ma mai calca nimeni pe codita pt ca numai eu ma chinui pt copilul meu, nimeni altcineva...le-am spus alor mei ca vrem sa punem macar termopane la apartament si ca mai mult de atat nu investesc decat in copil si in lucruri pt el..in casa nu pt ca vrem inmaxim un an, doi sa ne facem o casuta sau sa ne luam un ap de 4 camere...si mama repede...da atunci va mutati in locul nostru sau sa va cumparati aproape de noi...eu intreb de ce..la care ea CUM DE CE?..sa te ajut cu copilul..pei ti-a cerut cineva ajutorul?...lasati-ma frate ca ma descurc cum pot..ne descurcam de fapt ca sunt doi..daca nu facem fata venim noi la voi dar nu veniti voi cu idei ca nu suport..si soacra-mea incepuse cu banii ca dam prea multi bani, etc..ca le folosim putin si i-a taiat al meu macaroana si i-a spus ca bebe al nostru o sa aibe tot ce nu am avut noi si dupa le donam, le dam la cineva care le vrea, care nu-si permite...Doamne se innegrise

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Rox, si mie mi s-a intimplat asta de citeva ori, cu oameni apropiati si stiu ca doare mai ales ca tu esti f sincer si fara nici un fel de intentii negative... :(
Dar asta e, eu probabil sunt o optimista incurabila ca tot zic ca ceva ceva o sa se schimbe pina la urma... mai ies oamenii afara, mai vad si alte locuri, alt fel de relatii ...
Mie mi-e drag de numa cind il vad pe omuletul meu cum incepe calm intr-o discutie si zice ca opinia lui este... si apoi si-o expune calm si cu toate argumentele frumos insirate :)
Iar cu parintii si rudele la fel, la noi parintii te ajuta mai mult material dar se baga in viata ta de nu stii ce sa mai faci (si daca nu te ajuta cam tot acolo esti), pe cind cei de dincolo nu te sustin atit de mult insa iti respecta opiniile si libertatea, care mie imi place f mult ... ma gindeam ca de ex pt parintii sotului meu nu cred ca a fost f usor cind i-a anuntat ca el se muta in Ro, asa, pur si simplu, la un cu totul alt standard de viata si la 2000 de km de ei... Insa nu au facut scandal, i-au spus ca ii doare si ca spera sa venim in Olanda, dar atit, nu tu santaj sentimental si alte cele. Iar pe mine ma apreciaza si respecta si nu ma trateaza ca pe aia care le-a furat baiatul vorba aia ..

------------------------
Flory 20+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Anca, la mine e imbulzeala mare cine sa-mi boteze copilul. Deja am doua randuri de nase care si-au luat rolul in serios (desi eu nu le-am promis nici uneia dintre ele) si deja isi dau cu parerea la nume. Mi se pare corect sa-i punem noi numele, nu nasii, ca doar nu-i copilul lor. Pana o sa nasc, parca vad ca mai vine si al meu cu vreo trei randuri de nasi :))))))

Mergi la inceput

ANCA AI FOST TARE RAU!!!!!..haideti sa va spun eu cum am ales numele...pe sotul meu in buletin il cheama GIGI..sa nu radeti..si el cand a mai crescut a vrut sa-si schimbe numele ca nu ii placea..dar i-au spus ca nu are voie ca asa vrea el trebuie sa aibe motiv intemeiat si pe el toata lumea il stie de George el asa se prezinta, asa se semneazaa pe acte..eu am simtit mereu ca am baiat si atunci am zis sa-i fac o surpriza si pe bebe al nostru sa-l cheme cum si-ar fi dorit el ..nasa o sa fie sora lui pe care eu am ales-o..ei au intrebat si eu am zis da..al meu habar nu avea..dar eu tin mult la ei..sunt tineri, ne intelegem bine...si uite-ne pe noi la domnul dr Iosup...la ecografie si ne intreaba ce ne dorim ..la care amandoi o data ce-o fi, sanatos sa fie...si eu continui..eu simt ca e baiat..la care Iosup de ce nu va plac fetitele ..eu ba da si vrem pe urma si o fetita dar eu acum simt ca e baiat..si ne-a intrebat bine daca e baiat cum o sa-l cheme..la care al meu a tacut ca el saracul nu stia..si eu am zis GEORGE..al meu a ramas tablou si Iosup intreaba atat?..la care eu si Ionut ca pe nasa o cheama Ioana si baiatul meu sa aiba multe zile in care o sa primeasac multe cadouri si uite cum a aflat al meu sot cum o sa-l cheme pe fi'su......

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor de atat plictiseala care o am la sv....unde doar ce scrieti voi mai face sa treaca timpul intr-un mod placut...mi-a venit asa o idee....as vrea sa va vad si eu poze in mireasa...ce ziceti ne punem fiecare cate o poza de la nunta?!! pe mail-ul comun sau altfel...

18+ ANDREI

Mergi la inceput

PUFULET..pei ce sa zic despre socrii tai...tot respectul...sa sti ca si soacra la inceput cand eram prieteni si ne mutasem impreuna ii facea tot felul de mancaruri cu care stia ca-l atrage al meu fiind foarte lacom si gurmand..si m-au apucat dracii si m-am apucat de agtit si sa vezi ce mancaruri face fata ..cand il suan soacra-mea sa-i zica hai mama ca ti-am facut ...al raspundea PEI AVEM SI NOI!!! ca a facut Roxana nu stiu ce, a facut si din aia....SAC!!! ...nu vreau as fiu rea..Doamne poate asa om ajunge si noi mai ales ca acum mama fiind ma "vad" ca sunt exagerata ....dar atunci cand o fi la mine in brate Doamne cred ca daca vreodata tipa mama sau soacra la copilul meu le dau una in gura..le-am spus de acum..orice ar face sa vina sa-mi spuna...da foc la casa..asta e vi si-mi spui nu te apuci tu sa tipi la copil sau sa dai in el ca-ti tai mainile..copilul meu trebuie sa stie doar de mami si tati..restul...respect si atat...eu sunt mai sarita dupa fix..am si eu bazdacii mei ..stiu ca multe probabil nu sunteti de acord cu mine dar imi place sa spun ce gandesc...am vazut multi copii cand sunt mici toata lumea vine, ii ia in brate se joaca cu ei si pe urma pleaca...si dupa ce pleaca toti nu te mai intelegi cu el...le-am spus si chestia asta..fara "in brate"..va jucati cu el de-a ce vreti voi dar jos, in patut..in pat, oricunde dar fara treceri din brate in brate, de la unchi la mama, de la femeia de servicu la administrator si tot asa tot blocul si tot neamul

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput