Colectia de toamna iarna 2005(140)
Raspunsuri - Pagina 7
ilenutza spune:
Lavi era sa zic puschea pe limba! Dar 9 zile ....e ceva
Copii cuminti si relaxare totala!
Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.
catutza spune:
Buna!
La Multi Ani!!! , celor care astazi i-si aniverseaza ziua de nume ,
Madu , multa sanatate Mirunei, sper sa-i treaca repede tusea.
Noki , succes la examen! Tinem pumnii sa fie bine, sa iei nota buna,
Lavi , concediu placu! Relaxare maxima (atat cat se poate cu 2 copii mici), va asteptam sanatosi inapoi,
Ile , mamaaaa, mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit"sterilizez pompa, bagajul mic e gata, fierb ulei"...parca ma vad pe mine inainte de nastere.
Bia nu vrea sa stea in tricicleta, asa ca nu mai dau banii pe ea degeaba (ca pe multe alte lucruri).
Eu am o mare problema :nu vrea sa mearga pe jos. Adica atunci cand plecam undeva nu vrea decat in brate. Daca o fortez si o pun jos face cativa pasi , se pune in fata mea si plange. O iau in brate si rade . Deja nu mai rezist, pitica face misto de mine. O intreb daca vrea jos, spune "nu", cand o intreb daca o dor picioarele sune "da" si rade.
Voi patiti asa?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
mirabilis spune:
Madacred ca e bine sa incerci cu chestii naturiste ( vezi ceai de cimbrisor, sare calda) si poate Stodal (da-i 5ml de 2-3 ori pe zi). Astea sunt naturiste. Tusea poate nu trece chiar imediat, dar...dupa parerea mea e mai bine un tratament light, ca nu face febra si nu e grav, mai ales ca tusea se rupe.
Ca medicament mai poti incerca Eurespal.
felicia74 spune:
dordia eu si Madau am luat trici de pe un site. Ti-l trimit pe mess, ca altfel primesc si eu avertizare
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Adica...eu am primit avertizare???
aaaa..m-am prins!!! Hai ca intru pe mess acuma!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"
ilenutza spune:
maine intru in 37 de sapt!
Am descoperit niste jucarii bestiale pentru copii, marca QUERCETTI.Dati cautare pe google si o sa vedeti cine le vinde.Eu le-am vazut intr-o librarie si sunt de calitate.
Stiti ca tre' sa ia fratiorul un cadou pentru VIctor, nu?
Plus niste cadouri de back-up in caz ca apare cineva cu cadou doar pt bb f. mic, nu si pentru el!Nu imi vine sa zic cel mare si cel mic, mi se pare nedrept, si Victor e asa de miiiiiic!
Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.
camelia_daniela spune:
Doamne, Ile, esti pe ultima suta de metri! M-am emotionat! Doamne ajuta sa decurga totul bine pana la sfarsit!
Lavi, concediu placut si sa va intorceti sanatosi!!!
Madau, tinem pumnii sa scapati de tuse!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Bic spune:
Noki, bafta mare!
Fetelor, cind terminati cu pentru Noki, bagati mare pt mine, ca plecam saptamina vitoare in vacanta cu avionul, doar noi doi, si mi-e frica rau de tot. Frica de zbor mi-a fost mie intotdeauna, dar acum mor ca o lasam pe Sma cu bunicii acasa si nu ma pot abtine sa-mi fac tot felul de ginduri negre, ca daca se intimpla ceva cu cine va creste ea? Doamne, nu ma mai lasa sa-mi fac atitea ginduri negre.
Cine mai e la fel de inconstient si pleaca cu avionul impreuna cu consortul?
Va rog, nevoie mare de incurajari.
Semnat: Bic cu mare fric'
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
madau spune:
Bic hai curaj si nu-ti mai face atatea ganduri negre, totul o sa fie bine, gandeste-te ca totusi avionul e cel mai sigur mijloc de transport...Tu stii ca toti copii au ingerasii lor, ei, ingerasul lui Sma va avea grija de voi sa ajungeti cu bine inapoi la ea.
Mirunici tot behaie ca un magarus, i-am dat cu niste Pulmex pe piept, sirop de tuse si sper sa avem o noapte cat de cat linistita.
Va pupam
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Offff,Bicule, nu te mai gandi la tot felul de chestii urate, atunci cand nu e cazul!!! Doamne Fereste de asa ceva!
Ca sa nu te mai gandesti la "chestii d-astea" eu iti promit ca o sa ma rog pentru voi sa fie totul bine ! Liniste-te ca nu ai de ce sa-ti faci griji! Ai vazut ca si Madau avea atfel de ganduri si a fost totul ok!
Ce-i drept si eu ma gandesc cand sunt la seficiu si Daria e cu mama ... daca DF baga mainile in piza, daca cade de pe undeva, dac si iar daca, si stiu ca nu e bine nici pentru mine nici pentru ea, pentru ca ii transmit agitatia mea!
Chiar, de Anda stiti ceva, s-a intors???
Noki, cum fu la examen! Hai da-ne vestea buna!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit