Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

hai ca sunt hotarata sa imi dobor recorul personal la nr. de mesaje pe zi!

Am terminat bagajul mic, mai am de facut tampoanele!
Cineva a lansat ideea ca e mai bine sa iti faci de acasa vata invelita in fasa ca se le ai gata pregatite la spital.Deh, pe an ce trece se affa lucruri noi1

Apoi m-am invartit prin casa o ora ca sa gasesc in ce sa fierb uleiul pentru bb, am gasit in sfarsit, am sterilizat-o si acum astept sa se scurga de apa sa pun uleiul la fiert.
Intre timp sa imi sterilizez pompa manuala!

Madau pai ei nu merg, doar stau pe eaca sa il ghidez il ridic si merge pe rotile din spate.

Tania daca te hotarasti, rezolvam!

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

LA MULTI ANI tutror sarbatoritilor de azi.

Ilenutzawow....esti pe ultima suta de metri...Sa dea Domnu' sa mai aiba rabdare bb un piculet si sa nesti usor!
Dar....ce ulei pentru bb fierbi???? Asa ai facut si la Victor? Te intreb pentru ca daca chiar esti adepta uleiurilor, de ce sa te chinui, ca doar sunt atatea in comert...Si oricum, uleiul nu prea are ce cauta pe pielea de bb, ca astupa porii. O crema hidratanta dupa baie e arhisuficient. Si mai ales ca se va naste pe caldura asta! Pielea lui cum sa mai respire? Nu te supara, iti dau si eu o sugestie

Weekend placut tuturor si fara bebici bonaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mirabilis daca tot te-am prins...te rog din suflet spune-mi daca-i mai pot da vreu sirop de tuse Mirunei in afara de Humex, sau vreun ceai, ceva. Nu vad nici o ameliorare de ieri de cand ii dau..pot incerca cu altceva, sau mai astept? Saru' mana mult!

P.S. N-ati mai iesit pe afara...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Feli da tu ce trici ai???

Stiu ca sunt fete care au trici de la BAbycare...adica...d'astea
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Tricicleta-cu-maner---Baby-Care/959/

Cum sunt??? Sunt ok???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madau imi mai dai si mie link-ul de unde ti-ai luat tu trici??? CA vazusem ceva misto acolo si...vreau sa stau diseara cu tati sa vedem ce si cum facem....si eu il am salvat acasa pe undeva dar...nu mai stiu unde

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mirabilis fierb ulei de masline.Asa am facut si la Victor.Alea din comert sunt parfumate si intra greu in piele, mie nu imi plac.
Crema mi se pare ca nu lasa pielea sa transpire.Oricum, il fac sa fie, ma orientez eu la fata locului.Am luat si crema Nivea ca la Victor asta folosesc.
Cum sa ma supar?

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau eu i-am dat la sfatul doctoritei ceai de cimbrisor pt tuse si (mie mi s-a parut ca) a avut efect.
Sare calda pe piept daca poti sa o prinzi sa-i pui (sare mare bagata intr-o soseta si legata - ca un saculet.
Pulmex pe piept.
Multa sanatate!

Noki bafta!

Tocmai am aterizat de la examen. Am scapat mai repede decat speram dar de bagaje nu m-am apucat, masina inca mai spala... mai am de calcat cate ceva si de dat cu aspiratorul...
... si ar fi cazul sa ma grabesc pt ca dupa ce vine si Silvia acasa...
cresc si decibelii, si agitatia... balamuc curat!

Asa sunt in buda si buda in aer (aia cu pomu' era varianta optimista)

Dar de maine 9 zile relaxare.

Chiar daca se strica vremea nu ma deranjeaza prea trare, fete se pot juca in nisip oricum, iar noi ne odihnim.

Multumesc pt urarile de drum bun si va pup!
Sanatate la puiuti si nastere usoara Ilenutei daca se intampla pana ne intoarcem de la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi ceaiul asta de cimbrisor merge la tuse productiva? Ca Mirunici de asta are.

DRUM BUN SI MUUULT SOARE!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

moaama dar ce ati mai scris...nu am apucat sa citesc ca mai avem inca o gramada de treaba si mai pe seara revin la calc.

am intrat doar sa urez LA MULTI ANI TUTUROR DE POARTA NUME DE PETRU SI PAVEL. sanatate si tot ce va doriti !![/blue]

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau, da. Am impresia ca si-si, pe prospectl din cutie scrie: bronsita, astm, tuse convulsiva etc.

Gata, sting!

Mergi la inceput