Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, ia lasa tu acum forumul si treci la o recapitulare rapida la mate, ca acusica te ascult sa vad daca ai invatat !

Mergi la inceput

Ca-mi adusei aminte:

quote:
Originally posted by tania-z
of, Maria si voi??? Si Che e de 2 zile in greva foamei, nu mai papa nimic la masa de pranz, abia inghite iaurtul de dimi si fructele de dupa-amiaza. Noroc cu laptele pe care il bea. Dar el nu pare sa aiba nimic (dinti iesiti, febra etc) decat rasfat maxim sau D-zeu stie ce! Cum vede borcanul cu papa - indiferent de ce-o fi - isi pune, la propriu, mainile in cap si apoi isi freaca urechile si tipa, da nervos din picioare etc.. M-a disperat, mai ales ca stateam sa ma gandesc ca anul trecut in vacanta manca acelasi tip pe papa zici ca nu a crescut un an!!. Nu tu bucatele, NIMIC din papa de oameni mari - in afara de paine si sunca de pui - e fff suspicios, nu baga in gura nimic din farfuriile noastre, nu mananca decat ce cunoaste si, mai nou, nici astea. Deci ciocolata crede ca-i kaka (asta nu e asa rau) si o arunca, ouale le zboara din fatza... daca ar putea manca numai pufuleti toata ziua, ar fi fericit. Asa ca i-am scos DEFINITIV din meniu (ca-i mai dadeam dupa mese, sa stea linistit), dar tipa toata ziua dupa ei.

S-o fi prins si Stefan ca ... mancare ca la bulgari nu gasesti nicaieri, nici macar acasa! Si ca trebuie sa studieze atent farfuria la restaurant, sa nu fie vreun pui de salmonella pe-acolo

Acum fac si eu misto, dar adevarul e ca ne sfaraie si noua picioarele sa dam o fuga pana la mare. A noastra, evident, ca mai departe nu putem evada, nici cu piticul, nici fara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

maria, daca iti place smoby, ti-o trimit eu din Buc. si imi platesti mie transportul

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Ile, pe site-ul ala nu reusesc deloc sa vad mai mult decat lista de produse (detalii, pret...)

Cam asta e www.amazon.de/Kettler-08174-Dreirad-Supertrike-1/dp/B000IDRH7S/ref=sr_1_1/303-1871541-0557857?ie=UTF8&s=toys&qid=1183011608&sr=1-1" target="_blank">idealul meu de tricicleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Ile, pe site-ul ala nu reusesc deloc sa vad mai mult decat lista de produse (detalii, pret...)

Cam asta e www.amazon.de/Kettler-08174-Dreirad-Supertrike-1/dp/B000IDRH7S/ref=sr_1_1/303-1871541-0557857?ie=UTF8&s=toys&qid=1183011608&sr=1-1" target="_blank">idealul meu de tricicleta.

pai e la fel cu a lui Victor!

Ruleaza pagina pentru ca produsele sunt unele dupa altele, la rand.Si o sa vezi si tricicleta!Incep cu trusele de plaja, apoi casutele, apoi masinile si pe urma o sa vazi si trici.

Nu e decat poza, pt. ca ei sunt distribuitori.Eu am sunat si mi-au spus ca lucreaza cu metro, carrfour.Noi am gasit numai in Carrfour.Si a lui Victor arata ca a ta si are in plus ham la scaun.

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Intr-adevar sunt foarte asemanatoare. Super! Am notat, Carrefour, 180RON. Pacat ca tocmai am fost in Brasov, era Carrefour si acolo. Dar as putea aranja cu nasii...
Merci mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello gagici

Deja se simte ca vine week-endul..toata lumea e mai relaxata, vad ca vb de triciclete, copii se pare ca sunt mai bine, sa dea DD asa s-o tinem

Mirunici tuseste de mama focului, deja a inceput "sa rupa" tusea, dar saracuta nu stie sa scuipe si atunci se chinuie sa inghita la loc. Mi se rupe sufletul cand o vad cum behaie si n-am ce sa-i fac...stie cineva..are voie ceai ptr tuse, ceva? ca nu-i dau decat Humex, dar mare branza nu prea ii face

Ile ma bucur ca esti mai bine

tricicleta pe mine ma roade o chestie..cum merg piticii cu ele?.. ca de la manerul ala din spate nu-i puteti dirija, cel putin la aia din poza data de Maria_alexia..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bravo, Ilenutza, super miscarea cu Vic, si pt el si pt tine!. Asa ai timp sa le iei pe toate usor. Te pupa un rac cu ascendent in leu .

Leea cand o iei prin paduri, da de stire cand ajungi in padurea Dumbrava din Sibiu, sa ne vedem si noi.

Maria si eu vreau pe lista cu trici! Iti dai seama, aia Kangaroo luat din Germania, i-a ramas mica!! . Lasa ca o amotizez la bb2.

Noki bafta maxima! mama ta e profa de economie sau ce am inteles eu?

Lavi concediu placut!

Cristina vanataia aia, e vorba cantecului: "Margaretoooo spune dreeeeeeeeeept..........."

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ILENUTZO, hai ca esti tare!

In loc sa faci bagajul, te apuci sa faci coletarie cu triciclete prin provincie!

Imi place si mie Smoby, ma bate gandul ....hm!

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ehei, vine weekendul, terminam tratamentul, ma apuca frica, sper sa nu patim iar ca in ultimele 2 sambete Tineti-ne pumnii!

TRicileta: si mie mi-au placut cele de la Piciul, doar ca mi s-a parut ca au roti de plastic... Daca nu e asa, sunt ok, ca am vazut unele la al doilea an de folosire care se comporta bine de tot.
In schimb, acum as lua tot cu directionare de la maner ca eu turbez cand o vad pe Ilinca cum trage de maner spre masinile ce trec pe langa ea. Vad ca a noastra rezista cu stoicism, am mers si prin iarba mare cu ea. Chiar radeam cu Doru ca ne-am luat trici de teren

Noki s-a mai tocit manerul e normal si am folosit carutul la greu, dar nici chiar asa. Esti sigura ca nu e de vina conducatorul?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput