Bebei de Canada (5)
Raspunsuri - Pagina 8
elamia spune:
Valen asa e din pacate nu mai suntem vecine.Ne-am luat casa si ne-am mutat in Laval.
Lilidana de ceva timp nu am mai intrat pe la "albinute si bondari"pentru ca timpul nu prea imi permite.Fetele din Rom am obs ca scriu,nu gluma,iar eu nu pot tine pasul.Asta e,mai citesc si eu cateodata ce se mai scrie.Ce mai face David al tau?Al meu bebe nu are inca dintisori,dar eu am impresia ca urmeaza.E cam marait in ultimul timp,in special seara si roade tot ce apuca.....acum om mai vedea ce urmeaza.Am vazut "masuta "lui David.........ce frumos mananca la ea........Si eu i-am luat lui Dylan,dar inca nu l-am pus,mai astept putin, sa stea mai bine in fund.Tu ce-i mai dai lui David sa manance?Da-mi niste idei.Eu sunt putin suparata ca Dylan nu prea vrea sa bea suc de fructe,doar ceai.In rest cu mancarea e ok.Mancam cam orice se poate,in special patates sucrees,morcovi si dovleac sunt preferatele noastre.
lilidana spune:
Elamia,David are deja un dintzisor,tare s-a chinuit pentru el,dar si noi...Acum continua cu rontzaitul,inseamna ca urmeaza altul,e cam devreme,sper sa nu aiba o dantura slaba,ca mine.
De mancat nu i-am dat prea multe,sucuri deloc in ultima vreme,el bea doar apa,nici ceai nu-i dau.Ii plac cerealele de orez si piureul de mere.
I-am facut eu supica de legume si i-a placut mult piureul,mai mult decat ce i-am dat din borcanele.
In rest,deocamdata,nu-i dau nimic,mai tarziu vreau sa-i fac branzica si apoi introduc carnita de pui.
Dar undeva dupa 6 luni,spre 7,nu vreau sa-i "aglomerez" stomacelul si,in plus,sunt multumita cu cat a crescut pana acum.
Pupacim pe Dylan .
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
matgravidut spune:
Multumim de primire.
Sambata seara am simtit ceva in burtica... ca un pestisor dand din codita. A fost forte scurt. Mi-au dat lacrimile gandindu-ma ca in sfarsit Piperush misca in asa fel incat sa simt si eu.
De atunci nu am mai simtit nimic. Asa ca tot astept urtmatorul kick mai ales ca acum am intrat in 18 saptamani.
Catralu felicitari pentru bebe.
Duminica am fost la un botez si am aflat ca au fost parinti refuzati de preot sa-si boteze copilul daca nu merg constant la biserica.
Cele care sunteti de prin Toronto sau imprejurimi, spuneti-mi si mie daca voi ati avut asemenea probleme. Ce biserica recomandati?
Voi mergeti des la biserica?
O sa incep si eu sa merg ... deh... ce sa fac.
18
M ((
Pepsi spune:
catralu, felicitari, tare lung a fost piticul! bravo, recuperare rapida si bebe sanatos!si mincacios!
lilidana, cred ca vorbesti de prevnar, nici eu nu am vrut sa i=l dau lui dominic, apoi i l=am dat! nici un vaccin nu e fara risc, ca doar injecteaza virusul in stare latenta....de rotateq am auzit de la fetele de aici, si eu, am intrebat pediatrul nu el mi=a zis mie, apoi am citit pe net, se da si in franta vaccinul, eu, stiu doar ce am tras cu dominic dupa enterocolita aia urita de am stat internati in spital, de aia citesc ce si cit pot despre vaccinul asta! inca nu m-am hotarit!
valen, te sun inainte de joi sa vorbim, sau iti dau PM!asa ma gindeam si eu de aia tot intreb ca nu stiu ce sa fac, la fel am facut si cu prenvarul ca nu era nici el pe grila!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Pepsi spune:
injectia de la epiudurala doare putin intepatura,da e floare la ureche pe linga contractii,si nu stiu despre ce injectie e vorba, placenta o elimini dupa ce au scos co[pilul
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
elamia spune:
Lilidana ma bucur ca David are deja un dinte,cu toate ca poate e prea devreme si cum ai zis si tu sa nu aiba dantura slaba.Unde i-a iesit dintele,jos?Ca eu am obs la Dylan ceva alb sus si tare mie ca va iesi sus prima data,desi eu stiu ca iese jos.Acum o sa mai vedem cum va fi.
Ce mai faceti fetelor?E cam liniste.Profitati de vremea buna cred.
Va pupic pe toate si pe bebei.
Mihaela
Dylan 5 luni
elamia spune:
Am incercat si eu sa pun o poza cu Dylan la 5 luni,dar se pare ca nu am reusit.Voi cum faceti?
Monica9 spune:
Catralu felicitari pt bebe, sa te refaci repede si baietelul sa creasca mare, frumos si sanatos!
Eu din pacate am avut o sangerare acum o saptamana si ceva, ne-am dus repede la urgenta si bebe era ok, dar am un hematom de 3 cm in uter. Am mai sangerat toata saptamana putin, in afara de luni si astazi. Am fost si la eco de 12 saptamani la care bebe tot era bine, arata deja de 13 saptamani, e mare. Dar sangele ala inca nu s-a eliminat tot, mai se vedea jos in uter asa ca nu am ce face decat sa sper ca va fi bine. Mi-e tare frica, medicul a zis ca nu am ce face decat sa astept. Va dati seama ce speriata sunt, dar sper sa fie totul bine pana la urma. Au zis la ultrasound ca pare a fi baietel, dar inca nu este sigur. A avut cineva dintre voi hematom in sarcina?
Matgravidut tu inca nu stii daca e fetita sau baietel? Si ai inceput sa simti miscarile? Abia astept sa ajung si eu acolo sa simt deja.
la mamici si bebei!
Monica 12+
lilidana spune:
elamia,lui Davidutz i-a iesit primul dintzisor jos,desi eram sigura ca va fi sus pentru ca pe acolo se tot freca.Dar nu e o regula,unora le ies mai intai caninii,chiar maselele,asa ca nu conteaza...
Legat de poze,depinde unde le-ai salvat.Eu le am pe webshots,acolo te pot ajuta,altfel nu ma pricep.
Monica9,eu n-am avut hematom dar am sangerat cu ambele sarcini.Sfatul meu e sa stai cumintica la pat,daca poti ia-ti un concediu ceva,macar vreo 2 saptamani.Eu cu ambele sarcini am "vegetat",cu Karina am avut chiar si cerclaj,a fost greu,dar a meritat sacrificiul.
Pupam ghiocelul ,ai grija de el.
pepsi,am reteta in fata dar nu inteleg ce a scris pediatra,ceva de genul MENYNGATE,cam asa,sigur se termina cu "gate",cica se da in 3 doze.Mi-a scris reteta dar nu l-am cumparat si nici nu am de gand,mi-e frica...
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
elamia spune:
Lilidana si eu am salvate poze tot pe webshots asa ca daca poti ajuta-ma te rog.Vreau si eu sa-l vedeti pe frumosul meu:)
Monica9 si eu zic sa stai cumintica o vreme in pat si totul va fi ok.Eu nu am avut astfel de probl,dar ma gandesc ca cel mai bine e sa nu faci efort.Hai curaj si va fi bine!
Mihaela,mamica de Dylan(4 martie 2007)