Bebei de Canada (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Lilidana multumesc de intrebare, ghiocelul e bine, creste, e chiar mai mare cu o saptamana decat trebuie. Dar am un hematom mare si din cauza asta tot mai sangerez putin, e doar cate o pata maronie dar mi-e frica pt ca la eco de 12 saptamani au zis ca e hematom mare. Acun nu stiu daca s-a mai micsorat intre timp, sper ca da si sper sa fie totul bine. Felicitari pt dintisorul lui David. Si eu tot la numele asta ma gandesc daca e baietel si eu asa simt ca e baiat.

Sori1980 mersi mult pt incurajare, tot asta e diagnosticul si la mine, subchorionic hematoma, eu am avut o sangerare foarte abundenta la aproape 11 saptamani si la urgenta au zis ca bebe e bine dar e un hematom de 3 cm. Si medical meu mi-a dat o saptamana concediu medical, dar a zis ca nu trebuie stat in pat, doar sa nu fac efort. Asa ca trebuie sa vin la lucru, dar stau doar la calculator si cand ajung acasa chiar nimic nu mai fac, decat stau in pat. Mersi mult pt raspuns. Sa va creasca Alexia mare si sanatoasa!

Matgravidut ce bine ca deja il simti pe bebe, abia astept sa treaca si la mine timpul. Cu sangerare e la fel si la mine, mai mult maronie, dar deja tine de 3 saptamani, cateva pete pe zi. Vacanta placuta in Romania. Si sa ne spui daca afli ce ai in burtica, fetita sau baietel.

pt mamici si bebelusi frumosi! Sa aveti o saptamana buna si usoara!

Monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

salutare la toata lumea...

azi bebe mi-a facut o surpriza. A lovit bine de tot si pentru prima data am simtit cu adevarat.

si mai am o surpiza.
azi doctorul ne-a spus ce avem in burtica... se pare ca este o fetita. noi avem si numele deja: Andreea Bianca.
Tati este foarte mandru si pentru prima data a inceput azi sa citeasca din carticica mea pentru gravidute.

Poza: http://picasaweb.google.com/M.Creanga/BebeJul17/photo#5108714509914891618

Monica9 stai linistita... totul va fi bine. Eu am episoade din astea la fiecare luna. Nu te agita, stai in pat cand se intampla... si nu-ti fa griji.

Numai bine...



19+ Monica ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Matgravidut,felicitari pentru printzesa!Si daca o fi sa fie baietel sa nu te superi,sanatos sa fie.
Eu toata sarcina cu Karina am zis "este baiat,asa simt eu".Aveam o lista interminabila cu nume de baieti si nu-l lasam pe medic sa-mi zica ce e,ca eu stiu .Cand am facut eco morfologica am mers la un specialist si lui am uitat sa-i zic ca nu ma intereseaza sexul.
Asa ca el dicta asistentei:"bla,bla,sex FEMININ...",la care eu dupa 1 minut de soc si uimire
"ce sanse mai am sa fie baietel?".
Raspunsul a fost sec si dur "ZERO".Acum ma amuz de povestea asta,dar atunci am plans.
Important e ca avem o fetita minunata,i-am gasit repede nume,iar baietelul mult asteptat a venit un picut mai tarziu,cand trebuia .
Am facut o paranteza cam mare,dar ai inteles ideea :sa te bucuri indiferent ce o fi.
Iar poza imi aminteste ce emotii aveam cand mergeam la eco,abia asteptam sa primim o "poza" pe care o studiam si o pupam acasa non-stop .

Monica9,multumesc de felicitare,ne pregatim sa intampinam pe dintisorul nr.doi ,adica urlam,ne agitam...se intelege ca David face toate astea ,noi doar ne invartim in jurul lui incercand sa-l calmam cu gel,tylenol,rasfat...

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Lilidana multumesc pentru cuvintele frumoase.

La cat a fost de fericit aseara sotul meu, afland ca avem o fetitza... nu pot decat sa ma bucur. Ma uitam la el si era tot un zambet si o fericire. Stralucea pur si simplu. Nu pot sa nu ma bucur.

Eu vroiam baietel pentru ca ma gandeam ca i-o fi viata mai usoara decat unei fete. Da si fetitzele au avantajele lor.

20+ Monica ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Matgravidut felicitari, deci o sa aveti o fetita, ce bucurie mare trebuie sa fie. Abia astept sa aflu si eu sigur. Eu vroiam baiat, dar la eco la 12 saptamani cand a zis tipa ca pare a fi baiat, parca imi parea rau ca nu e fetita. Nu ma mai inteleg nici eu. Dar mi-am dat seama ca de fapt pt mine nu conteaza, doar sa fie sanatos. Si mersi pt incurajare, eu din pacate sangerez de 3 saptamani, cate putin, dar aproape in fiecare zi, doar cateva pete dar e tare neplacut. Sper sa fie bine pana la urma.

Monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

Buna mamicilor dragi, actuale si viitoare!
nu am mai scris demult dinainte de a se naste fetita mea, cu toate ca v-am mai citit, tot f. rar desigur. am trecut cu bine si de colici si de trezitul in prima luna din ora in ora si de scaunul cu mucus, care m-a ingrijorat f. tare, dar am aflat de la doctor ca e normal pina la trei luni, am trecut si de primele doua vaccinuri si uite-asa incetul cu incetul crestem...
va urez multa sanatate la toate, viitoarelor mamici sa va bucurati de fiecare secunda a acestei perioade minunate, iar celor care aveti deja puiutii sa aveti energie, rabdare, putere si tot ce vreti voi!
accacia, mamica Mariei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare!
N-am mai intrat nici eu pe aici de mult timp, acum vreau sa salut mamicile si noile gravidute din Canada!

Sori, noi am inceput diversificarea cu 1 saptamana inainte de 6 luni si am inceput cu cereale de orez de la Heinz, nu contin nimic altceva decat cerealele. Le-am preparat doar cu apa si dupa cateva zile de acomodare le-a acceptat foarte bine baietelul meu. Mai tarziu i-am dat legume (morcov, cartof dulce, dovleac), apoi si fructe.
Si dupa aceea si carne. Urmeaza sa incercam galbenusul de ou.

matgravidut, eu am si fetita si baiat. Stii ce faini sunt amandoi? Cand vezi bucatica aia mica de copil, si mai stii ca-i al tau... gata, te-ai indragostit pe viata!
Felicitari pentru fetita si pentru lovitura primita!

Monica9, tin pumnii sa fie totul bine cu sarcina, indiferent de cheag. Am avut si eu un cheag, dar mi l-au depistat tarziu, nu stiu cand s-a format, desi eu presupun ca pe la 7 saptamani cand am avut o scurgere maronie. Oricum, n-a pus probleme. Si mai aveam si un fibrom. Dar mereu mi-am zis ca totul va fi bine, asa ca gandeste-te si tu doar la ce-i bun si frumos. Ca e tare important.




Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Uitam sa mai spun ceva, mai ales pentru fetele mai noi. La subforumul "Vacante, calatorii si grupuri de rezidenti" exista un subiect numit Betiveala canadeza... sau cam asa ceva unde s-a pus la cale o intalnire a romanilor canadieni. Intrati si cititi si poate va hotarati sa veniti, cu cat mai multi cu atat mai bine!
Si tot acolo exista subiectul "Sezatoarea canadiana" unde se mai vorbeste despre viata noastra pe meleaguri canadiene, puteti sa puneti intrebari, sunt mamici din toata Canada care ar putea sa stie sa va raspunda la intrebari. Sau poate aveti voi raspunsuri pentru cei care au nevoie de ajutor.
Deci nu va sfiiti, haideti la sezatoare si chiar la intalnire, nu v-ar prinde bine o mica vacanta?



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragi burtici din Montreal, am de vanzare anumite obiecte pt bebei daca sunteti interesate:
- patut de lemn f frumos, din acela care se transforma pt cand creste, cu saltea cu tot
- scaun de masa
- sterilizator ( nou nout- cutie sigilata )
- 2 dulapuri din cele numai de sertare, super confortabile pt hainutele de bebei
Daca sunteti interesate scrieti-mi pe magdalena_voinescu@yahoo.com si va trimit poze si preturi f mici.
As fi pus la anunturi, dar acolo sunt numai anunturi din Ro...

va doresc burtici voioase si bebei sanatosi !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Buna fetelor!

Am trecut de prima luna!!A fost greu pentru ca am aflat ca micutul meu Christopher are o boala congenitala de inima si va trebui sa il operam atunci cand va avea in jur de 6 luni.
Pentru cele care sunt gravide acum:insistati sa mai faceti o ecografie dupa cea de la 20 de saptamani!!!!!.Eu nu am insistat( mi s-a spus ca e sarcina fara probleme,ca bebeul e sanatos,eu nu am avut absolut nici o problema in timpul sarcinii si mi-au spus ca nefiind sarcina cu probleme ei nu mai fac alta ecografie) si acum imi pare rau;probabil ca s-ar fi vazut la ecograf problema lui de inima.Nu puteam face nimic,dar macar eram mai pregatiti sufleteste.
Stiu ca va fi bine in final,ca se va recupera si vindeca 100%,dar tot e greu sa stii ca bucatica aia mica de om e bolnavior!Imi e si teama sa il las sa planga!Dar vom trece si peste asta!
Intre timp am luat in greutate,insa nu prea dormim ziua!Tot da din maini si picioare si nu stiu ce sa ii mai fac.Aveti vreo sugestie?

Va pupam pe toate!

Mergi la inceput