Bebei de Canada (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

Draga CATRALU,
sa ai incredere ca totul va fi bine si roaga-te mult la bunul Dumnezeu, ca nimic nu e mai puternic decit rugaciunea de mama si veti trece peste toate; e bine ca s-a descoperit si se va face totul pt a-l ajuta;eu stiu o fetita in aceeasi situatie, care e f. bine dupa operatie; sa ai grija si de tine pt ca mama transmite starea de spirit puiului ei.
cit despre miini si picioruse la fel facea si fetita mea, se trezea pt ca se speria de minute cind tresarea si dormea doar 20 de min. si nu adormea din nou decit la sin si toate astea s-au rezolvat cind am decis sa o infasam; i-a fost asa de bine ca a dormit 4 ore fara sa se mai trezeasca; pt ca in burtica au stat in spatiu inchis acum simt aceeasi nevoie si se simt protejati daca sint infasati; eu nu am vrut sa o infas la inceput pt ca ma gindeam ca o chinui, dar de fapt ei i-ar fi fost f. bine.
multa sanatate micutului si voua de asemenea si sa aveti incredere ca totul va fi foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Draga catralu, imi inchipui ca ti-a fost tare greu sa afli despre problema la inimioara. Sunt sigura ca se va rezolva cu bine si pana atunci curaj!
Cum a spus si Accacia, si eu tot la infasat am recurs cand bebe era prea agitat si nu reusea sa adoarma. In ultimii ani am ras noi mult de infasat, dar adevarul e ca ajuta, mie chiar de la spital mi-au recomandat. Nu asa strans ca o sarmaluta, dar cat sa fie manutele si picoarele bagate inauntru si sa nu le mai poata agita mereu.



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Multumesc pentru incurajari fetelor!Maine mergem iar la specialist sa vedem cum a evoluat inimioara lui in luna asta.Am aflat si noi de alti romani care au copii cu probleme;asa e,te gandesti ca se intampla altora,si nu tie, si cand te izbeste....!
Recurg si eu la infasat,insa faza tine doar pentru cateva ore( 4-5 ore) dupa care se zbate ingrozitor pina se desfasa( adevarul este ca nu il las eu sa se zbata si il desfas ,caci imi e frica sa nu faca prea mare efort)si atunci incepe calvarul noptilor in care doarme doar daca ma simte linga el( dorm cu el pe fotoliu si il leagan).Dar,vom rezista!
Va pupam pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Catralu imi pare foarte rau pt problema care are bebe, dar fiti optimisti ca se va rezolva, din pacate nu pot sa-ti dau nici un sfat dar ma rog pt voi sa fie bine.

Donia multumesc mult pt incurajare, intre timp se pare ca s-a rezolvat problema mea cu hematom, am fost samabata la eco si nu s-a mai vazut asa ca m-am linistit, ma gandeam ca sigur s-a rezolvat pt ca nici sangerare nu am mai avut de vreo 2 saptamani.

Ce mai fac fetele cu bebici mici? Asa repede a inceput sa treaca timpul, maine facem deja 16 saptamani, nici nu stiu cand a trecut. Peste 3 saptamani sper sa aflu si eu ce are bebe intre picioare, nu ca ar conta prea mult dar sunt tare curioasa, abia astept.

pe toate, aveti grija de voi si de bebici!

Monica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

Monicamulta sanatate si mult noroc si ai grija de tine!
Catralu eu am infasat fetita mea numai cind trebuia sa doarma si ea se desfacea pe timpul noptii dar de fiecare data se intimpla sa vrea si sa manince cind se desfasa, asa ca se scula minca, o infasam si adormea la loc. multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Catralu, sa fii ca tpoti de optimista. O sa se rezolve ai sa vezi. NE gandim la voi si ne rugam sa treceti cat mai usor prin asta. O sa fie bine bebe.
Odette tot asa facea cand era micuta si noi o infasam, dar nu se lasa pana nu-si scotea manutele. Asa ca o infasam cu manutele afara. Si era OK asa.

ca, sanatate multa! nu te stresa si odihneste-te cat se poate.

Denisa, ce faci? Te descurci?

Odette are aproape 8 luni si are 7.5kg si vreo 66-67cm. E tare veseluca si imi umple zilele de zambete :).

Va pup si sanatate multa la mamici si bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Catralu... azi mi-a venit in posta o scrisorica de la SickKids Hospital unde cereau donatii.
Eu si intainte eram tare sensibila la povesti din astea... dar azi citind povestea unei fetite trate acolo pur si simplu am inceput sa plang. Imi tot ziceam inainte sa trimit bani sa ajut si eu cumva... dar acum gata sunt hotarata. E dezastruos sa stii ca gogoloatele astea mici de cresc in burtica la noi sunt bolnavioare.

Tu sa fii curajoasa... si totul va fi bine. Sunt specialisti buni in Canada. Sa ai toata convingerea ca totul va fi bine.
Pupici multi multi si tie si la bebe.



Monica-Matz 24+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

catralu ce mai faci?? ce mai face ingerasul? speram ca sinteti bine cu totii.
multa sanatate, putere si incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Ce mai fac mamicile de bebei de Canada? Se vede treaba ca suntem ocupate toate cu ingerasii nostri, si nu prea mai avem timp de scris pe aici.

Va scriu cu o intrebare. Noi am pus cercelusi Alexiei acum o saptamana, la bijutier si ne-a dat o solutie sa o curatam de cel putin 2 ori pe zi. Am tot curatat-o, dar de cateva ori au inceput sa se inroseara, dupa care a trecut. De ieri insa, la o urechiusa e cam rosu in jurul gaurii. Am tot curatat, dar mi-e frica sa nu fie infectie. A mai avut cineva asa probleme? Mi-e frica sa nu trebuiasca sa mergem la doctor si sa dam cercelusii jos.


Astept sfaturi.

Sper ca sunteti bine si voi si bebelusii vostri.

Va pup,
Sori1980

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

sori, imi pare rau, poate va trece fara sa ii scoateti cercelusii; si eu trebuie sa merg cu fetita si de asta am tot aminat ca nu stiu daca sa am incredere.
multa sanatate si sa ne scrii ca totul e f bine!

Mergi la inceput