Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
danielle02 spune:
laura bine ai venit 
rodica super pozele cu bebelushul si burtica e tare texi ![]()
gabriela ma pregatesc,ce sa fac?am o lista...mama mama ![]()
nana nici eu nu prea pot bea apa,mai ales ca am arsuri de la ea... parca imi vine sa scot foc pe gat ![]()
dar mananc multe fructe si in special pepene rosu si cirese.sunt preferatele mele...
danielle
27+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Happiness_4_us spune:
Roxana, exact asta patesc eu aici cu mancarea. Acasa gatea mama numai bunataturi si normal ca tentatia era mareeeeeee. Aici astia au mancaruri ciudate, gatim noi in casa mancaruri romanesti insa nu e acelasi lucru ca acasa si nu ma tenteaza nimic. Tocmai am descoperit ca iaurtul pe care il mancam zilnic imi provoca arsurile cumplite de dupa, asa ca am renuntat si la asta. Offfff.
Iti multumesc mult ptr informatiile despre pozitia lui Razvanel. Singura explicatie asta este, ca s-a asezat cu capsorul jos si face presiune acolo. Nu am mai simtit asa pana azi.
si merci mult.
Cat despre lichide, m-ati mai linistit. Acasa in Ro mai pacaleam organismul cu Santal de lamaie si lamaie verde sau de mere si asa mai beam lichide mai mult, plus ca era si temperatura ridicata. Dar aici.... Santal ioc, sau altceva care sa-mi placa, decat apa de la robinet.![]()
Nana,
28+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
piccaflor spune:
Buna!
Anaist La multi ani!!!...sa ai o nastere usoara,la termen,si un bebe sanatos si frumos!
Maruntika,Amar,Gabriella,Sim_stoian,Tomasa,Roxali multumesc mult
...sper ca nu am uitat pe nimeni!
Cristhina
imi pare tare rau iubita ca ai diabet gestational...dar capul sus ca mai e putin si vine bebe!...imi imaginez ca e destul de greu cu dieta stricta,dar treci tu si de hopul asta de dragul lui bebe mic...
Sim si Tomasa multam'!....m-am mai linistit daca ziceti ca nici la voi nu curge inca!
Gabriella m-am indragostit de SARA ta
....pur si simplu e superbaaaa!!!!....sincer,n-am mai vazut nicio ecografie in care bebe sa se vada atit de clar!
Carpatina felicitari,drum bun si vacanta placuta!
Nana
sigur Razvanel e ok....nici eu azi pina la prinz nu prea l-am simtit pe Matteo,pt ca mi-am facut de cap(cumparaturi,treburi casnice etc...si obosisem rau) si ma cam speriasem pt ca el e super activ....insa cum m-am asezat in pat au inceput dansurile..
Mandarinuza wow,ce-a crescut si Antonia ta! 
Roxana daca nu mai intru maine,iti urez de azi concediu placut....si nu uita sa bagi burtica in "ditamai maieul" ,da? ![]()
Picca
28+ cu
Matteo
Happiness_4_us spune:
Piccaflor, abia astept sa ajung si eu acasa sa ma intind la orizontala cu perna mea minune cu tot. Trebuie sa de Razvanel un semn de viata de acolo din casutza lui din adancuri.
Nu il las eu cu una cu doua.
Nana,
28+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
piccaflor spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Piccaflor, abia astept sa ajung si eu acasa sa ma intind la orizontala cu perna mea minune cu tot. Trebuie sa de Razvanel un semn de viata de acolo din casutza lui din adancuri.Nu il las eu cu una cu doua.
Nana,28+
Razvan Andrei
In asteptarea lui![]()
Nunta noastra de vis!
Nicio grija Nana...cum te asezi la orizontala o sa incepa showul
Picca
28+ cu
Matteo
alinus_25 spune:
LA MULTI ANI FERICITI ANDREEA(Aniast)!!!
Iti doresc nastere usoara, un
sanatos, voinic si frumos, aaaaa...si sa semene cu masa, asa strengar si duios la privire!
Alinus
25s cu
Iulius
Foto cu iubirea mea secreta
Happiness_4_us spune:
Burtici, eu ma pregatesc sa plec spre casa.
Pana maine aveti grija de voi si de bebici!
Andreea, tu ai grija cu distractia diseara, sa nu il obosesti prea tare pe bebe!
Pupici si petrecere frumoasa!
Nana,
28+
Nunta noastra de vis!
Roxana_G spune:
Picca, multam frumos, sa te gasesc cu bine! Dar eu zic ca mai vorbim, ca eu imi iau calculatorul cu zapp cu tot cu mine. ![]()
In alta ordine de idei sunt tare nervoasa de birou, dar mai este o zi. In plus mi s-a umflat un picior, stangul, incat nu se mai vede deloc diferenta intre gamba si laba si mi s-a invinetit pielea, asa cum eram cu Alex in ultima luna. Nici nu mai simt bine, parca e amortit. Abia astept sa stau acasa, sa merg, sa inot.
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Si, multumim! Ce zici ce flacai dolofani sint la odiseea noastra?
Tomasa, iti multumesc! Si eu sint asa emotionata, tot ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca in curand o sa vad omuletul asta live. In Cluj am facut eco, e destul de performant ecograful doctorului, dar si fetitei ii place sa pozeze! La fiecare eco, asa frumos sta sa ii vedem chipul. Acum, ultima data chiar m-am amuzat ca la un moment dat am vazut asa o fata in ecran, era ea cu nasul in placenta! Chiar sint curioasa care o fi asemanarea cu realitatea! Tu cand o vezi pe Maria?
Nana, nici eu nu beam inainte 2l/zi, dar acum sigur beau! Ma ajuta caldurile astea! Oricum, sigur consumi si alte lichide! Ma bucur ca te-ai mai linistit cu bubu. Si bebe al meu a avut zile mai linistite!
Bun venit noilor mamici! Laura 33!
Carpatina, mami de Ioana multumim! Felicitari pt job! Distractie frumoasa acasa!
Mandarinutza, ce maricica e bebelina ta! Bine ca e totul ok!
Picca,
, chiar a prins-o bine doctorul! Si eu m-am indragostit de ea!Iremediabil!
Roxana, nici un pik de intelegere la birou? Raii! Lasa ca inca 1 zi! Uraaaaaaa!!!!
O seara frumoasa sa avem! La noi e bine, s-a racorit! Asa mai merge!
Gabriela
28+
Sara