Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Gata, am rezolvat

27+ Sasha Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, sa stii ca eu cat stau acasa nu prea mananc, ca de obicei tin frigiderul cam gol, adica predomina legume, lapte si branza topita, asa ca nu prea am ce sa mananc. Deschid, nu vad nimic interesant, si nu mananc. Singurul abuz acasa este mierea pe biscuiti. La birou mananc non-stop, mai ales saptamana asta de stres. Si in general mananc prostii. Cat despre sughit, daca il simti jos, sigur Razvanel e cu capsorul in jos. Poate de aceea nici nu simti asa miscarile. La mine s-au schimbat mult dupa ce s-a rasucit asa. Si depinde si cum isi tine spatele, daca e cu spatele spre coloana ta si loveste mai in fata se simte mai tare, daca sta tolanit pe burtica si loveste in spate se simte mai putin, cel mult impinge cu fundulet in fata.

Crishtina, imi pare tare rau ca ai probleme. Care e pasul urmator?

Gabriela, ambelor fete.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura33 spune:

Salutari
Sunt o viitoare mamica UM 14.01.20074 si DPN 21.10.2007 as dori sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.

Va pup. Laura33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

La multi ani Aniast! Sa fii sanatoasa si fericita!

Nana eu nu reusesc nici macar 1 l sa beau de multe ori. Si sunt candidata foarte des la infectie urinara. Am facut-o si in prima sarcina si a trebuit sa iau antibiotice. Poate de data asta reusesc sa imi impun sa beau mai mult.

Flavia 24 cu si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Christina, imi pare rau de diagnosticul primit, dar cum ai ajuns sa-ti faci analiza, ai avut ceva simptome, sau ai facut doar asa?

mie nu mi-a cerut medicul analiza asta...

Rodica 28+
bebe la 25 sapt:
http://good-times.webshots.com/album/559653440yHzfkU

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Pauza de la treaba.. ca am obosit.

Am fost la test azi. Tre' sa recunosc, a fost mai civilizat decat m-am asteptat. Adica, in timpul dintre recoltari nu m-a trimis nici prin curte, nici in sala de asteptare.. M-a tinut intr-o camera cu fotolii pentru donatori (din alea unde iti poti intinde picioarele), cu perdele intre scaune, cu buton de nevoie, cu apa... asa ca am mai tras si cate un pui de somn...
Acum ramane sa astept... cica daca rezultatele nu sunt bune ma suna in seara asta. Sper sa nu fie cazul..
Christina, imi pare rau de rezultatul tau. .. sper sa nu-ti tin companie

Gabriella, ce poza frumoasaaaaaa!

Amar, intr-o oarecare masura si pe mine m-a surprins ca au fost de acord sa ma angajeze stiind cat de mult va dura procedura de recrutare (interviul tehnic si implicit strangerea de mana le-am avut la sfarsitul lui martie).. dar.. ce sa zic.. sa traiasca UE! Si pana la urma 3 luni jumate, cat pot sta acasa dupa, trec asa de repedeeee..

Incepem cu propuneri pentru numele de la clubul scutecelor?

Gata, ma duc sa termin cu corespondenta si cu facturile... sunt tare bucuroasa ca merg acasa... Va pup pe toate, aveti grija de voi!.

25+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Aniast La multi ani, sa fii fericita si iubita si sa ai parte de o sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebe sanatos.

Annisia, dragute hainutele lui bebe.

Tomasa, ai fost ieri la shopping?

Christina, imi pare rau ca trebuie sa urmezi regim, dar e bine ca l-ai depistat la timp. Si sora mea a avut la al doilea bebe, si s-a descurcat bine cu regimul si dupa ce a nascut analizele au iesit ok.

Eu am fost la control. Bebelina a crescut, are 1840 g. Si cica are picioare lungi - nu stiu cu cine seamana, ca noi suntem de inaltime medie ( eu 1,63, sotul 1,75). In fine, suntem bine, si colul e inchis la locul lui, si am termen 26 august dupa aceasta ultima ecografie.

Dupa ce am fost la spital, am dat o tura si pe la Carrefour ca tot era in drum. Si am achizitionat o bluza si o rochita(largute, care merg de graviduta) de la Terranova- sunt reduceri. Si pentru bebelina am mai cumparat cate ceva:biberon, prosopel,sosetele, pantalonas.

Flavia, felicitari pentru baietel.

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Fetelor, Loredana a postat urmatorul mesaj la sfarsitul capitolului trecut:

Hop si eu .
Buna fetelor ,viitoarele mamici .
Cum suportati chestia cu nasterea ?.Eu in 39 sLuca , ma apropiu de momentul de mult asteptat ,dar am foarte mari emotii ,cu toate k eu sunt la a doua sarcina

http://photos.yahoo.com/loredanasacalis]

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - loredana405 on 28/06/2007 14:50:47

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Multumesc tare mult pentru urarile voastre, sunteti deosebite si ma bucur ca existati.
Am intrat pe fuga, la ora 18 am musafiri si pana atunci suntem tot intr-o alergatura...cu mancaruri, bunataturi si tortulet.

Pupici tuturor,

Andreea 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna gravidutelor!

pentru Aniast72- Sa ai un bebe frumos si sanatos si pentru ca astazi este o zi speciala, noi toate fetele din clubul mamicilor de sep-oct iti uram un munte de noroc, un camion de bani, si un sincer LA MULTI ANI! Sa auzim numai de bine

Si pentru ca am vazut ca se poarta vin si eu cu cateva completari la adresa mea: data nasteii 22.05.1980, mamica de fetita - Alexandra Nicoleta si de de octombrie Andrei Gabriel.
p.s. nu stiu cum sa le postez asa ca poate ma ajutati voi.

pupici,

Valentina

Mergi la inceput