Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani si toate cele bune pentru Andreea(Aniast)!

Mai inainte am venit si noi de la doctor cu vesti nu prea bune.Cica m-am ingrasat prea mult,m-a cam criticat,zicandu-mi ca la greutatea pe care o am acum trebuia sa ajung la sfarsitul sarcinii...Ca preeclampsia poate aparea si in trim.3 si cauza ar fi si luarea in greutate.Aoleo ce ne-a speriat!mai ales pe sot,caci mie nu-mi venea sa cred ce auzeam...Pai de ce nu mi-a zis acu 2,3 luni,cand nu luasem asa mult,de ce nu m-a prevenit de atunci?Preeclampsie am facut in 2004 cand am pierdut o prima sarcina,dar am zis ca altele au fost cauzele si mai ales pe baza nervoasa mi s-a declansat tensiunea aceea mare.Iar in perioada aceea nici nu aveam greutatea de acum,mancam f. putin si cam sarat si beam si multa cafea+ceva probleme pe la rinichi..
In fine,bine ca totusi copilul e bine,si o sa incerc sa tin un regim in continuare,ca sa nu mai acumulez in greutate.Fac orice numai sa-l avem pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Danuta, lasa nu te panica, ai tu un pik de grija de-acum si va fi bine totul! Au si doctorii astia un dar de a ne baga in sperieti...
Ma bucur ca bebe e ok!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am promis ca revin, deci iata-ma !

Va multumesc mult pentru primire, eu va stiu pe toate ( ca v-am zis ca "spionez" de multa vreme ), o sa fiu de-acum prezenta zilnic ( poate dupa ce intru in concediu devin omniprezenta si o sa ajungeti sa va saturati de mine ) si atunci o sa ma cunoasteti si voi.

Annisia, bineinteles ca am sa va dau si datele pentru listuta :
UM: 27.11.2006 , DPN: 03.09.2007 ( dar nu contati pe mine ca astept pana atunci, conform ultimei echografii DPN ar fi 31 august ), DN: 05.06.1974 ( daca vreti sa dau de baut, tre' sa asteptati pana la anu' ca oricum acum nu este indicat alcoolul pentru ). Si eu tot la CF2 o sa nasc, doctorul meu este Cristian Gherasie. Aaaaaa, si va mai dau ceva : alte !

Gabriela, extraordinara poza cu fetitza ta... Este o minune, intr-adevar... Iti dai seama, peste putina vreme o s-o tii in brate si n-o sa te mai saturi s-o admiri ...

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabi, multumesc de intrebare. Tot asa sunt, adica fac tratament si stau cuminte, insa ma simt cu sabia deasupra capului. Sunt daramata psihic dar imi dau seama ca orice zi care trece inseamna sanse mai multe sa fie ok. Macar o luna sa nu se intample nimic. Apoi, Dumnezeu cu mila! Superba poza Sarei! M-a facut sa plang...

Aniast, La multi ani, sanatate si un bebe sanatos.

Ana 30+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Slippers si Danutza Dumnezeu e mare si o sa protejeze bebicii vostri sa vina sanatosi pe lume si la termen !....de la bebe Matteo al meu o pt voi ca sa nu mai fiti triste!
Roxana eram convinsa c-o sa "te vedem" pe aici si-n concediu ...stim ca ne iubesti mult si nu poti sta departe de noi...
Sper sa-ti treaca piciorul si sa te simti mai bine!

Bun venit fetelor noi! Sarcini fara probleme in continuare si bebei sanatosi,voinici!

Picca 28+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, cred ca nu e usoara asteptarea asta…Stiu si sint convinsa ca Doamne Doamne va fi alaturi de tine si de data asta! Nici cu prima sarcina nu ti-a fost usor si uite ce minune de fata ai! Acum chiar nu mai avem mult de asteptat si cu odihna si tratament nu se poate sa nu fie totul bine! Cat de linistiti stau ei acolo in burtica, si ce ce e in sufletul mamei….

Luy, sa vii ca nu ne saturam deloc de tine! Si eu o sa intru peste o saptamana in concediu asa ca o sa avem mai multa vreme de taclale!Multumim de aprecieri!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, ce intelegere, ca sunt agasanti si cer si mai mult. In plus suport rautati, nu iti vine sa crezi, de la o femeie. M-a enervat si am pus-o la punct si de 2 zile ma tot sicaneaza. Numai pentru ca stiu ca nu mai este mult ma abtin, desi am tendinta sa fiu si eu la fel de rautacioasa.

Fetele sa auzim numai de bine, noapte buna, pe maine. Ma duc sa ridic busteanul asta poate se mai desumfla.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Gabriela frumoasa printesa ai! Ai de ce sa fii mandra. sa va traiasca si sa fiti fericiti!

Danuta cate kg ai pus de ti-a spusdr. ca te-ai ingrasat prea mult? Incep sa ma sperii, desi am la mine nu a comentat nimic nici acum, nici la prima sarcina, desi dupa parerea mea am pus destul.

Nopate buna!

Flavia 24 cu si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat si eu repede sa va salut.

Aniast, LA MULTI ANI!!! multa sanatate, sa fi iubita si sa ai un bebe sanatos si frumos.

Sunt cam obosita, nu am apuct sa citesc din urma, voiam sa va spun ca azi am luat caruciorul De azi bebe Cristian are carucior, am gasit si patutul dar nu aveam unde sa il punem, ne hotarasem la carut si apoi am analizat patuturile, eram cu piticul meu si nu aveau loc mai ales ca porbagajul era plin. Revin maine cu amanunte.
Acum noapte buna.

toate

cecilia,29+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Danuta, nu intra in panica !

Inteleg ca BB este bine si asta este cel mai important, iar faptul ca ai luat in greutate si ca acest lucru ar putea sa fie un factor care sa favorizeze preeclampsia reprezinta numai o posibilitate . Asta nu inseamna ca vei face preeclampsie... M-am uitat si eu pe net sa vad ce gasesc despre acest subiect si am vazut ca preeclampsia nu se poate preveni... De asemenea, ceea ce se recomanda sunt controale mai dese la dr, monitorizarea tensiunii (poate iti cumperi un tensiometru, ca sa poti sa-ti iei tensiunea acasa), regim alimentar si analize pentru depistarea albuminei in urina. Nici nu stiu ce sa zic sa te linistesc, spui ca ai facut preeclampsie la sarcina trecuta, deci stii mai bine decat mine ce inseamna. Oricum ideea pe care voiam s-o subliniez este ca nu are sens sa te invinovatesti ca ai luat in greutate... Pastreaza-ti optimismul (BB vrea o mami cu moralul bun) si incearca sa ai grija mai mare de tine, menajeaza-te, tine dieta, controleaza-ti regulat tensiunea, eventual cere medicului sa-ti recomande analizele alea de urina daca te suspecteaza ca fiind o posibila candidata la preeclampsie... Nu lasa stressul sa te invinga! Crezi cu tarie ca BB va fi bine si-l vei tine curand in brate ! Nu te descuraja ! Uite de la noi : si tine-ne la curent. Cand va fi urmatoarea vizita la medic ?

Somn usor tuturor !

30+ cu

Mergi la inceput