Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 9

ralucapio spune:
Ioana no problem. E bine de stiut. Eu am 01 grupa de sange si al meu sot AII dar pana acum nu am avut probleme. Bafta in continuare. 30 si ....

nma spune:
FELICITARI IRINUSHA
FELICITARI ANDICU
FELICITARI JADI
anto, bine-ati venit acasa! multumim pt poveste si pupici la micuta printesa. e tare dulcica.
mada multumim pt poveste. incearca sa petreci mai mult timp cu gabi si sa ii ceri ajutorul. cand vin musafiri ar fi indicat sa-i aduca si ei un mic cadou, iar voi sa o laudati in fata lor cu cate face pt maria. nici eu nu cred ca ajuta pedepsele.
nico32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Ioana75 spune:
raluca, si la noi la fel, eu 0, el A, la prima sarcina titrul antiA a fost tot timpul negativ, dar uite ca acum s-a pozitivat. Ma bucur ca la tine e negativa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Timi07 spune:
FelicitariAdiciu, Jadisi Irinusha va doresc refacere rapida si sa va umple bebeii viata de fericire!
Eu ieri din diferite motive m-am hotarat sa nu mai nasc dar azi dupa ce a venit un coleg cu pustiul lui la lucru si am vazut si ce printesa dragalasa are Anto iar m-am razgandit....toane de gravida ce sa-i faci.
Timi 35+

lulu77 spune:
S-a nascut bebe Filip la ora 10.50 am, 3.530gr, 50 cm, apgar 10. suntem bine amandoi si va pupam.
MESAJ andicu
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Dupa o saptamana si ceve de absenta vad ca avem o explozie de bebelusi, e ca si cand ar fi venit primavara si totul infloreste dupa o lunga astepatare.
FELICITARI MAMICILOR, SUNTETI FOARTE CURAJOASE SI VA UREZ O RECUPERARE RAPIDA, MULT LAPTIC, MULTA SANANATATE SI BEBELUSI CUMINTI SI SANATOSI!!!!
VROIAM SA LE UREZ BUN VENIT PE LUME BEBICILOR SI SA LE SPUN CA DE ACUM INAINTE OR SA AIBA PARTE DE MULTE SURPRIZE SI MULTE LUCRURI BUNE!!!FELICITARI
stefania sapt.34& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Timi07 spune:
Lunaeu ma balacesc in ignoranta, stii tu cumva daca maternity pads e tot una cu maternity towels? Eu am luat de la Boots maternity pads si scrie pe ele ca sa le iei la spital si sa ai stoc si acasa......
Timi 35+

AndraZ spune:
Karli, zau ca si eu am auzit faza asta cu slabitul in ultima luna, dar la mine nu functioneaza asa, ci e pe invers eu cu retentia mea de apa si cu HTA reusesc sa pun in 2 zile 3 kg desi nu mananc decat rosii cu branza de 2 ori pe zi. asa ca fii optimista, se poate si mai rau, asa ca la mine
manaca si tu lucrurile care iti fac cu ochiul si gandeste pozitiv.zici ca burtica este din ce in ce mai grea, iar asta este semn ca bebe ia in greutate si ca isi pregatesete coborarea finala. asa ca incepi sa te pregatesti sufleteste de marea intalnire cu printzesik din burtik.
cat despre tricou.....e foarte bun si il folosesc cu spor de cand l-am primit si este unul dintre cele 3-4 tricouri care ma mai incap si pe care le rotesc de zor caci nu mai vad sensul cumpararii altora.
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

Luna1 spune:
Irinusha
Amelie bine ai venit pe lume, sa fi fericita si sa ai o viata lipsita de griji si plina de bucurii si noroc.
Fetelor Ioana, Paticut voi ce tip de incompatibilitate aveti? De RH sau grup? Am inteles bine ca de grup? Am avut si eu la Cosmin (grupa 0 cu BIII) mi-am facut anticoprpii si Cosmin a avut icter pronuntat. Daca va linisteste cu ceva, aici nici nu exista asa ceva, adica nu se investigheaza, nu intreaba grupa tatalui tocmai pentru ca nu exista cica complicatii mai mari decat acest icter. Sper ca v-am incurajat.
Paticut te admir ca ai vazut ursul, la mine si mersul la bucatarie e o adevarata excursie.
Karliga bine ca ai aparut ca si eu programasem sa dau cu impulsurile dupa tine daca nu erai nici pe YM cand ajungeam acasa.
Timi eu cred ca sunt acelasi lucru, si una si alta, eu am maternity towels. Daca exista vreo diferenta nu o stiu.
quote:
Originally posted by Timi07
Lunaeu ma balacesc in ignoranta, stii tu cumva daca maternity pads e tot una cu maternity towels? Eu am luat de la Boots maternity pads si scrie pe ele ca sa le iei la spital si sa ai stoc si acasa......
Timi35+
Luna

Adelise Raluca si Cosmin

Timi07 spune:
Multumesc Lunasi eu cred ca sunt la fel pt ca sunt recomandate pt aceeasi perioada...
Timi 35+