Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

iulia, multumesc. Dr mi-a zis de icter pronuntat si anemie.
Raluca, mi-a iesit 1/16 la 30s; daca mergi la institutul de hematologie ai rezultatul in aceeasi zi sau a 2-a zi. Ginecoloaga a insistat sa o sun vineri dupa ce am rezultatul sa vorbeasca cu neonatoloagele despre riscuri.
aylin, mi-a zis mihalache ca miine nu pleaca in concediu, ci se opereaza la picioare, sa-si scoata niste tije (a avut un acident acum 3 ani ..).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

aaaaaaaa, si mai fii si alpinista! frumos iti sade sa ne faci pohte d'astea cu Sinaia, inghetate, 18 grade afara...

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by karligutza

am in continuare contractii dureroase, am in continuare dop si apa cred (n-am sesizat nici o evadare inca) dar karligugurutza tot se joaca la lift si apasa pe butoane! este evident ca ma anunta ea ceva, dar la cat de evident este, eu tot inconstienta sunt si ma gandesc la tot felul de prostii! nu prea mi-e frica de nastere (doamne ce am putut sa spun ) dar asta nu pentru ca sunt eu vreo curajoasa (ca la niscaiva dureri mai mari m-am auzit aulind pe aici) ci pentru ca functioneaza treaba asta cu inconstienta.

In schimb am absentat destul de tare pt.ca de sambata am tot tinut-o si in greturi. M-a lasat raceala, am luat-o cu altele. Nu stiu de la ce o fi, dar cred ca am mancat ceva stricat! altfel nu-mi explic! si stomacul abia azi da semne ca accepta si mancare!

imi revin incet, dar sigur! si astept si eu sa nasc! burta e foarte grea, abia pot sa ma intorc de pe o parte pe cealalta! spatele ma doare, contractiile exista, deci e clar ca vine, da?

treaba cu contractiile e nasoala, ca am experimentat-o si eu in ultimele 3 zile, dar cred ca sunt normale, cel putin la tine care esti pe ultimii 50m. cat despre pitica care se joaca pe la "usha" cred ca in curand isi va gasi iesirea. eu sper sa nasti inainte de 6 iulie, sa scapi de provocarea nasterii....ca am inteles ca nu e prea dragutz.....
sa stii ca greturile pot fi de la raceala in amestec cu caldura de afara. am auzit multe viitoare mamici care au avut simptome de genul asta plus lipsa poftei de mancare. asa ca mananca ce poti si cat poti. nu te fortza ca nu are sens. bebelina oricum are de unde sa isi ia resursele.
si fii cumintzica in patutz ca printzesica ta se gateste intens sosirea, cu surle si trambitze.

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Multumesc Ioana.. dar eram eu Paticut..

de icter pronuntat stiam si eu.. de aceea e bine ca neonatologii sa stie dinainte....dar la un titru mai mare e mai rau adica se accentueaza problemele nu vreau a te sperii dar am citit si eu pe net una alta si nu mi-a placut. oricum la 1/16 stai bine.

am sa-ti urmez si eu sfatul sa ma duc la institutul de hematologie sa-l fac (am sa urmez sfatul dr. de familie si o sa-l fac sapatamanal ca daca scade sau creste brusc trebuie sa-l scoata pe bebe imediat ...) iti doresc numai bine..

multumesc ,
paticut 33+ cu bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Felicitari pentru Irinusha si micuta Amelie!
Cred ca e o surpriza placuta pentru ca aveati deja un baietel...

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Mrs. Hook.. alpinista sunt de cand mama m-o facut intrucat am mers cu fratii mei (vreo 4 la numar) mereu pe munte de pe la 3 ani.. stiu muntele ca-n palma si il iubesc si respect enorm.

iar inghetata la 18 grade.. la baza muntelui, noaptea ca-n Vegas (cam asa mi s-a parut mie ca arata Sinaia zilele astea) ...crede-ma ca e belea... sorry de pohtele facute...

se vede ca nu am iesit de mult prin ale tarii alei.. dar bine arata...Sinaia noastra...

pupici pe burtici intinsi la maximum...

paticut 33+ cu bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

iulia, multumesc. Dr mi-a zis de icter pronuntat si anemie.
Raluca, mi-a iesit 1/16 la 30s; daca mergi la institutul de hematologie ai rezultatul in aceeasi zi sau a 2-a zi. Ginecoloaga a insistat sa o sun vineri dupa ce am rezultatul sa vorbeasca cu neonatoloagele despre riscuri.
aylin, mi-a zis mihalache ca miine nu pleaca in concediu, ci se opereaza la picioare, sa-si scoata niste tije (a avut un acident acum 3 ani ..).

Buna Ioana,

Nu eu am intrebat de anticorpi cred ca d-na Peticut, sper sa fi citit intre timp ....

d-na Karligutza ...multumim pentru tricoul de la intalnire este perfect acum.

Va pupi

30 si ....

Mergi la inceput

AndraZ sunt de acord cu tine ca e normal sa am contractiile astea pe ultimii 50 m... 100 erau ieri-alaltaieri iar cu foamea bine zici... sa mananc cat pot cum pot si sa nu ma fortez (dar mi-e foame mie! stiu ca bebe isi ia resurse de unde vrea, doar de aia s-a auzit ca se mai si slabeste in ultima luna, nu?); chiar o sa ma pun si eu pe cantar si poate imi indes si vreo lingura cu mancare intre timp... revin!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucapio
d-na Karligutza ...multumim pentru tricoul de la intalnire este perfect acum.

30 si ....

lol sa-l purtati sanatosi! iar dupa ce nu mai incapi in el poate faceti cumva si-l rupeti in doua! ca doar nu mai dureaza mult si va trebuie unul mic-mic si unul mediu! asa mare e ok doar acum! ma bucur ca il porti si sper sa il porti cu placere! alb si 100% bumbac e si recomandat pe caldurili astea ! deci a picat la tzanc! pup!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, paticut, imi cer scuze; eu sint acasa, Miruna trage de mine la propriu ca sa ma joc cu ea, am scris mesajul in stilul "smuls". De obicei nu incurc persoanele.
paticut, zi-mi ce ai citit sau da-mi te rog link; eu nu am gasit nimic. Prefer sa fiu informata, indiferent de grozaveniile pe care le citesc. Multumesc anticipat. Daca tie ti-a zis sa mergi saptaminal o sa incerc sa ma duc si eu. Numai bine si tie, tine-ma la curent cu titrul!

Mergi la inceput